• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Kizlar burçlar hakkında ne düşünüyorsunuz çocuklarımız ya ikizler ya da yengeç olacak eğer herşey yolunda giderse?Bana ikizlerin çok zor oldugunu soylediler.İlk çocuğum boğa burcu ve burcuyla gerçekten birebir uyumlu.ikizler çok kararsız olurmuş.yengec çok duygusal.:)))
Bunu ben araştırdım çünkü birebir uymasada insan burcunun özelliklerini taşıyor. Babam ikizler kardeşimde yengeç. Kardeşim ailemize düşkün erkek olduğu halde uysal şuan 19 yaşında olmasına rağmen hiç kavga gürültü duymamışızdır😅 Babamda kararsızlık şu yönde vardı sinirlenirdi iki dakika sonra hiçbir şey yok gibi davranırdı. Diğer konularda görmedim kararsızlık. Babamda aynı şekil ailesine bağlıdır dışarıdan çok soğuk görünür ama sevdiği kişilere de onun aksine çok neşeli esprili olur elinden gelenin fazlasını yapar . Ve mesela ben başak burcuyum daha sakinim ama ikizler bunun tersi daha aktif daha sosyal bir burç. Bunları bir kenara bırakıp şunu diyeceğim özelliklerini taşıyor tabiki insan ama yetiştirilme tarzı çok önemli çok etkili insanın karakterinin oturmasında yani biz güzel yetiştirelim burçlarına uyum sağlarız🥰

Kızlar bir de bebeğin hareketlerini hissedenler var sanırım . Ben 17+1 deyim hemüz bir şey hissetmedim. Bu normal mi acaba ?

Kızlar bir de bebeğin hareketlerini hissedenler var sanırım . Ben 17+1 deyim hemüz bir şey hissetmedim. Bu normal mi acaba ?
Bence bunlar normal şeyler . Çünkü bebek biz hareket halindeyken uyuyormuş genellikle biz dinlendiğimizde uyuduğumuzda hareket ediyormuş uyuduğun zamanlara denk geliyor olabilir. Ben 17+2 yim 4 kez felan hissettim ama ultrasonda bildiğiniz takla atıyordu yerinde yani onu hissetmemem mümkün değildir herhalde . Hatta doktor çikolata mı yedin geldin dedi yememiştim bende yani ona rağmen. Birde iç karın yapısı herkesin farklı oluyor mesela incedir hissedersin daha rahat kalındır çok hissedemezsin. Bende bazen hiç hamile değilmişim gibi geliyor bir hareket felan olmayınca ama ileriki zamanlarda elbet olacaktır seninde 🥰

Bence bunlar normal şeyler . Çünkü bebek biz hareket halindeyken uyuyormuş genellikle biz dinlendiğimizde uyuduğumuzda hareket ediyormuş uyuduğun zamanlara denk geliyor olabilir. Ben 17+2 yim 4 kez felan hissettim ama ultrasonda bildiğiniz takla atıyordu yerinde yani onu hissetmemem mümkün değildir herhalde . Hatta doktor çikolata mı yedin geldin dedi yememiştim bende yani ona rağmen. Birde iç karın yapısı herkesin farklı oluyor mesela incedir hissedersin daha rahat kalındır çok hissedemezsin. Bende bazen hiç hamile değilmişim gibi geliyor bir hareket felan olmayınca ama ileriki zamanlarda elbet olacaktır seninde 🥰
Yani aslında doktorum 20. Haftadan sonra hissedersin dedi :) burda okuyunca sormak istedim.

Kızlar dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolundaydı bi sıkıntı yoktu cinsiyetimizi de öğrendik oglusumuz geliyomus 🥹 kız doye hissetmiştik hep sakalamis bizi 😂 mutlutablo mutlutablo canım guncelleyebilirsin tabloyu 🩵
IMG_20250104_114852.jpg

Gebelik sayısı ile de alakalı sanırım. İlkinde hatırlamıyorum bu kadar erken hissettiğimi. Bunda çok fena. Arada 9 yıl var birde. Top gibi çıkıntı yapıyor kafası veya poposu. Özellikle sırt üstü yattığımda çok hissediliyor. Baskı ve ağrı yapabiliyor. Bence normaldir daha küçükler sonuçta.

