Canan Yılmaz’ı tavsiye ederim Emsey Hastanesi’nde Kurtköy’de size de çok uzak değil ücreti gene 2000 civarındadır sanıyorum tam emin olmamakla birlikte en son yazın gitmiştim çünkü ama onun dışında çok ilgili işinde iyi bir doktor ha çok muhabbet ediyor mu böyle uzun uzun hayır konuşması gerektiği kadar konuşuyor ama siz güveniyorsunuz ben ilk doğumumu onda yaptım gece üçte doğuma geldi beni nöbetçi doktora bırakmadı bu önemliydi benim için meselaKızlar şimdi ilk doktora ne zaman gideyim sizce ? Ve Istanbul , tuzlaya yarın iyi bir kadın doğum uzmanı öneriniz varmı ?
Yok canım karından ultrasonla göründüVajinal usg mi gordu acaba kesenizi :)
Ne güzel … ben de bakiym bi o zaman, teşekkürler tavsiyeniz içinCanan Yılmaz’ı tavsiye ederim Emsey Hastanesi’nde Kurtköy’de size de çok uzak değil ücreti gene 2000 civarındadır sanıyorum tam emin olmamakla birlikte en son yazın gitmiştim çünkü ama onun dışında çok ilgili işinde iyi bir doktor ha çok muhabbet ediyor mu böyle uzun uzun hayır konuşması gerektiği kadar konuşuyor ama siz güveniyorsunuz ben ilk doğumumu onda yaptım gece üçte doğuma geldi beni nöbetçi doktora bırakmadı bu önemliydi benim için mesela
Beta kaçken karından gördü acabaYok canım karından ultrasonla göründü
Beta kaçken karından gördü acaba
Benim betam 6000 Ken çok net gördü doktorum ama randevum o gündü erken gitmedim. Daha erken görenlerde var ama
Doktora henüz gitmedim ancak hamile kalmadan pregnacare kullanmaya başladım hala devam ediyorum. İlk gebeliğimde de kullanmıştımHangi folik asiti kullanıyorsunuz arkadaşlar ben ilk hamileliğimde folbiol kullanmıştım 8 sene oldu tabi o bu hamileliğimde o çok ağır artık multivitamin öneriyoruz içinde hem folik asit hem gerekli diğer vitaminler var dedi i mom diye bi takviye önerdi sizler ne kullanıyorsunuz
İnternet ile eczane fiyatları cok farkediyor acaba internettekiler sahte mi diye düşünüyor insan alıcam ama ne alsam nerden alsam kararsızımDoktora henüz gitmedim ancak hamile kalmadan pregnacare kullanmaya başladım hala devam ediyorum. İlk gebeliğimde de kullanmıştım
Ben solgarin 100 tabletlisini eczaneden 310 liraya aldim, ogrenmeden once aldigim icinde bunu kullanmaya devam edicmİnternet ile eczane fiyatları cok farkediyor acaba internettekiler sahte mi diye düşünüyor insan alıcam ama ne alsam nerden alsam kararsızım
Kalp atışı duydunuz mu peki. Neredeyse 7 haftalık çıkmış çünküKızlar beta yüksekliğinin çoğul gebelik le bir ilgisi bence yok çünkü benim beta 26 binlerdeydi ve 4 haftalık tim çocul sanmıştım ama değilmişim bugün tekrar gittim 6 hafta 6 günlük çıktı vajinal muayenede ve dedim ki beta çok yüksek tek kese mi detaylı baktı suan tek kese ve kalp atışı var dedi önden gidiyor büyük ihtimalle son adet tarihim 28 Ağustos
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın ama siz nerdeyse yedi haftalık hamilesiniz yedi haftalık hamilelik için beta değeriniz normal bence hızlı artan bir değer çünkü ben üç gün önce kan verdim 600 idi beta değerim bugün verdim 4000 bine yakın iyi ki bir çoğul gebelik olabilir dedim birine demeseydim keşke ne çok yorum yapıldı 2022’de de bu topiği takip ediyordum kimse kimseyi böyle yanlışlamaya çalışmıyordu çok ilginç ben beta yüksekliği kötü anlamlara da gelebilir arkadaş iyisini olumlusunu düşünsün diye iyi niyetli bir yorum yaptım yapmasaydım keşkeKızlar beta yüksekliğinin çoğul gebelik le bir ilgisi bence yok çünkü benim beta 26 binlerdeydi ve 4 haftalık tim çocul sanmıştım ama değilmişim bugün tekrar gittim 6 hafta 6 günlük çıktı vajinal muayenede ve dedim ki beta çok yüksek tek kese mi detaylı baktı suan tek kese ve kalp atışı var dedi önden gidiyor büyük ihtimalle son adet tarihim 28 Ağustos
Aslında yonlendirmiyor, ben kendim gittim bir yerde okuyarak. Hatta bugun gittigimde aile hekimimin kapisinda oğlen 2'den sonra gebelik gezisimi ne yazilacak yaziyordu. Muhtemelen bildirmeyenleri ariyolar veya evlere gidiyolar.Kızlar gebeliği öğrendikten sonramı yada doktor keseyi grdkten sonramı yönlendiriyor sağlık ocağına
Hayırlı olsun gözün aydın inşllh Bebiş'lerimizi kucagmza almyı nasp etsn RABBİM darısı bnim ve bnm gibi bekleyenlerin başınaBenim kesem gözüktü tek kese 4 hafta 3 günlük daha çok küçük 2 hafta sonra kalp atışına gidicez
Anladım canım ben 3 4 haftalık dedi ama 3 haftaoldıgunu baya bir başararak söylediAslında yonlendirmiyor, ben kendim gittim bir yerde okuyarak. Hatta bugun gittigimde aile hekimimin kapisinda oğlen 2'den sonra gebelik gezisimi ne yazilacak yaziyordu. Muhtemelen bildirmeyenleri ariyolar veya evlere gidiyolar.
4 5 haftalik ideal bence kesede olusmus olur. Tiroid vs bakiyolar saglik ocaginda, ayni zamanda kuduz asisinida saglik ocaklari yapiyor.
güvendiğiniz bir site varsa alabilirsiniz ama ben korkuyorum internetten almaya. ama arada da fark oluyor. bir dahakine ben de alabilirim güvendiğim bir sitedenİnternet ile eczane fiyatları cok farkediyor acaba internettekiler sahte mi diye düşünüyor insan alıcam ama ne alsam nerden alsam kararsızım
Kızlar gebeliği öğrendikten sonramı yada doktor keseyi grdkten sonramı yönlendiriyor sağlık ocağına