• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Hıc dıymamıstım bunu enteresan😀evet malesef soylemıyorlar burda 20 cı hafta olmadan mecbur beklıcem.oglumdada 20 cı haftada ogrenmıstım.Turkıyede daha erken soyluyorlar helede erkek bebekse 13 cu haftada soyluyorlar
Evet 13. Haftada gözüküyor erkekse daha net söylüyorlar özel hastanede devlette 16. Haftadan önde söylemiyorlar

Ne güzel☺️Bizdede eşim tarafta oğlum ilk torun senelerdi bekliyordular ama benim ailemin ilk olmasa bile erkek torun olarak ilk daha çok düşkünler torunlara kv kp hiç öyle diğiller malesef😏
Benim kızımda ilk torun ondan zaten kızımın herseyine ozenildi benim ailem tarafından kv kp için ise ilk torunu 2020 martta eşimin abisinden geldi ama İtalya da oldukları için 2020 de temmuzda dogan kizim onlar içinde ilk torun gibi oldu ama çok bisi görmedim bende canim kp düşkün ama kv oğluma düşkün o kadar seviyor ki onu oğlan çocuğu düşkünü belli yani 😅 kiz ailesi daha çok duskun oluyor galiba 😂

siz de sadece ultrason kağıdı var sanırım ya burda hiç gözükmemiş ki 😁 ama kız olabilir erkek belirtisi çok yok mesela o beyazlıkta popoda yok
Lütfen benimkine de bakar mısın 😄

Eklentiler

• IMG_9471.webp
    IMG_9471.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 10
Ben ıngılterede yasıyorum burda kanunen 20 cı haftadan once soylemek yasak.ayrıntılı ultrasonda soyluyorlar o yuzden mecbur beklıyorum😏bayada merak edıyorum tabı😊vıdeoda cektırmezler bu tek resmı bıle para odedım aldım😊cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın🙏
Bir süre İngiltere’de yaşadım ben de, 10. Haftaya kadar ebe bile görmüyor gebeleri diye biliyorum kaldı ki 2 ultrason hakkı oluyor gebelerin 🥲 sağlıklı bir hamilelik dilerim

Benim kızımda ilk torun ondan zaten kızımın herseyine ozenildi benim ailem tarafından kv kp için ise ilk torunu 2020 martta eşimin abisinden geldi ama İtalya da oldukları için 2020 de temmuzda dogan kizim onlar içinde ilk torun gibi oldu ama çok bisi görmedim bende canim kp düşkün ama kv oğluma düşkün o kadar seviyor ki onu oğlan çocuğu düşkünü belli yani 😅 kiz ailesi daha çok duskun oluyor galiba 😂
Bilmiyorumki ya mesela babama anneme bakıyorum hiç torun seçmezler ilkler büyümüş artık şimdi benim oğlan daha küçük yine aynı seviyorlar bu gün erkek dedim olucak ağladılar çok mutlular ama kp kv hiç torun yok sevemiyorlar bile dün mesela ateşlenmişti oğlum 1 defa kv aradı o kadar o kadar dertliyimki o konuda sadece çok şükür eşim her şeyin farkında boş ver diyor soğuklar çok

Bilmiyorumki ya mesela babama anneme bakıyorum hiç torun seçmezler ilkler büyümüş artık şimdi benim oğlan daha küçük yine aynı seviyorlar bu gün erkek dedim olucak ağladılar çok mutlular ama kp kv hiç torun yok sevemiyorlar bile dün mesela ateşlenmişti oğlum 1 defa kv aradı o kadar o kadar dertliyimki o konuda sadece çok şükür eşim her şeyin farkında boş ver diyor soğuklar çok
Ayy şaşırdım ya benimkilerde dayanamaz ama en çok kb kv daha fazla hemen gelirler kalırlar dinlendirir ler bizi... 😌

Kızlar erkemiş🩵🩵🩵🤲🏻🤲🏻🤲🏻Ben dedim ya ilk günden rüyam gerçek olucak yine dedim🤭Sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun canım
Varya seni beklemekten rüyalarıma girdin bizde yarın gideceğiz cinsiyeti inş gösterir sen 3. Ye girene kadar uyumuşum rüyamda bakıyor doktor aa gözüktü öğrenmek istermisiniz diyor ben yok diyene kadar çıkıntı vardi diyor şok oluyorum kız bekliyordum erkek çıkıyor demekki seninkini gördüm

