Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar kontrolüm vardı bugün suyu daha da azalmış perşembe tekrar gideceğim aç gel sezeryana alabiliriz dedi perşembe günü ameliyat kanlarını da verdim bugün. Devlet hastanesi sezeryan yapmıyor kolay kolay ama bende vajinismus olduğu için sezeryan yapacak sağ olsun
Sağlıkla gelsin inşallah canım, her şey çok güzel olsun 🙏🏻🤗

Hemen bir soruyla geliyorum sezeryan olucak arkadaslara ben spinal anestezi ile olucam genel dusunen varmi
ben ilkini spinal olmuştum özelde,şuan devlette olcak doğumum genel yapıyorlar..bazıları genel daha ıyı dıyor bazıları spinal daha ıyı dıyor yaşayıp görcezz.ama spinalde herşey yolunda gıtmıştı benım guzel geçmişti çok

ben ilkini spinal olmuştum özelde,şuan devlette olcak doğumum genel yapıyorlar..bazıları genel daha ıyı dıyor bazıları spinal daha ıyı dıyor yaşayıp görcezz.ama spinalde herşey yolunda gıtmıştı benım guzel geçmişti çok
Ben bir problem olmazsa vajinal düşünüyorum fakat sezeryan olmam gerekirse spinal beni çok geriyor uyanık olma durumu beni panik haline sokabilir ondan da korkuyorum. Sakinleştirici falan yapiliyor mu acaba öyle bir durumda? 🥲

Ben bir problem olmazsa vajinal düşünüyorum fakat sezeryan olmam gerekirse spinal beni çok geriyor uyanık olma durumu beni panik haline sokabilir ondan da korkuyorum. Sakinleştirici falan yapiliyor mu acaba öyle bir durumda? 🥲
Bende aynıyım canım hayatımda ilk defa ameliyat olacağım sonunda bebeğime kavuşmak olsa da çok gerginim. Allah bize yardım etsin inşallah. Bebek çıktıktan sonra paniklersen sakinleştirici yapılıyor dedi doktorum. Zaten bebeğin çıkması ilk 5 dakikaymış😊

tabıkı sakınleştırıcı yapıorlar normal kafayla olmuyor çok güzel bi duygu o anlara eşlik etmek ama panık atak gıbı durumlarınız varsa o anda bayıltıyorlar zaten

Incia köpük şampuan aldım.
Oğlumda bi süre kullandım. Şuan sabununu kullanıyorum ama köpük şampuan ya da sabunların basma yerleri bi süre sonra sıkıntı çıkarıyo. Daha önce kullanmış mıydın canım sen böyle bi sıkıntı oldu mu?
E bebeğin bir sürü ürünü var aslında denemek gerek fiyatları uygun içerikleri temizse bebek bezi falanda var
Aynen oğlumda incia ve siveno kullandım hep. Hatta vücut losyonu güneş kremi düşmeler için acil durum stick hepsi incia 🤣🤣 Şimdi ebebeğin bu organik serisinin içeriği temizmiş fiyatı da çok iyi denemek istedim.
Şunu gördünüz mü ? Gerçekten bazen daha ne kadar saçmalayacaklar diye düşünmeden edemiyorum. Bir tane kadında çıkıp demiyor mu abi siz napıyorsunuz diye, hiç mi aklı başında insan yok şu kurumlarda ya

Gittikçe saçmalama boyuntunu artırıyolar. Sağlık Bakanlığı'nın videosundan sonra artık şaşırmıyorum hiç bişeye. Sezaryen yapıcam isteğe bağlı önceki zorunluluktu ama bu kimseyi ilgilendirmez. Eşim bile doğumu yapacak olan sensin nasılına sen karar vereceksin derken ne alaka bunlar diyorum artık 😡😡
Hemen bir soruyla geliyorum sezeryan olucak arkadaslara ben spinal anestezi ile olucam genel dusunen varmi
Genelde kendine gelme zor oluyo uş galiba sonrası emzirme falan sıkıntı oluyomuş diye
Duydum pek tercih etmiyolar diye
Biliyorum

Kızlar kontrolüm vardı bugün suyu daha da azalmış perşembe tekrar gideceğim aç gel sezeryana alabiliriz dedi perşembe günü ameliyat kanlarını da verdim bugün. Devlet hastanesi sezeryan yapmıyor kolay kolay ama bende vajinismus olduğu için sezeryan yapacak sağ olsun
Canım sen vajinismusu yenmedin mi ? Bende ilk evlendiğimde 2 ay ilişkiye giremedim 2 hafta tedavi görüp girebildik sonra bir sorun kalmamıştı, bende normal düşünüyorum

Uyanık oluyorsunuz ama görmüyorsunuz ki araya perde çekiyorlarmış zaten. Bir de çok kısa süre sürüyormuş. Doktorum da anlatırken bi an önce kapatmaya çalışırız sezaryende dedi. Sonra da bebeğinizi hemen kucağınıza veriyorlarmış normal doğumdaki gibi zaten.

