- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.081
Tabii ki görmek için henüz erken o yüzden görünmez:)Kızlar selam ben bugün doktora gittim dayanamadım sat 15 Aralık yani tam bugün 4 haftalık mı olmuş oluyor bilmiyorum ama vajinal baktı ve keseyi gördü beta 2747 ydi ama içinde bebek var mı yok mu görünmedi sizce çok mu erken o yüzden mi
Ya gerçekten mi çok korktum bu haftada bebeği de gören var mı acabaTabii ki görmek için henüz erken o yüzden görünmez:)
Sanmıyorum ama bilmiyorum da. Sadece erken olduğunu biliyorum. Korkma gayet iyidir o. Az sabır sadeceYa gerçekten mi çok korktum bu haftada bebeği de gören var mı acaba
Canım bebeği görmek için daha çok erken 1mm gibi bişey daha, hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahYa gerçekten mi çok korktum bu haftada bebeği de gören var mı acaba
Amin canım inşallah ya aşırı stresli bi süreçmişCanım bebeği görmek için daha çok erken 1mm gibi bişey daha, hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
İlk evet ama bi sorun var benim kesenin altında boş bi kese oluşmuştu ne olduğu belli değil dış gebelik de boş gebelik de olabilir miyom da olabilir bir başka drdan görüş alın aşırı kanamanız da olabilir dedi drÇok normal bence sizinde ilk çocuk mu
erken canım erken. ne zaman gel dedi? haftaya filan görünürKızlar selam ben bugün doktora gittim dayanamadım sat 15 Aralık yani tam bugün 4 haftalık mı olmuş oluyor bilmiyorum ama vajinal baktı ve keseyi gördü beta 2747 ydi ama içinde bebek var mı yok mu görünmedi sizce çok mu erken o yüzden mi
Sat 9 aralik bat 9 ocaktı gecikmenin beşinci gunu 320 çıktı beta üstünden iki gün geçti ama bugün kan vermedim haftaya doktora gideceğimSat neydi bide kaçla ögrendiniz
Bence başka doktorlara görün canım tek doktorla kalmaİlk evet ama bi sorun var benim kesenin altında boş bi kese oluşmuştu ne olduğu belli değil dış gebelik de boş gebelik de olabilir miyom da olabilir bir başka drdan görüş alın aşırı kanamanız da olabilir dedi dr
Öğleden sonra gideceğim başka bi dra ama geçen haftaki drum da böyle söylemişti. Zaten ağrım çok oluyor normal gitmeyen bişeye işaretmiş demek böyle olmasıBence başka doktorlara görün canım tek doktorla kalma
İnsallah güzel sonuclariniz olur stres yapmayın lütfen zor biliyorum amaÖğleden sonra gideceğim başka bi dra ama geçen haftaki drum da böyle söylemişti. Zaten ağrım çok oluyor normal gitmeyen bişeye işaretmiş demek böyle olması
Benmde sat 15 Aralık bat 11 Ocak geçikmenin 2. Günü beta 303 bugun yine verdim inş güzel artış olmuşturSat 9 aralik bat 9 ocaktı gecikmenin beşinci gunu 320 çıktı beta üstünden iki gün geçti ama bugün kan vermedim haftaya doktora gideceğim
Daha erken canım ya stres yapmaKızlar selam ben bugün doktora gittim dayanamadım sat 15 Aralık yani tam bugün 4 haftalık mı olmuş oluyor bilmiyorum ama vajinal baktı ve keseyi gördü beta 2747 ydi ama içinde bebek var mı yok mu görünmedi sizce çok mu erken o yüzden mi
İnşallah canım haber ver mutlakaBenmde sat 15 Aralık bat 11 Ocak geçikmenin 2. Günü beta 303 bugun yine verdim inş güzel artış olmuştur
Sen daha iyisini bilirsin tabi nasıl stres olmucaksanKan vermeyeceğim sanırım şimdi şehir dışındayım haftaya doktoruma gideceğim buradakiler hemen vajinal bakalım diyor istemedim en iyisi beklemek hem gecenkinde delik deşik oldum sonuc hiç değişmedi beklemeyi tercih ediyorum kan vermek strese sokuyor
Yaa ben de verdim bugün kan heyecanla bekliyorumBenmde sat 15 Aralık bat 11 Ocak geçikmenin 2. Günü beta 303 bugun yine verdim inş güzel artış olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?