Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
Ay çok teşekkür ederim ben bir şeyi anlamadım, 11 Nisan’da gidicem ya, bana önceki ebe görüşmemde down sendromu kromozom testi mi ne onu sordular yaptırmak istiyor musun diye, ben de evet dedim imzaladım. Sanırım bu gidişimde yani 11 Nisan’da onu da yapacaklar ama bu test ikili test mi yoksa fetal dna mı onu anlamadım ben ya da ismi farklı geldi bana fetal dna yi ekstra mı isteyeceğim yoksa aynı test mi bu beni bi aydınlatsan çok sevinirim bir de nerede oturuyorsun merak ettim, yakınsak tanismayi çok isterim ben Leeds’teyim.

Kızlar yarın kontrolüm var cinsiyet icin yine bakacak doktor kiz diye emindim isim bile yazdırdım yarın erkek derse çok fena patlcm bi korku sardı beni yaa keşke emin olsaydı kendi kendime emin oldum
bende sırf cinsiyeti için fetal yaptırsa mıydım acaba diyorum , en azından kesin olurdu

günaydınnn kızlar
sabah tartıldım 62,55 olmuşum.
iştahım açıldı ama farkındayım. yiyesim geliyor. göbüşte ben buradayım diyor
sanırım işyerindekilere yavaştan söylemeye başlıcam
herkes kilo aldın diyor, hamile misin diyemiyor

Bende aynısını yaşadım ama iyi oldu dedim bende hiç göbek kalmamıştı

Canlar salı günü Randevum var gittiğim de 16 haftalık olcak bebişim sizce cinsiyeti söylerler mi

O sorduklari ikili test canim zaten sen ebe randevune gittysen ordan kan aliyorlar ikili icin.fetali sen istersen yapiyorlar butun tesleri istiyorum dediysen eger ilk usgye gitmende kanda aliyorlar fatal icin ama istemediysen ayri tabi.ayni sehir degiliz ya

Aynı gün doğurcaz galiba cnm yaş 36 ilk çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…