- 2 Ekim 2024
- 5
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.061
Çok yoğun sancım yok doktoruna sora bilirsinKızlar gebeliğinizde adet sancınız var mı benim arada çok yoğun sancı geliyor korkutuyor beni
Teşekkür ederimÇok yoğun sancım yok doktoruna sora bilirsin
Benm oluyor sanki regli olucam normal adet zamnlarındanda keskin bi agrıKızlar gebeliğinizde adet sancınız var mı benim arada çok yoğun sancı geliyor korkutuyor beni
Benim çok yoğundu sancılarım geçen hafta bu hafta da arada yokluyor aynı durumdayımKızlar gebeliğinizde adet sancınız var mı benim arada çok yoğun sancı geliyor korkutuyor beni
Benimde aynı şekilde ha geldi ha gelecek gibi bir sancı çok normal çoğu gebede vardırKızlar gebeliğinizde adet sancınız var mı benim arada çok yoğun sancı geliyor korkutuyor beni
Evet benimde öyle oluyor geçen Ekim ayindaki gebeliğimde de böyle oldu sağlıklı sonuçlanmayınca endişe ettim yineBenm oluyor sanki regli olucam normal adet zamnlarındanda keskin bi agrı
Kaçıncı haftadasınız acabaBenim çok yoğundu sancılarım geçen hafta bu hafta da arada yokluyor aynı durumdayım
Ay demi sanki sökülecekmis gibi adet öyle bir sancı içimi rahatlatıyorsunuz sagolunyBenimde aynı şekilde ha geldi ha gelecek gibi bir sancı çok normal çoğu gebede vardır
Sen ne zaman kan vercen bidahaAy demi sanki sökülecekmis gibi adet öyle bir sancı içimi rahatlatıyorsunuz sagoluny
yok canım hiç gitmedim. 917 ile öğrendim gitsem de görünmez bi şeyÖgrendiginden beri hiç gittinmi
benimde öyle yaKızlar gebeliğinizde adet sancınız var mı benim arada çok yoğun sancı geliyor korkutuyor beni
Ben daha 5. haftaya bugün girdimEvet benimde öyle oluyor geçen Ekim ayindaki gebeliğimde de böyle oldu sağlıklı sonuçlanmayınca endişe ettim yine
Kaçıncı haftadasınız acaba
Kan vermeyeceğim sanırım şimdi şehir dışındayım haftaya doktoruma gideceğim buradakiler hemen vajinal bakalım diyor istemedim en iyisi beklemek hem gecenkinde delik deşik oldum sonuc hiç değişmedi beklemeyi tercih ediyorum kan vermek strese sokuyorSen ne zaman kan vercen bidaha
Gelmesin inşallah bebislerimiz sağlıkla büyüsünbenimde öyle ya
geçen hafta tam regl günümde bi ağrı
tamam dedim sökülecek
şükür bi şey gelmedi.
Benimde ayni adet tarihine göre beşinci haftadayım doktora gittiniz mi sordum mu bilmiyorum ama her yere yazınca kafam karıştı daBen daha 5. haftaya bugün girdim
Şimdi drdayım kontrole çağırmıştı sıramı bekliyorum sorcam bu durumu daBenimde ayni adet tarihine göre beşinci haftadayım doktora gittiniz mi sordum mu bilmiyorum ama her yere yazınca kafam karıştı da
Güzel haberlerle gel inşallah canımŞimdi drdayım kontrole çağırmıştı sıramı bekliyorum sorcam bu durumu da
İnşallahGüzel haberlerle gel inşallah canım
Çok normal bence sizinde ilk çocuk muİnşallahbiraz heyecan yapıp erken gelmişim
Sat neydi bide kaçla ögrendinizBenimde ayni adet tarihine göre beşinci haftadayım doktora gittiniz mi sordum mu bilmiyorum ama her yere yazınca kafam karıştı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?