Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Sezaryen olacak olan arkadaşlarım hastane çantasına eklenmesi gerek bir şeyle daha geldim. 😁 bitter çikolata 🍫 kahvenin yanında anesteziyi atmak için etkili bir yöntemmiş bilginiz olsun.
🙏 bize hastanedeki eğitimde vajinal doğumda da yanınızda enerji verecek atıştırmalıklar ve su getirin dediler.

Şunu gördünüz mü ? Gerçekten bazen daha ne kadar saçmalayacaklar diye düşünmeden edemiyorum. Bir tane kadında çıkıp demiyor mu abi siz napıyorsunuz diye, hiç mi aklı başında insan yok şu kurumlarda ya

Ülkenin zeka seviyesi gün geçtikçe düşüyor, kimse de dememiş ne haddimize diye. 😳

Kızlar sağma makinesini herkes aldı mı?
Ben gerek olursa alırım diyordum ama bilemedim
Şart mı acaba
Ben gibi sonradan duruma göre bakıp almayı düşünen var mı?
Ve hangi modeller daha iyi ?
manuel aldım dursun diye sonuçta süt olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz elektroniklere o kadar para vermek istemedim eğer ihtiyaç olursa 3 günde kargo geliyor zaten her yere

Evet şimdi tuvaletten çıktım kanlı bı parçada geldi yok ben eminim nişan bu sefer sanki gecedeki hazırlıkti ama nişan gelince hemen olmuyomus bakalım ne kadarda doğacak heyecanlandım
Aynen akşamki hazırlıkmış hadi hayırlısı herkesinki farklı canım hemen de olabilir sancı açılma olursa benim o ilk hamileliğimde hemen başlamıştı 2. De hiç gelmedi misal

Şart mı acaba
Ben aldım ama öyle çok kaliteli prof bir şey değil çok da uygun fiyatlı . Acura nın şarjlısını aldım. O da sırf bulunsun diye yani, herkesin ihtiyacı olmuyormuş o yüzden şimdiden o kadar para vermek istemedim elektriklilere filan.

Ebeler de hastaneye getirme burda var ihtiyacın olursa, ki zaten sezaryen olmazsan çok büyük ihtimalle gelir dediler.

Kızlar kontrolüm vardı bugün suyu daha da azalmış perşembe tekrar gideceğim aç gel sezeryana alabiliriz dedi perşembe günü ameliyat kanlarını da verdim bugün. Devlet hastanesi sezeryan yapmıyor kolay kolay ama bende vajinismus olduğu için sezeryan yapacak sağ olsun
Hadi şimdiden gözün aydın, sağlıkla alırsın kucağına inşallah 🙏 kolay güzel bir doğum olsun

Ben aldım ama öyle çok kaliteli prof bir şey değil çok da uygun fiyatlı . Acura nın şarjlısını aldım. O da sırf bulunsun diye yani, herkesin ihtiyacı olmuyormuş o yüzden şimdiden o kadar para vermek istemedim elektriklilere filan.

Ebeler de hastaneye getirme burda var ihtiyacın olursa, ki zaten sezaryen olmazsan çok büyük ihtimalle gelir dediler.
Bende aynı markaninkini aldım.arkadasin kullanıyor ikizleri var cok memnun kalmış.fiyatifa bayağı uygundu.elektirikliyi 600 lu rakamlarda bulmak.cok zor ben 600 e aldım

Şart mı acaba

Benim aldığım bu

Bende aynı markaninkini aldım.arkadasin kullanıyor ikizleri var cok memnun kalmış.fiyatifa bayağı uygundu.elektirikliyi 600 lu rakamlarda bulmak.cok zor ben 600 e aldım
Ben de öyle bir şeye aldım 600 civarıydı. Değişik modları filan da var belki de hiç kullanmayacağız o yüzden diğerlerine bakmadım. Eğer kullanmamız gerekirse yeterli gelmezse alırız daha güçlüsünü artık

Kızlar bu gecenin aksiyonu benim 😔 iki saat önce aniden kusma başladı 6-7 kere peş peşe kustum aynı zamanda birazda ishal başladı, acil kendi hastaneme geldim. Tansiyon 13-9, ultrasonla baktı nöbetçi doktor bebek normal nst de hafif sancı vardı, kan verdim bekliyorum 😔
Canim ay kiyamam sana cok.cok gecmis olsun

Kızlar tahlil sonuçlarım çıktı kanda crp yüksek biraz böbrek karaciğer değerlerim normal sınırlarda ancak idrarda protein pozitif görünüyor, kendi doktorumla görüştüm 24 saatlik idrar toplayıp sürekli tansiyon kontrolü yapıcam, akut kusma ve ishale bağlı pozitif gelmiş olabilir ama biz gebelik zehirlenmesini de düşünerek takip yapıcaz dedi. Kusma ve ishal şuanlık yok serum taktılar bitince eve geldik azıcık uyumuşum, gıda zehirlenmesi de olabilir dedi, dün sulu köfte yapmıştım bulgur salata ve yoğurt yedim farklı bişey de yemedim belki kıymadan oldu, eşime bişey olmadı ama gebeler uzun sürede sindirdikleri için daha fazla etkileniyorlarmış bilginiz olsun. Hepinize teşekkür ederim umarım yalancı pozitiftir kızım daha küçük 35+0 olduk bugün teyzeleri dua edin bize 🥹🙏
Ah bitanemm crp cok yuksek degil demi arkadasim bebisinde seninde sagligin cok onemmli cokndikkat et kndine uzmede kendini artik son haftalarda hepimizde bisiler cikicak belli

Kızlar kontrolüm vardı bugün suyu daha da azalmış perşembe tekrar gideceğim aç gel sezeryana alabiliriz dedi perşembe günü ameliyat kanlarını da verdim bugün. Devlet hastanesi sezeryan yapmıyor kolay kolay ama bende vajinismus olduğu için sezeryan yapacak sağ olsun
Ay hadi bakalmm saglikla gelsin minnos 🫠🫠

Hemen bir soruyla geliyorum sezeryan olucak arkadaslara ben spinal anestezi ile olucam genel dusunen varmi

Back
X