Oğlumda bi süre kullandım. Şuan sabununu kullanıyorum ama köpük şampuan ya da sabunların basma yerleri bi süre sonra sıkıntı çıkarıyo. Daha önce kullanmış mıydın canım sen böyle bi sıkıntı oldu mu?

Aynen oğlumda incia ve siveno kullandım hep. Hatta vücut losyonu güneş kremi düşmeler için acil durum stick hepsi incia 🤣🤣 Şimdi ebebeğin bu organik serisinin içeriği temizmiş fiyatı da çok iyi denemek istedim.

Gittikçe saçmalama boyuntunu artırıyolar. Sağlık Bakanlığı'nın videosundan sonra artık şaşırmıyorum hiç bişeye. Sezaryen yapıcam isteğe bağlı önceki zorunluluktu ama bu kimseyi ilgilendirmez. Eşim bile doğumu yapacak olan sensin nasılına sen karar vereceksin derken ne alaka bunlar diyorum artık 😡😡

Genelde kendine gelme zor oluyo uş galiba sonrası emzirme falan sıkıntı oluyomuş diye
Duydum pek tercih etmiyolar diye
Biliyorum
İlk defa kullanacağım canım, ilk bebeğim. İnşallah bir sorun yaşamam.🙃

Kızlar hastaneden çıktım yeni buzamana kadar baş aşağı pozisyonda olan bebeğim makat geliş duruyor döner mi acaba
Canım hiç belli olmaz günlük bile dönüyorlarmış 🤩
İlk defa kullanacağım canım, ilk bebeğim. İnşallah bir sorun yaşamam.🙃
İçerik olarak hiç bi sıkıntı olmaz canım. Tertemiz içeriği uzun süre kullandım. Ama basma yeri takılıyo bi süre sonra. İçerik temiz olunca gerisini önemsemedim artık

Şöyle söyleyeyim spinalde arada perde oluyor 5 dk bile sürmemisti benim, sadece orada dokuyu cekistiriyo mesela onu hissediyorsunuz. Bebeğimi hemen duydum, gördüm mesela çok güzel bir duygu, Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Canım sen vajinismusu yenmedin mi ? Bende ilk evlendiğimde 2 ay ilişkiye giremedim 2 hafta tedavi görüp girebildik sonra bir sorun kalmamıştı, bende normal düşünüyorum
Ben gebelikten öncede sıkıntı çekiyordum ilk zamanlar özellikle sonra azaldı biraz ama gebelikte çok kötü oldum hiç istemedim şimdi çatı muayenesi de çok kötü olunca doktor sende travma olmasın dedi normal beni çok korkutuyor yoksa fiziksel olarak normal olabilirdi ama hiç hazır değilim 🥲

Kızlar merhabalar, bugün idrar testi yaptırdım da epitel hücre ve lökosit yüksek çıkmış, idrar yolu enfeksiyonu mu demek bu. Baya da yüksek geldi bana çok önemli bişe midir, doktoruma sorucam da daha diğer sonuçları bekliyorum. Görüntü ekliyorum var mı bu durumu yaşayan, daha önce hep normal çıkıyodu bu iki değer.

Eklentiler

• IMG_1383.webp
    IMG_1383.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 41
Bil valla canım kanlı olması lazımmış benim bugün alttaki açıklamada da kanlı yazıyor
Canım dikişlerimi aldı doktor narkozsuz. 5 dk sürmedi acıdı tabiki ama dayanılmayacak bir acı değildi 🙏
2cm açıklık varmış cumartesi sabah tekrar çağırdı. Bakalım ne olacak . İnşallah bu hafta içinde bebek çok da buyumeden kilo almadan doğuırım . Şimdiki kilosu 3200 kg

Back
X