Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Ayy ben demiştim e bebekten almıştım ilk gebelikte diye 🙈 ama 100 sırt ölçüsü b memeyi kapatan ölçü. Cok minik kalmıştır b cup.
Ben mesela suwenden 80/85 - E normal sütyenleri aliyorum. E cup anca kapliyor yani memeleri.
Şimdi burada bulduğum emzirme sutyenlerinde cup bilgisi yok, sadece m-l-xl diye gidiyor. Magazada yumruk ölçüsüyle az cok test ettim xl aldim bi tane. Evde denedim oldu sonra yine gittim aldım farkli renklerden.
Ah sormayın, çok komik oldu küçücük B cup :)))) Tabii benim aptallığım burada bitmiyor. Bir tane al da bir dene değil mi? İki tane aldım! Kaldı öyle elimde...

Benim de normalde 90-D tamamen sarıp toparlamaya yetiyordu. Hiç başka yerde aramıyordum, Suwen'den gidip alıyordum. Son bir iki aydır yine Suwen'den 90-E kullanıyorum, hamileliği de böylece hallettik. Gel gelelim emzirme sütyeninde Suwen'den aradığım performansı göremedim. Beden yok. En fazla C cup satıyorlar, o da bizim dişimizin kavuğunu örtmez :KK70:

Siz yurtdışında mısınız? Orada daha kolay bulunur büyük beden. Ben uzun yıllar Türkiye'den uzakta yaşadım, harika büyük beden sütyenler bulurdum.

Bende dahiden aldım emzirme süreyenini çok rahat şu yok gibi olan sütyenleri de aldım onlar da şu an acayip rahat ettirdi

Bedenler nasıl? Ben normalde de toparlayıcı kullanıyorum, cup büyüklüğü sebebiyle. Büyük cup bulabilir miyim acaba?
Ben dagide denedim cok bez gibi geldi yayildi gibi oldu, pentiden aldim en azindan biraz sungeri var gibi, gogusleriniz buyukse daha iyi toparlar bence onu da denemenizi tavsiye ederim. C ve D cup var bedenler buyuk

Ah sormayın, çok komik oldu küçücük B cup :)))) Tabii benim aptallığım burada bitmiyor. Bir tane al da bir dene değil mi? İki tane aldım! Kaldı öyle elimde...

Benim de normalde 90-D tamamen sarıp toparlamaya yetiyordu. Hiç başka yerde aramıyordum, Suwen'den gidip alıyordum. Son bir iki aydır yine Suwen'den 90-E kullanıyorum, hamileliği de böylece hallettik. Gel gelelim emzirme sütyeninde Suwen'den aradığım performansı göremedim. Beden yok. En fazla C cup satıyorlar, o da bizim dişimizin kavuğunu örtmez :KK70:

Siz yurtdışında mısınız? Orada daha kolay bulunur büyük beden. Ben uzun yıllar Türkiye'den uzakta yaşadım, harika büyük beden sütyenler bulurdum.
Aynen c cupta mümkün değil😂Ahdimdir eger olur da bir gün küçülttürürsem pazara gidicem en ucuz sütyeni alıp takicam. O kadar gina geldi artik 😅
2 yildir yurtdışındayim. Burada hiç normal sütyen bakmadim turkiye gittikce suwenden aliyorum. Ama şimdi mecburen emzirme sütyenlerini buradan aldim, oldu da çok şükür

Kızlar ben cumadan beri gribim. Malum ilaç kullanamadığım için geçmedi . Yarın iş var 2 gün rapor almak istiyorum çünkü işe gidersem daha kötü olurum gibi görünüyor . Kadın doğum doktorum izinde . Ben gece herhangi bir hastanenin aciline gitsem olur mu? Yani hamileyim ilaç vs kullanamicam ya acildeki doktor demez mi neden geldin diye ? Direkt rapor için geldim de denilmez herhalde 😀 ya da sabah kulak burun boğaz doktoruna mı gideyim ? Hamilryken hiç grip için doktora gitmedim o yüzden
Canım hastane yerine sağlık ocağına gitmeni tavsiye ederim acilde 1 gün için rapor veriyolar genelde ben sağlık ocağı doktoruma gitmiştim direkt kaç gün istiyosun diye sormuştu 3 gün almıştım 😂 hem acillerde hastalık virüs havasi solumamis olursun

