- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.400
- 48
Seni biliyorum sende mı ağustos annesıydın :)Bende tüp bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni biliyorum sende mı ağustos annesıydın :)Bende tüp bebek
Perintoloji şeker için miTekrr ona gitcem ölçüm dogru ciksin diye makina değişmiyim tekrar dedim. Ama zaten perinatolojiye sevk olcm oyuzden ona devam etmicem nasilsa
Bende asla yumurta yiyemiyorum ya çok tiksindim valla. Avokado yiyorum oda yetiyordur inşallahMaşallah gerçekten böyle gitsin inşallah
Ben yumurta bayılırım hiç yiyemiyorum arada zorla kaşar peyniri o da bir alabildiğim protein o.
Bizim evde yılda 2 kez anca makarna pişer şu an makarna galeta kuru ekmek leş gibi bir beslenme
Ben bu sitenin sayfalarını çözemedim valla bir altta bir üstte arada sürekli reklam bence mesajlar kaynıyor arada, takip edicem diye vertigo olucamİşte cnm benm dusuncem gibi yani gruplasma var gibi dusunuor insan basta ama zamanla duzene girdi burasi.
Yok canim seker icin endokrine gidiyorumPerintoloji şeker için mi
Bilmem ben takip edebiliyorum evet biraz karışık gibi duruyor ozellikle philips reklamindan gina geldi :)Ben bu sitenin sayfalarını çözemedim valla bir altta bir üstte arada sürekli reklam bence mesajlar kaynıyor arada, takip edicem diye vertigo olucam
Çözümü varsa söylerseniz sevinirim iphone appstoreda da bulamadım uygulama
Rabbim nasip ederse evet canımSeni biliyorum sende mı ağustos annesıydın :)
Anladım canım her şey gönlümüze göre olsun insallah benim şekerde kafayı yedi oynuyor sürekli 12. Haftaya gelelimde Allah’ın izniyle dr uygun görürse gönderir benideYok canim seker icin endokrine gidiyorum
Perinatoloji ye gitmek icinde seker bir etken gerci dr lar sevk etmeyi uygun gorurse
Benim birsuru nedenim vr en bas sebebim dusuklerim ve erken dogumum
ondan 12. Haftafan itibaren direk oraya gonderilcem
Seni biliyorum sende mı ağustos annesıydınBende tüp bebek
Allah ın izniyle inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıRabbim nasip ederse evet canım
Proteinden ben de tiksindim ya gormek bile istemiyorum. Sadece peynir biraz yiyebiliyorimYa ben neredeyse hiç protein yiyemiyorum, bulantı gibi de değil benim tiksinme
Oğlumu okuldan alıyorum o saçının ter kokusu normalde ölürüm ama şimdi çocuğu her gün çitiliyorum rengi açıldı resmen
Bu gebelik şekeri ne zaman belli oluyorAnladım canım her şey gönlümüze göre olsun insallah benim şekerde kafayı yedi oynuyor sürekli 12. Haftaya gelelimde Allah’ın izniyle dr uygun görürse gönderir benide
Hiç belirtimde yok bu aralar moralim bozuluyor benimde bir kaybım var ondada hiç belirti yaşamamıştım ondan korkuyorum Allah korusun bebislerimizi
C vitamini bol bol bir de ben tarhanaya falan da zencefil kıyunca hafif acı oluyor ama grip başlangıcında hemen kesiyor.Başım ağrıyor kızlar. Grip oluyorum sanırım ne yapmam lazım nasıl geçecek
Kaybiniz ve sekeriniz var ise 8-9. Hafta gibi gittiginizde siz soleyin perinatoloji ye gitmek istiyorum diye ikili test icin sevk ediorsa hastaneniz kadin dogum yapmiorsa ikisine birden kayit isteyinAnladım canım her şey gönlümüze göre olsun insallah benim şekerde kafayı yedi oynuyor sürekli 12. Haftaya gelelimde Allah’ın izniyle dr uygun görürse gönderir benide
Hiç belirtimde yok bu aralar moralim bozuluyor benimde bir kaybım var ondada hiç belirti yaşamamıştım ondan korkuyorum Allah korusun bebislerimizi
Amiiin amiiin sağlıklaSeni biliyorum sende mı ağustos annesıydın
Allah ın izniyle inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Doktorunuzla konuşun gerekirse serum taktırın benceKızlar ben ne yapayım Allah aşkına bulantıdan ölüyorum prilam falan bana mısın demiyor bittim bittim ağlayarak yazıyorum şuan kızlar midem çokkkk bulanıyor dua ediyorum çıkarayım da rahatlarım belki diye ama yok ben çıkartamıyorum
Yoo ikiz değil benim hamileliklerim böyle geçiyor 9ay bulantı kusmaNe kadar erken başlamış ikiz gebelik mi yoksa
Allah yardımcınız olsunYoo ikiz değil benim hamileliklerim böyle geçiyor 9ay bulantı kusma
Benim oğlumda neredeyse hiç bulantı olmamamıştı boş bol tansiyonum düşüyorduAynen benimde bide derlerki erkek çocukta bulantı az olur kocaman bı yalan
Gün aşırı ve sabah ilk idrarla yapmaya çalışın bir de mümkünse aynı marka test olsunKizlar kan tahlili yapamiyorum, 5+4 um evde 2.ye test yaptim ilkinden daha koyu degil, anlami nedir acaba ?