• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    115
Kızlar merhabalar bir şey soracağım size . 21+6 dayım bugün . Yavaştan ağırlaştığımı hissedebiliyorum. O nedenle bebeğimin kıyafetlerini de yavaştan hazır etmek istiyorum . Alırken kaç ay alıyorsunuz 3-6 ay mı yoksa 6-9 ay mı? Daha önceden tecrübeli anneler aydınlatırsa sevinirim♥️♥️

🥹 askim o kadar haklısın ki.. Artık bol su, çiğ kuruyemiş ( kararında 😂) meyve ile yürütmeye devam edeceğiz bu süreci. En azından bebislerimize yararı olan şeyler tüketmek bizi mutlu eder 🥲 Tatlıya olan ilgim artmış durumda, ilk zamanlar neredeyse soğumuştum tatlıdan. 😔 keşke öyle kalsaydı, şimdi her gün çikolata yemek istiyorum.
Bunlar da geçer inşallah diyorum
Ayni durumdayim kuzu baslarda tatlidan cok sogumustum smdi baklava krizlerimiz basladi 💣😀

Kızlar merhabalar bir şey soracağım size . 21+6 dayım bugün . Yavaştan ağırlaştığımı hissedebiliyorum. O nedenle bebeğimin kıyafetlerini de yavaştan hazır etmek istiyorum . Alırken kaç ay alıyorsunuz 3-6 ay mı yoksa 6-9 ay mı? Daha önceden tecrübeli anneler aydınlatırsa sevinirim♥️♥️
0-3 az al canım hemen büyüyorlar 3-6 ları da 1-2 ay giydirirsin 6-9 ları da yazlık alırsın ancak sonraki aylar da yaş gruplarına geçiyorsun kilosuna göre değişiyor giyeceği gruplar abartmadan almanı tavsiye ederim bizim bayağı kullanmadığımız 1 kere giydirip Bi daha giydiremediğimiz çok kıyafet kaldı

Kızlar kahve içen varmı beş aydır kahve diye gözüm döndü bı fincan içmek istiyorum artık doktor yasak dedi ama bı fincandan bı sıkıntı olur mu🥺

Kızlar kahve içen varmı beş aydır kahve diye gözüm döndü bı fincan içmek istiyorum artık doktor yasak dedi ama bı fincandan bı sıkıntı olur mu🥺
Ben iciyorum canim haftada 1 yada 2 turk kahvesi yada dibek tarzi iciyorum nescafe hic tuketmiyorum sknti yasamasm hatta bas agrimi biraz hafifletiyor

Kervansaray yaptım şifa olsun artık🤭

Eklentiler

• 1000290224.jpg
    1000290224.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 14
Canım ben her gün içiyorum, 1 fincan Türk kahvesi başka içecek tüketmiyorum çay v.s. abartmadan içersek problem olacağını sanmıyorum. Önceden çok aşırı ictigim icin tamamen kesmek benim için çok zor oluyor bas agrisi yapıyor 🥲

Bende doktor radyoloji doktoru ya sa perinatoloji olabilir dedi ama ,hangisine gitsem bilemedim
Perinatologlar özelde çok pahalı geldi
Perinatologa hiç gitmedim ama giden arkadaşlar var. Onlar belki daha iyi bilir aralarında bir fark varsa ya da muayene daha farklıdır bilmiyorum. Çoğunlukla riskli gebeliklerin takibini yapıyorlar sanırım

Merhabalar kizlarr. Bi sorum olacakti detayli ultrasona giden arkadaslar hepinizin karından mi baktilar yoksa vajinal de bakinanlar var mi aranizda ? Internette sorun olursa vajinal bakıldığı vs yaziyor ama

Bende 5 aydır içmiyorum canım. Bugün bir davetteydik herkes içti içmedim vallahi hamilelikten önce ben içtiğimde kalp çarpıntımı artırıyor şimdi fena olurum filan diye de uzak duruyorum. Belki sıcak sütle biraz türk kahvesi karıştırıp içmek yatıştırır isteğini öyle dene istersen

0-3 az al canım hemen büyüyorlar 3-6 ları da 1-2 ay giydirirsin 6-9 ları da yazlık alırsın ancak sonraki aylar da yaş gruplarına geçiyorsun kilosuna göre değişiyor giyeceği gruplar abartmadan almanı tavsiye ederim bizim bayağı kullanmadığımız 1 kere giydirip Bi daha giydiremediğimiz çok kıyafet kaldı
Teşekkür eserim çok kararsızım ne almalıyım ne almayayım diye 🙈

Bende 5 aydır içmiyorum canım. Bugün bir davetteydik herkes içti içmedim vallahi hamilelikten önce ben içtiğimde kalp çarpıntımı artırıyor şimdi fena olurum filan diye de uzak duruyorum. Belki sıcak sütle biraz türk kahvesi karıştırıp içmek yatıştırır isteğini öyle dene istersen
Kervansaray normal kahveye göre kafeini az ondan içtim haftada bir içerim artık çünkü kahveyi çok seviyorum

Kızlar 24.haftadayım bu gün normalden biraz fazla yürüdüm 2 saattir belimin solundan kuyruk sokumuna doğru sancım var erken doğum belirtisi midir korkuyorum

Back
X