- 24 Şubat 2021
- 1.504
- 2.186
- 83
Evet canım rahim büyüme ağrısıymıs bende de oluyor ara ara bebisler büyüyormerhaba anneler, anne adayları, ya adet ağrısı gibi ağrı çektiğiniz oluyor mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım rahim büyüme ağrısıymıs bende de oluyor ara ara bebisler büyüyormerhaba anneler, anne adayları, ya adet ağrısı gibi ağrı çektiğiniz oluyor mu?
Alınganlık değilde sinir çok bende kafam ses götürmüyor herkes batıyor sanki bu ara banaKızlar sizde çok alıngan mısınız ben herkese sinir oluyorum![]()
of yazı bende şimdiden düşünüyorum :)valla yorum ypmakta üstlerine yok önemli olan bizim ne hissettiğimiz bu süreci doya doya yaşamamız ben zaten şimdiden yusyuvarlak oldum boy 157 oluncayazın belki bu kadar rahat olmayacaz sıcaklar çoğalacak
memuriyette de var mı yaBen memurum sürüsüyle eleman olmasına rağmen bana kanamam olduğunda bir geçmiş olsun bile demedi “çalışamıcan mı” dedikimse ne yaşadığını yâda yaşayacağını sorgulama hakkına sahip değil. 6 çocuk bile doğurmak moda şimdi
Evet ya bende öyleyimAlınganlık demeyelim de tahammül edemediğim çok oluyor :/
Bir de kendimi çok açıklıyorum niyeyse ekstra uğraşıyorum![]()
Senin mesleğin ne nerede çalışıyorsunof yazı bende şimdiden düşünüyorum :)
memuriyette de var mı ya
bende memur olsaydım keşke diye düşünmüştüm
Aynısını ben yaşadım hayırlı olsun
Ayy benimde öyle olmasın 14+ 5 de gittim kız dedi ama bi net değildi dahada gitmedim eşyada alamadım 14+ neydi senin
Heyet raporu alsana hayatım..hem maaşini alırsın hem evinde oturrsun.Çalisamican mi sorusuna da kapak olurBen memurum sürüsüyle eleman olmasına rağmen bana kanamam olduğunda bir geçmiş olsun bile demedi “çalışamıcan mı” dedikimse ne yaşadığını yâda yaşayacağını sorgulama hakkına sahip değil. 6 çocuk bile doğurmak moda şimdi
Sağlıkçıysan gözünün yaşına bakan olmuyorof yazı bende şimdiden düşünüyorum :)
memuriyette de var mı ya
bende memur olsaydım keşke diye düşünmüştüm
Aynı durum bendede var aşırı sinir var ozellıklede bu aralar kım ne soylese ters gelıyor banaAlınganlık değilde sinir çok bende kafam ses götürmüyor herkes batıyor sanki bu ara bana
istiyorum keske alabilsem de nerden alacağım o raporu? Kanamam olduğunda bile doktor çalış sorun değil dedi vermedi bir haftadır sağ boşluğum ağrıyor bugün ultrason çektirdim böbreğimde büyüme başlamış ilerleyen dönemde çok sancı yapıyormuş napıcam bilmiyorumde
Heyet raporu alsana hayatım..hem maaşini alırsın hem evinde oturrsun.Çalisamican mi sorusuna da kapak olur![]()
Sizin detaylı haftaya hangı gun?Aynısını ben yaşadım hayırlı olsunhaftaya detaylı var kız dese yeniden şaşırmam
![]()
Ya ben de dün ogrendim erkek olduğunu benim hissim de zaten erkekti. Hatta dün pipisini bile gördümKuzular hepiniz iyisinizdir umarım gelcem modum yüksek şekilde inşallah az kaldı öyle uzak kalmamak için sizlerin yazdıklarınıza bakıyorum ama işte şu modum değişse yine eskiye donucembu arada amma değişiyor su cinsiyetler diğer bebikolarimin topiclerinde öyle bisi olmamıştı bu kadar şoklar içerisindeyim 17 haftalikken bile kiz dendi ama hala ya değişirse korkusu olmuyor değil içimde bütün dengemi değiştirdi sizin doktorlar
![]()
CumartesiSizin detaylı haftaya hangı gun?
Tam 14 tü benim başta emin olamadı bende de sonra kız dedi hatta çıkarken cinsiyet kız değil mi hocam dedim evet demişti çok sık yaşanıyor bu durum bence siz de emin olmayınAyy benimde öyle olmasın 14+ 5 de gittim kız dedi ama bi net değildi dahada gitmedim eşyada alamadım 14+ neydi senin
Evet gerçekten ben de şaşırmam tekrar kız deselerAynısını ben yaşadım hayırlı olsunhaftaya detaylı var kız dese yeniden şaşırmam
![]()