Bosver kuzum ailemiz bize yeter napcan yapıları böyle bizimkilere alıştım bende artık diyorum kötü niyeti yok aslında olsa zaten konuşmam o derece ama işte o da anne diyorsun sonuçta sevdiğin adama bakmis bugünlere getirmiş emek veriyor insan çocukları için o yüzden o tarafını dusunuyorum iyimser oluyorum çok isterdim gelsinler görsünler 2 ayda 1 belki 3 ayda 1 geliyorlar biz 2 haftada 1 gidiyoruz ama 2 küçük cocukla cok zor oluyor keşke tam tersi olsa 😔

Ayy şaşırdım ya benimkilerde dayanamaz ama en çok kb kv daha fazla hemen gelirler kalırlar dinlendirir ler bizi... 😌
Çok şanslısın MaşAllah.Yok ne kalması bak burda kimsem yok tek tabancayım kp diyorki torun benim ayağıma gelmeli eşim daha neler söylüyor hiç değişmezler asla

Hayırlı olsun canım
Varya seni beklemekten rüyalarıma girdin bizde yarın gideceğiz cinsiyeti inş gösterir sen 3. Ye girene kadar uyumuşum rüyamda bakıyor doktor aa gözüktü öğrenmek istermisiniz diyor ben yok diyene kadar çıkıntı vardi diyor şok oluyorum kız bekliyordum erkek çıkıyor demekki seninkini gördüm
Yaaa bak işte bu gün her kes nerdeyse beni beklemiş😃😃Hadi bakalım yarın seninki hemen göstersin böyle saklanmasın🤭

Bosver kuzum ailemiz bize yeter napcan yapıları böyle bizimkilere alıştım bende artık diyorum kötü niyeti yok aslında olsa zaten konuşmam o derece ama işte o da anne diyorsun sonuçta sevdiğin adama bakmis bugünlere getirmiş emek veriyor insan çocukları için o yüzden o tarafını dusunuyorum iyimser oluyorum çok isterdim gelsinler görsünler 2 ayda 1 belki 3 ayda 1 geliyorlar biz 2 haftada 1 gidiyoruz ama 2 küçük cocukla cok zor oluyor keşke tam tersi olsa 😔
Yok haklısın bende diyorum bak oğul annesiyim ne olsa bile annesi hep diyorum git gel ama onlar gelmezler asla ve hep beni bekliyorlar ben gideyim diye bende gidemiyorum sık sık ona alınıyorlar ama olmuyor evin işi yedir içir yemek hazırla bir bakıyorum akşam olmuş..yani aslinda onlar beni anlamalı kimsem yok burda yardım olmadan büyütüyorum çok şükür ama anlayış yok malesef.Sonrada diyorum tek diğilim benim durumumda olan çok kızlarımız var

Bizde de isim derdi var kayınpederim ismini koymamızı bekliyor babam da kızlık soyadını koy diyor 🤣

Bir süre İngiltere’de yaşadım ben de, 10. Haftaya kadar ebe bile görmüyor gebeleri diye biliyorum kaldı ki 2 ultrason hakkı oluyor gebelerin 🥲 sağlıklı bir hamilelik dilerim
Evt ilk usg 13 cu haftada oluyor yada 12 cı hafta sonra zaten 20 cı haftada usg oluyor.7 yada 8 cı haftada ebe arıyor bılgılerını falan alıyor sonra yıne saglık center a ebe randevusı verıyorlar gıdıp yıne bılgı alıyorlar boy kg tansıyon bakıyolar 5 6 tup kan alıyorlar oyle yanı sıstemlerı.tesekkur ederım🙏🙏

Yok haklısın bende diyorum bak oğul annesiyim ne olsa bile annesi hep diyorum git gel ama onlar gelmezler asla ve hep beni bekliyorlar ben gideyim diye bende gidemiyorum sık sık ona alınıyorlar ama olmuyor evin işi yedir içir yemek hazırla bir bakıyorum akşam olmuş..yani aslinda onlar beni anlamalı kimsem yok burda yardım olmadan büyütüyorum çok şükür ama anlayış yok malesef.Sonrada diyorum tek diğilim benim durumumda olan çok kızlarımız var
Beklenti aynıymış gerçekten canim Allah yardımcımız olsun inşallah biz anlayışlı kv oluruz🙏

Yunustu demi oğlunun ismi yaa yusuf koy ya da yasin 🙃
Yusuf çok beğeniyorum ama hep şöyle söylicekler o hangisi büyükmü küçükmü ondan istemiyorum🤭Eşim Ömer dedi ben Amir beğendim ama kendisine hiç sormadım yarın söylerim artık

Back
X