Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben iki sezeryan oldum ikiside güzel geçti korkmadım hiç korkulcak bişey yok hissetmiyorsun bişey sonrasında biraz zorlanıyorsun o kadar. Ama bende bu sefer korkuyorum genel anestezi olursam diye , plasenta previadan dolayı ..Korktuğum gibi değil sezeryan o zaman sağolun kızlar. İnsan yaşamadığı bir şey olunca belirsizlikten dolayı korkuyor. Normal doğumu bildiğim için onda sıkıntım yoktu ama mecburen zorunlu sezeryan gözüküyor.
Genelden de korkmayın, gözlerini aç kapa oluyorCanım ben iki sezeryan oldum ikiside güzel geçti korkmadım hiç korkulcak bişey yok hissetmiyorsun bişey sonrasında biraz zorlanıyorsun o kadar. Ama bende bu sefer korkuyorum genel anestezi olursam diye , plasenta previadan dolayı ..
Bunu bende merak ediyorum doktora sormayı unuttum rahim sağlığı için öneriliyor mu acaba hangi modeller daha uygunKızlar korse alan oldu mu çnerdiğiniz bar mı
Beyaz iyidir bence, ferah bir süreç bekliyor siziAy kızlar sabaha kadar rüyamda beyaz hastane çıkışları yıkayıp ütüledimama her uyanmamda onları gördüm onlarla uğraştım
daha almaya yeni başlıyorum hazırlamaya başlamadım bilr de ondan herhalde
![]()
Korse olayı da doktordan doktora değişiyor valla her doktorun görüşü farklı kimi izin veriyor kimi diyor 30 40 gün sonra tak zararlı onun yerine Önemli olan karın duvarını sıkılaştırıcı egzersizlere yap diyen varKızlar korse alan oldu mu çnerdiğiniz bar mı
Evet, dikkatli tüketmek lazım. Ben haftada bir içiyorum kahveyi. İçmeden bile çarpıntım var zaten. 105 atıyor kalbim. Gebelikte normalmiş ama yine de özellikle yattığımda kalp atışımı hissetmek, hatta bizzat pıt pıt attığını gözle görmek tuhaf oluyor..Bu arada gebelikte kahve tüketimi ile ilgili bir yazı okudum. Günlük 200mg mış aşmamak lazımmıl. 250ml lik bir fincan filtrr kahvede 200mg varmış, türk kahvesinde 50-60mg çayda da aşağı yuksrı yakın. Tabi çikolata kakao da da var. Çok önerilmiyor plasenta yoluyla geçiyormuş bebeğe de. kontrollü tüketmekte fayda var.
Ben hiç ihtiyaç duymadım ama H Hazel9 de benim gibi düşünüp bi denemiş, çok rahat etmişKızlarr emzirme yastığı aldınız mı? Rajat mı gerçekten? Boyutları bana aşırı büyük geldi de sanki daha fazla yük olacakmış gibifisher pricenin çocuk oyun yastıkları var ondan alıp onu emzirme aystığı olarak kullandak olur mu acaba o biraz daha küçük
Geçmiş olsun umarım hemen etki eder ilaçlar yardım edecek kimsenin olmaması çok zor Allah yardımcın olsun.Ama yoluna girer öncesinde tedbir alınmış olması çok iyiKızlar dün kendimi iyi hissetmedim aşağıdan çok baskı vardı, önceden bebek başı yukardaydı heralde döndü ondan diye düşündüm. Ama gitgide ağırlaşınca gece acilde doktora gittim, rahim ağzı kısalığı başlamış. Nst iyi çıktığı için yatış vermedi eve geldim. Sabah şimdi kendi doktoruma geldim. Bebek hızlı dönüp başını yerleştirdiği için çok baskı yapıyormuş. Bu hızda giderse Allah korusun açılma yapabilir dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım birazdan. Progesteron iğne yazdı 5 gün. Evde yatış verdi. 2 çocukla Allah yardımcım olsun.Haftaya pazartesi ilaçlar işe yarıyor mu, ne durumdayız görmeye çağırdı. Önceki hamileliğimdeki benzer sorunlar bunda da cereyan etmiş oldu. Hayırlısı ne diyeyim. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin. Dua bekliyorum. Hepinize dua ediyorum.
