- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.021
Canım ben adetime 10 gün kala 5.61 le öğrenmiştim stres yapma dua et güzel artışların olur inşallah içini ferah tutKızlar 9.6 çok düşük bir değer böyle öğrenen oldu mu aranızda ??
Kalb atışını duydunmu yoksa kese5+6 olmuşuz
Kalp atışını da gördük keseyi de çok şükürKalb atışını duydunmu yoksa kese
Yaaa o zaman yarın bile gitsem duyarım bende ama işte bekliyorum acele etmeden bu defaKalp atışını da gördük keseyi de çok şükür
4 + kaçtıBen 4. Haftalıkken ultrasonda gördüm
Bugün lekelenmem olunca korktum yine en yakın hastaneye gittim onda da alttan muayenede kalp atışını gördük çok şükür 5+6 yarın kendi doktoruma da gideceğim
Bilmiyorum o zaman Dr 4 haftalık dedi4 + kaçtı
Normalde bende bir hafta daha bekleyecektim ama lekelenme gelince korktumYaaa o zaman yarın bile gitsem duyarım bende ama işte bekliyorum acele etmeden bu defa
İyi yaptın kuzumNormalde bende bir hafta daha bekleyecektim ama lekelenme gelince korktum
Benim de iki oğlum var ikisinde de çok rahattım bu hamileliğim sizin gibi çok zor geçiyor umarım rahat günler hepimize gelirBenim de iki kızım var bunda çok daha kötü hissediyorum midem resmen ağzımın içine girmiş gibi hiç biley yiyesim gelmiyor nede yapasım var ikinci gebeliğim özellikle çok rahattı günler geçsin bir an önce
Gerçekten uçuk fiyatlarSezeryan için 148.300normal 135 bin
Sen ne zaman gideceksin?Az kaldı yarın gidiyorsun sana gerekenleri yapar
Normalde bende bir hafta daha bekleyecektim ama lekelenme gelince korkttum
Ben duydum 6 haftalıkkenHiç kalb atışını duyan varmı?
Hiç bilmiyorum canım. Hayırlı olsun bebeğin. Doktor ne dedi doğumdan sonra mı olacak tedaviKızlar merhabalar ben bugün 5+2 oldum devlet Hastanesi'ne randevum vardı keseyi gördük çok şükür ama sağ yumurtaligimda 3-4 cm kist varmis korkulacak bir şey yok dedi ama insan ister istemez korkuyor bu ikinci doğumum olacak 14 aylık bebeğim var ilkinde böyle şeyler yoktu. Var mı daha önce başına gelen ya da çevresinde başına gelen tecrübelerinize ihtiyacım var.
Hayır hiçbir şey demedi sadece korkulacak bir şey yok diyip daha çok keseye odaklandi, ben de o anki şokla asla bir şey soramadımHiç bilmiyorum canım. Hayırlı olsun bebeğin. Doktor ne dedi doğumdan sonra mı olacak tedavi
İnşallahBenim de iki oğlum var ikisinde de çok rahattım bu hamileliğim sizin gibi çok zor geçiyor umarım rahat günler hepimize gelir
Belki vajinal doğun yaparsanız kendiliğinden gider bir dahaki doktor kontorlünde sorarsınız ayrıntılı.. stres yapmayın önemli olsa daha çok üzerine konuşurdu doktorHayır hiçbir şey demedi sadece korkulacak bir şey yok diyip daha çok keseye odaklandi, ben de o anki şokla asla bir şey soramadım
24 düşünüyorum aslında 3 hafta 28 denk geliyor ama ben biraz önden gitmek istiyorumSen ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?