Kan iki kez verdim 28 ve 507 çıktı artık kese ve kalp atışı için gidicem ama ben iki kez gidip stres olacağıma 7. Haftada gideyim direkt diyordum öyle şeyler duyunca tedirgin oldumKesinlikle gitmelisin gitmesen bile laboratuvarda veya acillerde kan verip değerlerini kendinde takip edebilirsin ben üç defa kan verdim emin olup öyle gittim
Insallah ama benim bu görüntü saatler soru oldu. Ilk goruntuyu asagiya ekledim, cok cok zorlanirsa gorulebiliyor sadeceHamişsin bende bu şekilde öğrendimvar gibi bi görüntü vardı sonra 10dakika sonra bi baktım koyulaşmış
Bence yeniden test yapmalısınız ama bence bikaç gün geçmesini bekleyip test yapın derim. Bi de size tavsiye test yaptığınızdan max10 dakika bekleyin net gözüküyo mu diye telefonuzun flaşını testin arkasından tutun. Eğer çizgi ilk 5 dakikadq gözüküyorsa o zaman çok daha yeni yeni gebeliğiniz oluşuyo demektir.Insallah ama benim bu görüntü saatler soru oldu. Ilk goruntuyu asagiya ekledim, cok cok zorlanirsa gorulebiliyor sadece
1500 2000 lerde vajinal görünüyor 3 binlerde de normal ultrason ile karından görünüyor yanlış bilmiyorsamKızlar meraba beta kaçken kese görülüyor acaba
Ben ikinci resimde gördüm gün geçtikçe daha da koyulaşır çizgi bence kan verme durumunuz varsa kan verin çıkar kanda adetiniz geçmiş miydi ?merhaba gunaydin
Sabah tekrar test yaptim.
3.dakikada boyle cikti.
Merhaba bende adetimden önce yaptıgımda aynı cıktı ümitlendirmek istemem ama bence hamilesinSabredemedim ve reglime 4 gün kala yaptım testi. Varmı yok mu anlayamadımEki Görüntüle 3487302
Merhaba çok belli çizgi düne göre daha koyulaşmış bence hamilesiniz hayırlı olsun inşallah dogru tahmin ediyoruzdurmerhaba gunaydin
3.dakikada boyle cikti.
Var benimde 3 gun gecikmeyle ayni boyle silik gelip saatler sonra belirginelsti :)) bir de kaset test yapin ve kan verin derim, kaset test umitlenmemeniz adina kanda kesinlesmesi icin :) 2. Test muhakkak lazm bence garantilemek icinSabredemedim ve reglime 4 gün kala yaptım testi. Varmı yok mu anlayamadımEki Görüntüle 3487302
Bence gebesiniz, hayirli olsun :) saglik ocaginda kan verin sonra 3 gun sonra birdaha verin saglikli artis icin, doktora gittiginizde artis sagliklimi diye bir kac kere yapiyolar test cunku, bide bence doktor kontrolune kadar folik asit baslayin :))merhaba gunaydin
3.dakikada boyle cikti.
Benim betam 2120 vajinal de gozuktu, oda minnacikkkk birseydi.Kızlar meraba beta kaçken kese görülüyor acaba
Merhaba hayırlı olsun kese mi gözüktü şuan bebiş mi geçen çarşamba 4 haftalık gittiğim de 15 ml kese gördü bebiş için 2 hafta sonra gel kalp atışını da duyarız demişti doktorBenim betam 2120 vajinal de gozuktu, oda minnacikkkk birseydi.
Benim dün değerim 361 cıktı siz ilk baktırdıgınızda hemen keseyi gördünüz müü1500 2000 lerde vajinal görünüyor 3 binlerde de normal ultrason ile karından görünüyor yanlış bilmiyorsam
Benim betam 2120 vajinal de gozuktu, oda minnacikkkk birseydi.
Bugün karnıma bir ağrı girdi endiselenip doktora gittim 4+6 karından göründü ama sadece kese yolk sac yok henüz 10 mm dedi sanırım on gün sonra gelin kalp atışı için dediBenim dün değerim 361 cıktı siz ilk baktırdıgınızda hemen keseyi gördünüz müü
İnsallaj benimki de yakında gözükür beklemek cok stresliBugün karnıma bir ağrı girdi endiselenip doktora gittim 4+6 karından göründü ama sadece kese yolk sac yok henüz 10 mm dedi sanırım on gün sonra gelin kalp atışı için dedi
Merhaba, ici bos kese gordu sadece. Banada 3 hafta sonra gel dediMerhaba hayırlı olsun kese mi gözüktü şuan bebiş mi geçen çarşamba 4 haftalık gittiğim de 15 ml kese gördü bebiş için 2 hafta sonra gel kalp atışını da duyarız demişti doktor
4 haftalikken vajinalde gozukuyor sadeceİnsallaj benimki de yakında gözükür beklemek cok stresli
Canım benim ilk beta 361 cıktı yarın tekrwr baktırıcak senin ki kaçtı?4 haftalikken vajinalde gozukuyor sadece