- 18 Ağustos 2024
- 228
- 119
- 18
- 23
- Konu Sahibi mutlutablo
- #7.041
Bunu ben araştırdım çünkü birebir uymasada insan burcunun özelliklerini taşıyor. Babam ikizler kardeşimde yengeç. Kardeşim ailemize düşkün erkek olduğu halde uysal şuan 19 yaşında olmasına rağmen hiç kavga gürültü duymamışızdır Babamda kararsızlık şu yönde vardı sinirlenirdi iki dakika sonra hiçbir şey yok gibi davranırdı. Diğer konularda görmedim kararsızlık. Babamda aynı şekil ailesine bağlıdır dışarıdan çok soğuk görünür ama sevdiği kişilere de onun aksine çok neşeli esprili olur elinden gelenin fazlasını yapar . Ve mesela ben başak burcuyum daha sakinim ama ikizler bunun tersi daha aktif daha sosyal bir burç. Bunları bir kenara bırakıp şunu diyeceğim özelliklerini taşıyor tabiki insan ama yetiştirilme tarzı çok önemli çok etkili insanın karakterinin oturmasında yani biz güzel yetiştirelim burçlarına uyum sağlarızKizlar burçlar hakkında ne düşünüyorsunuz çocuklarımız ya ikizler ya da yengeç olacak eğer herşey yolunda giderse?Bana ikizlerin çok zor oldugunu soylediler.İlk çocuğum boğa burcu ve burcuyla gerçekten birebir uyumlu.ikizler çok kararsız olurmuş.yengec çok duygusal.:)))