Kızlar henüz hiç alışveriş yapmadım. Tek bir şey dahi almadım. Eşim daha erken biraz daha zaman geçsin diyor. Sanırım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor. Erkek olsun çok istiyordu. Erkek dedi doktorumuz ama instagramda bazı videolarda görmüş. Erkek beklerken kız gelenleri falan.
Civil de de indirim varmış ocak sonuna kadar. Siz başladınız mı?

Kızlar henüz hiç alışveriş yapmadım. Tek bir şey dahi almadım. Eşim daha erken biraz daha zaman geçsin diyor. Sanırım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor. Erkek olsun çok istiyordu. Erkek dedi doktorumuz ama instagramda bazı videolarda görmüş. Erkek beklerken kız gelenleri falan.
Bizde her seye hazir ilk bebekten ama ben bu haftalarda almaya baslamistim ilkinde :)

Yani aslında doktorum 20. Haftadan sonra hissedersin dedi :) burda okuyunca sormak istedim.
17+3 ben hissediyorum canım 16.haftada hissetmeye başladım sabah akşam hissediyorum yemekten sonra bence karın yapısından dolayı

Beni de uzen bir durum var. 25 senelik aile doktorumuz zamani gelince benim de doktorum oldu. Ilk bebegimi onunla dogurdum ve son anda dogum surecinde bebekle alakaki sikintilar yasasak da kendisine cok guvendim ve rahattim. Normalde zaten gebe almiyor, ancak kendi hastalariydi. Bu sefer beni de dogurtmayacaj gibi. Kiyamiyorum sana da diyor ama istemiyormus bebek takibi/dogum. Kesin durum gelecek ay kontrolde belli olacak ama bu belirsizkik beni uzdu. Biraz da kirildim. Kendisini ailemden biri gibi seviyordum🥲 baska bir doktora guvenmek sil bastan cok zor geliyor.

Merhaba plasentanız kaçıncı haftada aşağıda idi? Kaçıncı haftada yuksrı çıkmış? Yukarı çıkarken vs herhangi bir kanama oluştu mı? 16+0 da benimkinin de aşaüıda olduğu söylendi 20-24. Haftadan donra çokar dedi. Heyecanla kontrolü bekliyorum yukarı çıkmış mı diye
14. Haftada aşağıda demişti doktor 17+5te yukarda dedi hiç kanamam olmadı ne başında ne sonrasında genellikle çıkıyormuş inşallah çıkar sizin de

Kizlar burçlar hakkında ne düşünüyorsunuz çocuklarımız ya ikizler ya da yengeç olacak eğer herşey yolunda giderse?Bana ikizlerin çok zor oldugunu soylediler.İlk çocuğum boğa burcu ve burcuyla gerçekten birebir uyumlu.ikizler çok kararsız olurmuş.yengec çok duygusal.:)))
Kızım yengeç gerçekten aşırı duygusal gözyaşı ucunda duruyor resmen bişey olsa da aglasam diye bekliyor🤣 benim sezeryan olacagi için boğa olacak galiba ikizler olma ihtimali beni de korkutuyordu🤣

14. Haftada aşağıda demişti doktor 17+5te yukarda dedi hiç kanamam olmadı ne başında ne sonrasında genellikle çıkıyormuş inşallah çıkar sizin de
Çok sağolun inşallah🙏🏻 benimde şimdiye kadar herhangi bir kanamam olmadı ama doktor yukarı çıkarken kanama olabilir dedi. Bakalım sonraki kontrolde bizde yuksrıda görürüz inşallah

Günaydin,
Fetal dna yapilinca dörtlü test yapılıyor mu ? Doktorlarıniz herhangi bir sey dedi mi bu konu hakkinda ?

Geçen indirimde görünce aldım birkaç parça ama stokta sadece 2-3 yaş kalmıştı😂 elbise tarzı aldım 3-4 parça
Zamansız oldu açıkçası ama beğenince heveslendim 🐣

Evet benim doktorum da öyle soylemisti inşallah senden de güzel haberler alırız bir rahatlama geliyor insana darısı başına 🤗
Amin canım inşallah. Ama benim bugün sabah yine kanamam oldu. Yani az az geliyor. Doktor çok olur ise hastaneye gel dedi. Yarın gidicem zaten de bugün de inşallah iyi olurum. Dediğin gibi rahatlama hissi çok güzel maşallah. Ben de inşallah normale dönerim.

Back
X