Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
Yaa böyle gördükçe korkuyorum ben 14 haftalik %60 kiz dedi ama 15 haftaligim şimdi %90 kiz dedi
Parmağımdan ameliyat olmuştum ben de sadece kolumu uyusturdular ben çok panikleyince sedasyon vermişlerdi hayal meyal hatırlıyorum ama yine de bilinç açık oluyo genelden uyanmak ağrılı mı oluyo acaba hemen de serum filan takıyolar ama ağrı kesici

Bence söyle artık kaç ay oldu niye gizliyordun ki

Hayırlı akşamlar kızlar iyisinizdir inşallah

İlk bebeğimede biz karar verdik ama bunlar Osman ömer ismine tamamen karşılar ondan hiç uğraşamam
Çok ilginç çok güzel isimler alevilik gibi dini bir durum mu var acaba yada bu isimlerde olan akrabalardan mı yaka silktiler acaba

Kizlaar cinsiyetimiz belli oldu 12. Haftada kiz demisti doktorum ama simdi 15. Haftada %99 erkek dedi bende hep kiz hissetmistim ama erkek senesi diye de umitlenmedim saglicakla gelsin meleklerimiz..
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah 12. Haftada banada kız dedi değişenleri görünce insan acabamı diyo bende baya alıştım kız fikrine bakalım 15. Hafta kesinleşecek

Kızlar şimdi 15 de gittik cinsiyeti öğrendik doktor bi daha gelme zmanımı söylemedi sizler bidaha ne zman gideceksiniz 20. Haftamda gideyim diyorum çokmu uzak

hoşgeldin :)
beklenen doğum tarihi
son adet tarihi
kaçıncı çocuk
ve anne yaşı gerekiyor
bide cinsiyeti belliyse onuda yazıyoruz

Kaçıncı haftada yapılıyor şeker yüklemesi

Bend
kızlar ipek ismi nasıl sizce
çok mu naif, kırılgan olur acaba
annem bayılıyor ipek ismine ama ben beren ismine çok yakınım hep derdim bir kızım olursa beren koyacağım diye beren ela koymayı düşünüyorum sağlıkla sıhhatle doğsunlar minnoşlarımız

Kızlar şimdi 15 de gittik cinsiyeti öğrendik doktor bi daha gelme zmanımı söylemedi sizler bidaha ne zman gideceksiniz 20. Haftamda gideyim diyorum çokmu uzak
Bence arayıp diğer randevuyu ne zaman a verebilirsiniz diye sorabilirsin, sanırım doktor randevu vermeyi unuttu .. sıkıntın olursa zaten gidersin ama olmazsa 20. Hafta iyi gibi

Benide ekler misin
Sat 10.12.2024
Yaş 27
İlk çocuk
Beklenen doğum tarihi 16.09.2025
Cinsiyet daha belli değil ama erkek olma ihtimali yüksek haftaya belli olacak
Herkese güze sağlıklı hamilelikler diliyorum

Şöyle 20-21 de ayrıntılı ultrason oluyor ya bazı doktorlar ona gittiğinizde kendine muayeneye çağırmıyor sonra ki ay gel diyor yani 24-25. Hafta kendi doktorunuza gidersiniz

Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah 12. Haftada banada kız dedi değişenleri görünce insan acabamı diyo bende baya alıştım kız fikrine bakalım 15. Hafta kesinleşecek
Rabbim gonlumuze gore versin benimde gonlum baştan beri kizdan yanaydi ama saglikla gelsin bebeklerimiz

Bence söyle artık kaç ay oldu niye gizliyordun ki
patronlar şey gözüyle bakıyor ,hamilesin performansın düştü , sende hamile kaldın dalgınlaştın.. gibi gibi
ilk hamileliğimde böyle bi iki imada bulundular ki izin almam, kontrollere bile cumartesi giderim
bide bundan önce 6 haftalık düşük yaptım o yüzden belli olana kadar söylemedim
ama artık söylerim
Arkadaşım ipek ismini koydu 10 aylık şuan çok kırılgan nazlı çok zor bi bebek onu görünce bi korkmadım değil ben ne yapacağım diye
hadi ya
bende isimlerin etkisine inanırım ama olacak olan her türlü olur ya
eğer takibi gerektiren bi şey olsaydı 2 hafta, 3 hafta sonra gelin derdi. bence 1 ay sonra gideilirisn
bende 15 mart ta gitmiştim , 1 ay sonra gel dedi, 19 nisan da gidicem
ama çok zor beklemek :)

annem bayılıyor ipek ismine ama ben beren ismine çok yakınım hep derdim bir kızım olursa beren koyacağım diye beren ela koymayı düşünüyorum sağlıkla sıhhatle doğsunlar minnoşlarımız
beren de çok güzel bi isim
ela ismini bizde düşündük ama ben renkli gözlüyüm , benim tarafım hep renkli gözlü
olurda renkli gözlü olursa ela ismi nasıl olur bilemedim ondan vazgeçtim
sizde öyle bi durum yoksa ela ismi de çok kibar
Şahane bir isim zarif
bizde sevmeye başladık :)

Kızlar hayırlı akşamlar az önce muayeneden çıktım. Bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti kız listeye ekleyebiliriz artık inşallah Tmd2020
yaaa bir prenses daha :)
Benide ekler misin
Sat 10.12.2024
Yaş 27
İlk çocuk
Beklenen doğum tarihi 16.09.2025
Cinsiyet daha belli değil ama erkek olma ihtimali yüksek haftaya belli olacak
Herkese güze sağlıklı hamilelikler diliyorum
ekledim :) erkek yazdım değişirse güncelleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…