- 1 Nisan 2022
- 12.855
- 15.620
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.001
Ben yiyemiyorum gerçekten bebekle çok zor sonuçta o daha bebek konuşmak lazım sık sık ama gücüm yok bu gün dedim ikimize balık yaparım oğluma zar zor yaptım kendime yapamadım kokusu vurdu beni canım bir şey istemiyorBenimde midem buruk boğazım buruk böyle bi mide bulantısı iştahsızım zorla yiyorum kokular ekstra kokuyor yemek yapmak zor geliyor keyifsiz oluyorum bebeklerle nasıl gidiyor sizin
Biraz öyle. 1 temmuz tekrar zam geliyormuş. Önceden paketi alamıyormusun mesela, doğumunda hangi fiyatsa onu ödüyorsun.Hanımlar bu fiyatlar çok ciddi rakamlar değil mi ben şuan mesela bu odemeleri yapacak gücüm olmasına rağmen çok yüksek geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu fiyatlar nerde böyle?özel odalarmı özel çocuk bakımımı varBiraz öyle. 1 temmuz tekrar zam geliyormuş. Önceden paketi alamıyormusun mesela, doğumunda hangi fiyatsa onu ödüyorsun.
AcıbademBu fiyatlar nerde böyle?özel odalarmı özel çocuk bakımımı var
Söylesene acıbadem olduğunuAcıbademodaları yine para ile king suit var
Evet gerçekten öyle abartmışlar ama orda takibe başladığım dr var enerjisini çok sevdim, etrafdaki bilinmedik özellerede güvenemiyor insan bu malum olaylardan sonra.Söylesene acıbadem olduğunuçünkü iyi abartmışlar sanki çocuğu kendileri yerimize doğurucak
Ben 4. Haftalıkken ultrasonda gördümalen_alin Benim dr randevum yarın, yarın 5hafta oluyor tam bakalım inşallah görünür siz gördünüz mü?
Ay nasıl bir duygu kalp atışını duymakBen 4. Hastalıkta ultrasonda gördüm
Bugün lekelenmem olunca korktum yine en yakın hastaneye gittim onda da alttan muayenede akalp atışını gördük çok şükür 5+6 yarın kendi doktoruma da gideceğim
Aa ne güzel süperBen 4. Hastalıkta ultrasonda gördüm
Bugün lekelenmem olunca korktum yine en yakın hastaneye gittim onda da alttan muayenede akalp atışını gördük çok şükür 5+6 yarın kendi doktoruma da gideceğim
Ah kuzum olay olunca her yerde ola bilir malesef Allah kimseye yaşatmasın ama doktoru beğendiysen o başka doktor çok önemli.cEvet gerçekten öyle abartmışlar ama orda takibe başladığım dr var enerjisini çok sevdim, etrafdaki bilinmedik özellerede güvenemiyor insan bu malum olaylardan sonra.
Ay nasıl bir duygu kalp atışını duymak
Darısı sizlerin başına inşallah korkuyla gittim dua ede ede lekelenme olduğu için. Ama o kalp atışını ekranda gördüm ya ağladımAa ne güzel süper
Darısı başımızaDarısı sizlerin başına inşallah korkuyla gittim dua ede ede lekelenme olduğu için. Ama o kalp atışını ekranda gördüm ya ağladım
Sağlıkla büyüsün İnşallahDarısı sizlerin başına inşallah korkuyla gittim dua ede ede lekelenme olduğu için. Ama o kalp atışını ekranda gördüm ya ağladım
Darısı sizlerin başına inşallah korkuyla gittim dua ede ede lekelenme olduğu için. Ama o kalp atışını ekranda gördüm ya ağladım
İnşallahDarısı başımıza
Benimde sat 10 Aralık canım betan kaç çıktı benim dün 320 çıktı az geldi
Amin Sağlıklı olucak iyi düşün sende çok güzel katlanıcak değerinİnsallah hepimizinki sağlıklı olur
Darısı bize ne kadarlıksın kuzum?Darısı sizlerin başına inşallah korkuyla gittim dua ede ede lekelenme olduğu için. Ama o kalp atışını ekranda gördüm ya ağladım
5+6 olmuşuzDarısı bize ne kadarlıksın kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?