Benim tek kafama takılan sırta yapılan anestezi o çok sırt ağrısı yapiyor mu kimi sonradan bile sırt ağrısı çektiğini söylüyor kimide hiç ağrı olmadığını söylüyor :KK43:
Ameliyatı narkozu çok iyi kaldırıyorum ama şu sonda 😣 takılıp çıkarınca acı yok ama içim cekiliyor gibi hissediyordum ve sürekli altıma kaçırıyormuşum gibi oluyordu 2 ameliyatımda da çıkarsınlar diye sık boğaz edip durdum hemşireleri ondan dolayı tiksinme hissim var sondaya karşı el mahkum bu defada katlanacaz rabbim kolaylik versin hepimize 🤲🏻💖💖
Ben daha önce 19 yaşımda falanken kıl donmesi ameliyatı olmuştum belden aşağısı i uyusturmuslardi sadece hiç bı asamasinda sıkıntı yaşamadım iğne vurdular beni sedyeye yatirmislardi sonra ben kendiliğimden uyumuşum uyandığımda odaya gidiyoduk etkisi geçince de ne bı sırt ağrısı ne bı bel ağrısı hicbi şeyle karsilasmamistim kişiden kişiye göre degisiyo olabilir o yüzden olur da sezeryan olmak zorunda olursam cesaretliyim bu yüzden içinizi ferah tutun tamamen kişiden kişiye değişen bı şey sizin de hiç olmak belki :)

Kızlar ben cumadan beri gribim. Malum ilaç kullanamadığım için geçmedi . Yarın iş var 2 gün rapor almak istiyorum çünkü işe gidersem daha kötü olurum gibi görünüyor . Kadın doğum doktorum izinde . Ben gece herhangi bir hastanenin aciline gitsem olur mu? Yani hamileyim ilaç vs kullanamicam ya acildeki doktor demez mi neden geldin diye ? Direkt rapor için geldim de denilmez herhalde 😀 ya da sabah kulak burun boğaz doktoruna mı gideyim ? Hamilryken hiç grip için doktora gitmedim o yüzden
Bence denilir ne olacak ki hamilesin ve çalışacak halin olmaması çok normal bir de arkadaşlarına hastalık bulaştırmak da istemeye bilirsin. Kendini iyi hissetmediğini calisacabilecek durumda olduğunu belirt bence anlayış gösterir .

Aynen c cupta mümkün değil😂Ahdimdir eger olur da bir gün küçülttürürsem pazara gidicem en ucuz sütyeni alıp takicam. O kadar gina geldi artik 😅
2 yildir yurtdışındayim. Burada hiç normal sütyen bakmadim turkiye gittikce suwenden aliyorum. Ama şimdi mecburen emzirme sütyenlerini buradan aldim, oldu da çok şükür
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki! Ben de şu hamilelik süreci bitsin, emzirme döneminin de sonuna gelelim, inşallah küçülttüreceğim. Sarsın, toplasın, sallanmasını engellesin derken sütyenlere servet harcadık şimdiye kadar :)

Bu arada az önce Marks&Spencer'da bir emzirme sütyeni buldum, aldım. İngiltere ölçüsüyle 40-E tam oldu. Şu an Türkiye'de Suwen marka kullandığım sütyen 90-E. Suwen kadar sımsıkı saran bir tasarımı yok ama yeri iyi, emzirme için açma kopçası da sağlam.

