Ben ilk baktirdigimda 2130 cikti ama ben baktirdigimda 3 4 haftalik olmus bile, senin cok yeni diye o değer ama cabuk yukselir, burda kizlar hesapliyordu 24 saate 2 kat artmaliymis sanirim saglikli artis icin.Canım benim ilk beta 361 cıktı yarın tekrwr baktırıcak senin ki kaçtı?
Yaptım kan testi dayanamayıp çok yeni ama evet varmışVar benimde 3 gun gecikmeyle ayni boyle silik gelip saatler sonra belirginelsti :)) bir de kaset test yapin ve kan verin derim, kaset test umitlenmemeniz adina kanda kesinlesmesi icin :) 2. Test muhakkak lazm bence garantilemek icin
Aaa hayirli olsun gözün aydin canim :))Yaptım kan testi dayanamayıp çok yeni ama evet varmışEki Görüntüle 3487392
Evet canım sen sabretmıssın ben sabredemedım ne iyisi öyleBen ilk baktirdigimda 2130 cikti ama ben baktirdigimda 3 4 haftalik olmus bile, senin cok yeni diye o değer ama cabuk yukselir, burda kizlar hesapliyordu 24 saate 2 kat artmaliymis sanirim saglikli artis icin.
Bana doktor 2. Kere beta hcg istemedi, direk 2 binde ogrendim diye sanirim
Zaten değeriniz yuksekmis neden 3 hafta sonra dedi ki garanti olsun kalp atışı diye mi acabaBen ilk baktirdigimda 2130 cikti ama ben baktirdigimda 3 4 haftalik olmus bile, senin cok yeni diye o değer ama cabuk yukselir, burda kizlar hesapliyordu 24 saate 2 kat artmaliymis sanirim saglikli artis icin.
Bana doktor 2. Kere beta hcg istemedi, direk 2 binde ogrendim diye sanirim
Bende kalp atışı icin oyle dedigini dusunuyorum, 2. Kere beta bakmamasinida direk 2 binle ogrenmeye bagliyorum. Bende 3 hafta sonraya randevu aldim bakalimZaten değeriniz yuksekmis neden 3 hafta sonra dedi ki garanti olsun kalp atışı diye mi acaba
İnş. Guzel haberler alirsin canimMerhabalar ben de aranıza yeni katıldım. Şuan adetim 7 gün var. Beklemedeyim. Sat 13 eylül. Çok heyecanlıyım. Güzel haberler alacağımız günler olur inşallah
Tecrube olunca tabi, aslinda kese olusumu ve kalbe kadar gitmeyede gerek yok aslinda, cunku zaten kese, fetus ve kalp olusana kadar sanirim doktorlarda beklemede, ama benden 8 tup kan 1 idrar tahlili alindi :)5+4 üm ama henüz doktora gitmedim. Salı randevum var umarım kese karından görünür. Bu ikinci gebeliğim ilkinde her gün beta hcg baktıran süreçte 3 farklı doktora koşan ben acayip rahatım. İkinci gebelik daha rahat geçiyormuş :)
Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba, ici bos kese gordu sadece. Banada 3 hafta sonra gel dedi
Evet beklemek gerek ama iste dış gebelik riski falan bir tanıdığım tüpü alındı geç kalınmış insan tedirgin oluyor hele bide regli düzenli biriyseniz eziyet oluyor erkenden öğrenip 7. 8. Haftayı bekleyemiyoruzTecrube olunca tabi, aslinda kese olusumu ve kalbe kadar gitmeyede gerek yok aslinda, cunku zaten kese, fetus ve kalp olusana kadar sanirim doktorlarda beklemede, ama benden 8 tup kan 1 idrar tahlili alindi :)
Yarin saglik ocagina gidicem sabah bildirmek icin, dis gebelik oldugu beta dan anlasilirmi peki yukselme oranlari fark ediyormu dis gebelikteEvet beklemek gerek ama iste dış gebelik riski falan bir tanıdığım tüpü alındı geç kalınmış insan tedirgin oluyor hele bide regli düzenli biriyseniz eziyet oluyor erkenden öğrenip 7. 8. Haftayı bekleyemiyoryar
Hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallahKızlar selam, son adet tarihim 12.09, BAT 11.10, bugün kan verdim adete 4 gün var Beta 204 çıktı, galiba bende aranıza katılıyorum
Beta iki günde bir iki kata yakın artıyor zaten sizinki çoğul gebeliktir belkiBenim 1 ekimdeki betam 750 iken dün gece 12 de yaptığım beta 6000 çıktı sizce fazla mı yüksek
Aaa banada yuksek geldi belki coguldurBenim 1 ekimdeki betam 750 iken dün gece 12 de yaptığım beta 6000 çıktı sizce fazla mı yüksek
Yaaaa gozun ayni canimmmKızlar selam, son adet tarihim 12.09, BAT 11.10, bugün kan verdim adete 4 gün var Beta 204 çıktı, galiba bende aranıza katılıyorum