- 4 Mart 2025
- 171
- 203
- 18
- 37
Ah sormayın, çok komik oldu küçücük B cup :)))) Tabii benim aptallığım burada bitmiyor. Bir tane al da bir dene değil mi? İki tane aldım! Kaldı öyle elimde...Ayy ben demiştim e bebekten almıştım ilk gebelikte diyeama 100 sırt ölçüsü b memeyi kapatan ölçü. Cok minik kalmıştır b cup.
Ben mesela suwenden 80/85 - E normal sütyenleri aliyorum. E cup anca kapliyor yani memeleri.
Şimdi burada bulduğum emzirme sutyenlerinde cup bilgisi yok, sadece m-l-xl diye gidiyor. Magazada yumruk ölçüsüyle az cok test ettim xl aldim bi tane. Evde denedim oldu sonra yine gittim aldım farkli renklerden.
Benim de normalde 90-D tamamen sarıp toparlamaya yetiyordu. Hiç başka yerde aramıyordum, Suwen'den gidip alıyordum. Son bir iki aydır yine Suwen'den 90-E kullanıyorum, hamileliği de böylece hallettik. Gel gelelim emzirme sütyeninde Suwen'den aradığım performansı göremedim. Beden yok. En fazla C cup satıyorlar, o da bizim dişimizin kavuğunu örtmez

Siz yurtdışında mısınız? Orada daha kolay bulunur büyük beden. Ben uzun yıllar Türkiye'den uzakta yaşadım, harika büyük beden sütyenler bulurdum.