- 17 Kasım 2023
- 393
- 579
- 23
- 36
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #5.661
Allah bağışlasın o tahminler değişebiliyor ya, sağlıkla gelsin%90 kız dedi canım. Bir dahaki kontrol 27sinde o zaman netleşir. Fetal DNA tabi o zamana çıkmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın o tahminler değişebiliyor ya, sağlıkla gelsin%90 kız dedi canım. Bir dahaki kontrol 27sinde o zaman netleşir. Fetal DNA tabi o zamana çıkmazsa
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım olduBana otomatikman gelmiş. Ama daha önce profilime BDT girmiştim.
Profilin hesap detaylarından girip tahmini doğum tarihini yazınca sanırım oluyor.
Amin inşallah 41 haftaya kalırsa bende Ağustos annesi oluyorum Ama oğlum hiç beklemediğim bir anda 38+5 de doğmayı seçmişti o yüzden çok ihtimal vermiyorum. Bakalım ne sürprizler yapacaklar bize. Yeterki sağlıkla gelsinlerde
Benim doktorun pek değişmez canım çünkü aletleri falan baya iyi tabi Allah bilir de. Saglikla gelsin. Kızımda da aynı şeyi söylemişti öyle de olmuştu.Allah bağışlasın o tahminler değişebiliyor ya, sağlıkla gelsin
Kız ben hiç beklemiyordum 37+5 de çıktı geldi benim kız sancılarım varken çarşıya terlik almaya gitmistim bir o eksik kalmıştıBen 36 da başlamıştım ha geldi ha gelecek diye baya uzun sürdü o yüzden bekleme aşaması her gebelik farklı her doğum farklı yeterki iyi olsunlar
Mantıklı.Ay benim de doğum 1 Ağustos görünüyor normalde ama ben daha erken olur diye tahmin ettiğim için temmuz sonu gibi düşündüm hem temmuz hem ağustos annelerini takip ediyorum aslımda ama burada daha aktifim siz önden gittiğiniz için bilgi alması kolay oluyor
Tatlı Badem yagi kullanıyorum göğüslere falan acayip kaşıntı tutuyor sürüyorum hiç birşey kalmıyor yumuşacık oluyor göğüs karın bel arkaya doğru full sürüyorum bazen hızımı alamayıp basenlere doğru sürüyorum pamuk gibi oluyor, oğlumda da kullanmıştım şimdi yine erkenden başladımMerhaba annelerim, çatlak kremine başladınız mı, temiz içerikli ne kullanabiliriz tavsiyeleriniz var mı
Ben 1 aydan fazladır bio oil kullanıyorum. Karnım bi anda çok büyüdü çatlamasın diye ama genetikte varsa çatlıyor mutlaka diyorlar.Merhaba annelerim, çatlak kremine başladınız mı, temiz içerikli ne kullanabiliriz tavsiyeleriniz var mı
Ben de öyle resmen boyundan dize kadar yağlanıyorum.Tatlı Badem yagi kullanıyorum göğüslere falan acayip kaşıntı tutuyor sürüyorum hiç birşey kalmıyor yumuşacık oluyor göğüs karın bel arkaya doğru full sürüyorum bazen hızımı alamayıp basenlere doğru sürüyorum pamuk gibi oluyor, oğlumda da kullanmıştım şimdi yine erkenden başladım
Amin amin amin ya Rabbim.Canım benim hamileligimi ilk ogrendigimde sigara bağımlılığım vardı öğrenince hemen bıraktım ama derin bı bosluk la birlikte kaygı stres duygu durum bozukluğu vs bı sürü şey yaşadım psikologa gitmeyi düşündüm takı herşeyin benim kafamda olduğunu anahtarin da benim elimde olduğunu farkedene kadar çok yıllar uğraştım bebek sahibi olmak için artık hiç istemiyorum dedim yaşım geciyo artık yapamam dedim hamile olduğumu öğrendim bütün hayatımı kocamla kendime göre ayarlamistim zaten olmaz diye