![]()
Merhaba memorialda doktorunuz kim acaba:) ve memnun musunuz?Ben de Ankara Memorial'da takip oluyorum. Bizim hastanenin bir fotoğrafçısı var. Henüz görüşüp anlaşmadım ama Instagram hesabından gördüğüm kadarıyla vajinal-sezaryen tüm doğumlara giriyor. Gerekirse bunları öne sürün, örnek gösterin. Umarım halledersiniz, çok tatsız olmuş.
Boyutu çok büyük geldi bana koca şeyi üstüme mi koycam dedim de denemeden bilemeyiz tabi
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıcakla atlatacaksınız süreci mersk etmeyinKızlar dün kendimi iyi hissetmedim aşağıdan çok baskı vardı, önceden bebek başı yukardaydı heralde döndü ondan diye düşündüm. Ama gitgide ağırlaşınca gece acilde doktora gittim, rahim ağzı kısalığı başlamış. Nst iyi çıktığı için yatış vermedi eve geldim. Sabah şimdi kendi doktoruma geldim. Bebek hızlı dönüp başını yerleştirdiği için çok baskı yapıyormuş. Bu hızda giderse Allah korusun açılma yapabilir dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım birazdan. Progesteron iğne yazdı 5 gün. Evde yatış verdi. 2 çocukla Allah yardımcım olsun.Haftaya pazartesi ilaçlar işe yarıyor mu, ne durumdayız görmeye çağırdı. Önceki hamileliğimdeki benzer sorunlar bunda da cereyan etmiş oldu. Hayırlısı ne diyeyim. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin. Dua bekliyorum. Hepinize dua ediyorum.
![]()
Çok geçmiş olsun. Umarım ilaçlar işe yarar da vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız.Kızlar dün kendimi iyi hissetmedim aşağıdan çok baskı vardı, önceden bebek başı yukardaydı heralde döndü ondan diye düşündüm. Ama gitgide ağırlaşınca gece acilde doktora gittim, rahim ağzı kısalığı başlamış. Nst iyi çıktığı için yatış vermedi eve geldim. Sabah şimdi kendi doktoruma geldim. Bebek hızlı dönüp başını yerleştirdiği için çok baskı yapıyormuş. Bu hızda giderse Allah korusun açılma yapabilir dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım birazdan. Progesteron iğne yazdı 5 gün. Evde yatış verdi. 2 çocukla Allah yardımcım olsun.Haftaya pazartesi ilaçlar işe yarıyor mu, ne durumdayız görmeye çağırdı. Önceki hamileliğimdeki benzer sorunlar bunda da cereyan etmiş oldu. Hayırlısı ne diyeyim. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin. Dua bekliyorum. Hepinize dua ediyorum.
![]()
Merhaba, Ertuğrul hocaya takip oluyorum ben. Gayet memnunum. Siz de mi Memorial'a gidiyorsunuz?Merhaba memorialda doktorunuz kim acaba:) ve memnun musunuz?
Hay Allah, çok geçmiş olsun. Ama gereken tedbirler alınmış, böyle bakmaya çalışın. Yol yön bilmez durumda değilsiniz, emin ellerdesiniz belli ki. Epey de ilerledik artık gebelikte, bundan sonrası biraz dinlenmeli bir süreç olur, siz de Allah'ın izniyle evladınıza sağlıkla kavuşursunuz.Kızlar dün kendimi iyi hissetmedim aşağıdan çok baskı vardı, önceden bebek başı yukardaydı heralde döndü ondan diye düşündüm. Ama gitgide ağırlaşınca gece acilde doktora gittim, rahim ağzı kısalığı başlamış. Nst iyi çıktığı için yatış vermedi eve geldim. Sabah şimdi kendi doktoruma geldim. Bebek hızlı dönüp başını yerleştirdiği için çok baskı yapıyormuş. Bu hızda giderse Allah korusun açılma yapabilir dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım birazdan. Progesteron iğne yazdı 5 gün. Evde yatış verdi. 2 çocukla Allah yardımcım olsun.Haftaya pazartesi ilaçlar işe yarıyor mu, ne durumdayız görmeye çağırdı. Önceki hamileliğimdeki benzer sorunlar bunda da cereyan etmiş oldu. Hayırlısı ne diyeyim. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin. Dua bekliyorum. Hepinize dua ediyorum.
![]()