Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Belkıde senın bebıs gecelerı uyuyodurevt bıde gunduzlerı dene belkı hıssedersın.artık hareketlerde artmalar baslar haftalar ılerledıkce
Hemen baktım sezeryan dikişin üstünde haraket gördümdemekki her gün hiss ettiğim içerden bebek haraketi sadece açıp bakmadığım için alıştım

İnşallah güzel haberler alırsın
Benim diğer doktor agresifti bir şey soramıyordu bu Türk doktorda beni kabul ettiği için çok mutluydum ilk randevudan çok soru sormak istemedim böyle ezik bir şey oldum sizden öğreniyorum , haftaya randevuda soracağım ama :))

bu normal değil mi canım ya? bacak aramı yastıkla bastırmadan uyuyamadım resmen
Yani şöyle söyleyim düzenli ağrım yok ama bak dışarı çıkınca yürüdüğümde her iki kasıkta ağrılar oluyor ve sanki 8 aylık gibi yürüyorum çok yavaştanki ağrı hiss etmeğim ilk gebeliğimdede vardı doktora diyordum bebek büyüyor diyordu ama tamam büyüyorda hamile olarak yurt dışına giden var ben normal yürüyüş yapamıyorumartık alıştım

Amin hepimiz alırız İnşaallah. Evet hatırlıyorum, iyiki o doktoru bıraktın. Zaten annelik hep endişe etmekle geçiyor birde doktorun negatifliği ne kötü hissettirir.. Hayır ya eziklik değil tam tersi ANNE OLMAK diyorum ben buna. Tabiki her istediğin soruyu soracaksın, bunun için para alıyorlar meslekleri bu (sadece muayene etmek değil). Benim doktorum kendisi diyor soruların varsa hepsini yaz geldiğinde unutmazsın diye (maşaallah, çok severim kendisini). Rabbim hepimize iyi doktorlar hemşireler nasip etsin.
Ay bende çok merak ettim şimdi salı günü haberdar ett

geçmiş olsun canım kolaylaşır umarım. benim ilk gebeliğim. pazar günü yürüyüşe çıktım açtım ağrı kanallarını aynen devamlı bi ağrı değil

Kızlar tiroid t4 dusuklugu yaşayan var mı beni korkuttu zeka geriliği falan deniliyor
Bende de var ama o değerler tek başına çok fazla şey ifade etmiyor. Doktor beni endokrinoloji uzmanına yönlendirdi. Endokrin doktoru bana ek testler yaptı. Tedaviye gerek görmedi. Arada kontrole gidicem. Ne panik olmak iyi ne de umursamamak. Bence siz de uzmana görünebilirsiniz

Teşekkür ederim yarın dahileyeye göstereceğim o zaman benimde büyük ihtimalle yönlendirir kadın doğum doktorum endişe etme dedi ama insan ister istemez endişeleniyor inşallah hepimiz bebislerimizle sağlıklı olalım

geçmiş olsun canım kolaylaşır umarım. benim ilk gebeliğim. pazar günü yürüyüşe çıktım açtım ağrı kanallarını aynen devamlı bi ağrı değil
Doğuma gidene kadar böyleydim ben bebişler iyi olsunda biz sabır ederiz

biraz iç dökmeye geldim. patronuma hamile olduğumu söyledim. "sende bi tane yok muydu" dedi bu ikinci dedim. bu ne demek şimdi. sende bi tane yok muydu niye bi daha yaptın
makine miyim ben , sadece çalış mı, bi tane yaptın yeter mi
bu nasıl bi bakış açısı oldu ben anlamıyorum.
üzüldüm açıkçası , motivasyonum düştü

Aman bu patronun insanın yakınları bile söylüyor bazen üzüldüğün şeye bak..banada mesela diyorlar 1 yaş olmadan gebe kaldın ve ya nasıl bakıcan diye ama yaşımı göstermiyorum yaş olmuş 37 kendileri 20 yaşlarda patır patır doğurdular ondan asla takma

Bunların ücretleri ne kadar öğrendiniz mi? Ben de Özgür Deren hocaya gitmeyi düşünüyorum detaylı ultrason için alaninin en iyisi diye biliyorum kendisini
evet öğrendim, eyyüp ekici 4000 tl dedi, hüseyin dumanlı 3500 tl nakit, karta 4000 tl dedi

ya oda öyle ama ne bileyim ya. sinir oldum , hayırlı olsun deyip geçmek varken

bence çokta kafaya takacak bişey değil ama yinede ne tavırla sorduğunu bilmediğim için.. sizi incittiğine göre tavırlı veya alaylı sormuş olmalı diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…