uzun vadeli planlarımı ona göre yaptım birden ağır geldi sorumluluk çocuk bakmak vicdan azaplari vs ama Allah'a sığındım ne sıkıntın var bilmiyorum ama bak birde evladın varmış ona sarıl rabbine sığın en güzel ilaç onda derdin dermanı da onda bu mübarek gecelerde senin için duacı olacağım sende bol bol dua et Rabbimin kudreti büyük ona vereceği yük gelmez yeterki iste rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah canım bütün kaygılarını gidersin hepsinin dermanı Allah şifanın anahtarıda sende unutma
Ben ilk hamileliğimde Lierac diye bir krem kullanıyordum ondan mıdır bilmiyorum ama hiç çatlamadım Şimdi de Yves Rocher’ın hediye vücut losyonları vardı boşa gitmesin diye onlarla başladım Onlar bitince Lierac bulmaya çalışacağım yineMerhaba annelerim, çatlak kremine başladınız mı, temiz içerikli ne kullanabiliriz tavsiyeleriniz var mı
Ahaha işte beklemeyince geliyorlar bekleyince de bekle Allah bekle yokKız ben hiç beklemiyordum 37+5 de çıktı geldi benim kız sancılarım varken çarşıya terlik almaya gitmistim bir o eksik kalmıştı
Çok şanslısın o zaman canım hayırlı evlat olsunlar inşallah, birbirlerinin en yakın arkadaşı olacaklar ömür boyuBenim doktorun pek değişmez canım çünkü aletleri falan baya iyi tabi Allah bilir de. Saglikla gelsin. Kızımda da aynı şeyi söylemişti öyle de olmuştu.
merhaba ben bio-oil yağ ve lierac jel kullanıyorumMerhaba annelerim, çatlak kremine başladınız mı, temiz içerikli ne kullanabiliriz tavsiyeleriniz var mı
Çok hareket ediyor musun acaba, dinlenmeden hafifte olsa sürekli bı hareket durumun var mı, benim önceki gebeligimde vardı ikinci kese kanamayla kayboldu bu gebeligimde de vardı ikinci kesem normal kesem büyüdükçe ikinci kayboldu kanama falan olmadan iki türlü de kaybolma durumu var, gerilme ağrı hissetmedim, harekete bağlı gerilme oluyor geneldeKızlar karnım çok geriliyor ya normal mi? Salı kontrole gideceğim iki boş kesem var bebişin kesesi hariç onları mı atmaya çalışıyor rahmim acaba anlamadım ki kanama leke filan yok şükür
Hastane çantamı hazırlamıştım ama yine de beklemiyordum Dr 3 gün önce alttan muayene etti açılma yok her şey yolunda dedi pazar nisanim geldi sancıyla pazartesi sancı cektim salı sabah doğdu nisanim gelince şok olmustum Dra msj attım aradı ebeler muayene edecek bekliyorlar bana bilgi verecekler dedi gittim ebe demez mi bu hafta içinde doğacak o sancıyla çarşıya gittim benim terligim daha hazır değil diye ama ben de bu sefer daha sakin geciriyorum hamileligimi hadi hemen doğsun seveyim modunda değilim sağlıkla gelsin zamanında diyorum bence de iyi bir şeyAhaha işte beklemeyince geliyorlar bekleyince de bekle Allah bekle yok
İkinciler çok bekletmiyor diyorlar genelde ama belli de olma tabi bu sefer o kadar sabırsızlananamam büyük ihtimalle oğlum tüm zamanımı alıyor zaten düşünmeye çok vakit kalmıyor bu iyi bir şey bence
İnşallah canım benim inşallah bakalım bir dahaki randevuda gene de ağzından duyalım da net bir şey ona göre hazırlıklara başlarız. E isim dusundun mu sen hiçÇok şanslısın o zaman canım hayırlı evlat olsunlar inşallah, birbirlerinin en yakın arkadaşı olacaklar ömür boyu