Avrupa ölçüsü 90-F, Fransa ölçüsü 105-F, Amerika ölçüsü de 40-DD'ye denk geliyor. Referans olması için paylaşıyorum. Belki sizin işinize yarar ya da bizim gibi meme mağdurlarına yardımcı olur :)

Belki doğumdan sonra süt dolacak ya o kadar büyük olmaz bende geçen gün aldım e bebekten şu an 80 beden hamilelik öncesi sutyenlerim oluyor ama ben gittim 90 aldım ki süt de dolunca daha çok büyüyecek diye

Belki doğumdan sonra süt dolacak ya o kadar büyük olmaz bende geçen gün aldım e bebekten şu an 80 beden hamilelik öncesi sutyenlerim oluyor ama ben gittim 90 aldım ki süt de dolunca daha çok büyüyecek diye
Büyük almak daha doğru bence de.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki! Ben de şu hamilelik süreci bitsin, emzirme döneminin de sonuna gelelim, inşallah küçülttüreceğim. Sarsın, toplasın, sallanmasını engellesin derken sütyenlere servet harcadık şimdiye kadar :)

Bu arada az önce Marks&Spencer'da bir emzirme sütyeni buldum, aldım. İngiltere ölçüsüyle 40-E tam oldu. Şu an Türkiye'de Suwen marka kullandığım sütyen 90-E. Suwen kadar sımsıkı saran bir tasarımı yok ama yeri iyi, emzirme için açma kopçası da sağlam.

Avrupa ölçüsü 90-F, Fransa ölçüsü 105-F, Amerika ölçüsü de 40-DD'ye denk geliyor. Referans olması için paylaşıyorum. Belki sizin işinize yarar ya da bizim gibi meme mağdurlarına yardımcı olur :)
Teşekkür ederim, kesinlikle bakacağım. Büyük oğlumu neredeyse 3 yaşına kadar emzirdim. Küçüğü de o kadar emzirebilirsem daha coook emzirme sutyenine ihtiyacım olacak :)

Benimki de çok küçük 🙈 penye giyemiyorum çoğu kez içini doldurmuyor çünkü 🙈 cup bedenini seçerken nasıl seçiyorsunuz ben tam bedenimi bilmiyorum sütyen takmıyorum çünkü 😂 içi kaplı atletlerden giyiyorum uzun zamandır rahat olduğu için. Şimdi bir tane alayım diyorum emzirme sütyeni bulunsun. E bebekte baktım bugün hatta hep büyük bedenler vardı.

Benimki de çok küçük 🙈 penye giyemiyorum çoğu kez içini doldurmuyor çünkü 🙈 cup bedenini seçerken nasıl seçiyorsunuz ben tam bedenimi bilmiyorum sütyen takmıyorum çünkü 😂 içi kaplı atletlerden giyiyorum uzun zamandır rahat olduğu için. Şimdi bir tane alayım diyorum emzirme sütyeni bulunsun. E bebekte baktım bugün hatta hep büyük bedenler vardı.
Çok küçükse muhtemelen B olur size. Üst beden ölçünüz de bodylerde giydiğiniz ölçüye göre belli olur. Zayıfsanız 75-80 olur. Çok hafif balık etine geçince 85'e döner.

Suwen'de şöyle bir tablo var. Belki bu da yardımcı olur.

Eklentiler

• Screenshot 2025-04-13 at 23.46.18.webp
    Screenshot 2025-04-13 at 23.46.18.webp
    26 KB · Görüntüleme: 17
Çok küçükse muhtemelen B olur size. Üst beden ölçünüz de bodylerde giydiğiniz ölçüye göre belli olur. Zayıfsanız 75-80 olur. Çok hafif balık etine geçince 85'e döner.
Ay teşekkür ederim 🙏 75 veya 80 B alayım o zaman. Gerçi çoğunlukla emzirme atleti almayı planlıyorum daha rahat oluyor sıkmıyor ama bundan da bulunsun bir tane

Back
X