Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Ben ikindi saatleri fenalaşıyorum başından beri böyleyim bir başlıyor geceye kadar bitmiyor bende artık iş çıkışı eve gidip prilama devam ediyorum gece alırsam gündüz uyuklamak zorluyor. İnşallah azalacak zamanla sabır diyelim
Ben sabah güne kusmayla başlıyorum canım benim mide bulantısı kusma hafiflemiyor

O sorduklari ikili test canim zaten sen ebe randevune gittysen ordan kan aliyorlar ikili icin.fetali sen istersen yapiyorlar butun tesleri istiyorum dediysen eger ilk usgye gitmende kanda aliyorlar fatal icin ama istemediysen ayri tabi.ayni sehir degiliz ya ☺️
Ay mesajını şimdi gördüm🤭 teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için😊 yarın kontrolüm var benim de ilk defa ultrasona giricem burada🤭

Yarına verdi doktor kızlar duanıza talibim kolay geçer inşallah sonuc içinde Hakkımda hayırlısı olsun güzel haberlerle veririm sizlere🙏🙏
Senin için dua edicez hepimiz, bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günler de gelicek içini ferah tutmaya çalış. Allah yardımcın olsun 🙏🏻🌸

Benim geçmeyecek gibi enfeksiyon da yüksek oda etkiliyor olabilir mi acaba
Çok geçmiş olsun canım olabilir tabi benim mide yanmalarımda başladı artık geç vakitte bişey yemeyi düşünmüyorum 😑

Kızlar Doktor 14. Haftada kız demişti bugün tam 16. Hafta gittim erkeğe benziyor dedi bu gittiğim başka bit doktordu ama o da emin olamadı gösterimiyordu tam bebiş haftaya tekrar çağırdı
Kızlar ya siz böyle yazdıkca bende acamı diyorum ama yine söylüyorum detaylıda emin oluruz 😁

Ay mesajını şimdi gördüm🤭 teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için😊 yarın kontrolüm var benim de ilk defa ultrasona giricem burada🤭
Rıca ederım ne demek kafana takılan seylerı sor bana her zaman🥰ılk usg kısa suruyo zaten hıc heyecan yapma boyutuna ende kalınlıgına falan bakılıyor.sonrada zaten 20 cı haftada cagırırlar ayrıntılı ıcın ama tabı ebe randevulerın olur GP ne gıdersın

Canlar laf paraya gelince kimse de yok ee diyorlar devlet sunmuş böyle bi test neden yaptirmayasin yapacak doktora güvenmesem yaptirmazdom ama işinin ehli biriymiş ne olacaksa olacak rabbime biraktim🙏
Devletteki doktorlar çok iyi, bir profa gideceksen özel muayenesine gidebilirsin, ben öyle yapıyorum, onun dışında özel devlet bir fark yok, amniyosentez yaptırdım ben öncesinde nipt/fetal dna da yaptırmıştım, dna sadece kan alarak yapılan bir işlem yanılma payı var. Bebekte bir risk görüldüyse amniyosentez yaptırmak gerekiyor, hiç de korkunç bir şey değil, 1/300 oranında düşük riski açıklanmış ama gerçekte 1/1000 zaten riskli bebeklere yapılan bir şey olduğu için kötü durumdaki bebeğe de yapıldığı için düşüğün gerçek sebebi de işlem olmayabilir, bebekler farklı farklı, riskler bulgular farklı, işlem çok basit, iğne gayet ince damardan kan verme daha zor diyebilirim, çok kısa sürüyor, ultrasondan bakarak bebeğin olmadığı kısımdan sıvı alınıyor, yaptırdığım gün Süleymaniye camisinde gezdim :) diyebilirim hiç bir etki hissetmedim, hiç yapılmamış gibi. Sıvı alındıktan sonra anne ve babadan kan da alınıyor, klinik hemşiresi damarlarım çok ince olduğu için damarımı bulamadı elimin üzerini de deldi, kan verme işlemi daha zor yani, heyecan stres yapacak bir işlem asla değil

Kızlar yüzde 99erkek diyen doktora gittim bu gün yüzde yüz kız bacak arası boş o zaman belkide kordon görmüşümdür dedi 😃bir daha da değişmez heralde Rabbim sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Ay ınsan garıp olur ya bıde oyle bır yuzde vermıs kı.aslında doktorlar 20 cınhaftadan once cınsıyet soylememelı.saglıkla gelsın ınsallh bebışin🥰

Devletteki doktorlar çok iyi, bir profa gideceksen özel muayenesine gidebilirsin, ben öyle yapıyorum, onun dışında özel devlet bir fark yok, amniyosentez yaptırdım ben öncesinde nipt/fetal dna da yaptırmıştım, dna sadece kan alarak yapılan bir işlem yanılma payı var. Bebekte bir risk görüldüyse amniyosentez yaptırmak gerekiyor, hiç de korkunç bir şey değil, 1/300 oranında düşük riski açıklanmış ama gerçekte 1/1000 zaten riskli bebeklere yapılan bir şey olduğu için kötü durumdaki bebeğe de yapıldığı için düşüğün gerçek sebebi de işlem olmayabilir, bebekler farklı farklı, riskler bulgular farklı, işlem çok basit, iğne gayet ince damardan kan verme daha zor diyebilirim, çok kısa sürüyor, ultrasondan bakarak bebeğin olmadığı kısımdan sıvı alınıyor, yaptırdığım gün Süleymaniye camisinde gezdim :) diyebilirim hiç bir etki hissetmedim, hiç yapılmamış gibi. Sıvı alındıktan sonra anne ve babadan kan da alınıyor, klinik hemşiresi damarlarım çok ince olduğu için damarımı bulamadı elimin üzerini de deldi, kan verme işlemi daha zor yani, heyecan stres yapacak bir işlem asla değil
Çok teşekkür ederim gitmeden içimi rahatlattiginiz icin umarım benim de güzel geçer her şey 🙏🙏

Kızlar yüzde 99erkek diyen doktora gittim bu gün yüzde yüz kız bacak arası boş o zaman belkide kordon görmüşümdür dedi 😃bir daha da değişmez heralde Rabbim sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Sağlıkla al kucağına canim 🙏

Dusa girdim çıktım ıhlamur kaynattım şimdi. Eğer bugun de atlatamazsam serum yemeye gideceğim hiç halim kalmadı. Havalar da bir duzelmedi gitti

Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz iyi oluruz 🙏
Canim ben ihlamur ictigim gun lekelenmem oldu doktorum o yapmaz dedi ama o gun hic iste yapmamistim ictikten bir saat sonra geldi başima internette gebelikte Zararli oldugu yaziyor çok geçmiş olsun.

Ay ınsan garıp olur ya bıde oyle bır yuzde vermıs kı.aslında doktorlar 20 cınhaftadan once cınsıyet soylememelı.saglıkla gelsın ınsallh bebışin🥰
Yüzde yüz demesine rağmen detaylıda görünce tam emin olcam walla hiç alışamadım kız fikrine böyle deyince de yazık üzülüyorm çocuğuma🥹 Amin canm insallah Rabbim hepimizin çocuklarına sağlık versin

Back
X