Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Benim de iki oğlum var ikisinde de çok rahattım bu hamileliğim sizin gibi çok zor geçiyor umarım rahat günler hepimize gelir

Sezeryan için 148.300 normal 135 bin
Gerçekten uçuk fiyatlar normal doğum yaptım iki kere. Onlar bir şey yapmıyor ki para verelim.. ağrı çekmeyeceksem vereyim o kadar cidden soygun anlayamadım neden öyle. İlk doğumumu Üsküdar Zeynep kamilde yaptım ücretsiz ve doktorum ebeler çok çok iyiydi. Başımı okşayarak beni severek doğurttular. İkinci doğumum İsviçre’de oldu. O da ücretsizdi ve yine çok güzel ilgilenildi. Bu doğumumu da inşallah sorunsuz yine İsviçre’de yapacağım.. boşa giden binlerce para çok üzüldüm sizin için umarım değer de sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Kızlar merhabalar ben bugün 5+2 oldum devlet Hastanesi'ne randevum vardı keseyi gördük çok şükür ama sağ yumurtaligimda 3-4 cm kist varmis korkulacak bir şey yok dedi ama insan ister istemez korkuyor bu ikinci doğumum olacak 14 aylık bebeğim var ilkinde böyle şeyler yoktu. Var mı daha önce başına gelen ya da çevresinde başına gelen tecrübelerinize ihtiyacım var.

Hiç bilmiyorum canım. Hayırlı olsun bebeğin. Doktor ne dedi doğumdan sonra mı olacak tedavi

Benimde çikolata kistim var onun üzerine hamile kaldım kistler gebelikte birlikte yok olabiliyor yada küçülebiliyor

Hayır hiçbir şey demedi sadece korkulacak bir şey yok diyip daha çok keseye odaklandi, ben de o anki şokla asla bir şey soramadım
Belki vajinal doğun yaparsanız kendiliğinden gider bir dahaki doktor kontorlünde sorarsınız ayrıntılı.. stres yapmayın önemli olsa daha çok üzerine konuşurdu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…