Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Kızlar her gün sağlıklı beslenebiliyor musunuz? Ben bazen hiç bir şey yemek istemiyorum üzülüyorum içim almıyor diye. Sizde durumlar nasıl
Benim ne yediğim belli değil canım öyle söylüyeyeyim çoğu şeyi yiyemiyorum zaten seçili şeyler var yediğim Süt için bütün gün yakama yapışan bebem var bide 12. Haftayı bi atlatsam Allahın izniyle belki düzelirim bir umut

Girdim doktora gördüm bebişimi çok şükür her şey çok iyi ama sırtını döndürmüş git yürü gel dedi bende çıkolata yedim göstersin artık ya4 tarama testi için kan verdim ve detaylı ultrason için 25 haftaya randevu aldım

Ayıptır söylemesi dün tost yedim aklıma geldikçe alt üst oluyorum Bu gebeliğim diğerine kıyasla daha karmaşık gidiyor

Heyecan doruktaa ama kiz bence yaa bu arada canim detaylı icin 25.hafta gec değil mi benim bildiğim 18-22.haftalar arası ama

Çok şükür canım Hadi bakalım inşallah gösterir kendinide netleşir Detaylı diyince bile kalbim sıkışıyor bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Bana da birçok şey yasak midemden dolayı. Ama 11 gibi kahvaltı yapıyorum 16 ya kadar belki en fazla meyveli yoğurt ya da birkaç ceviz atabiliyorum ağzıma acaba yanlış mı yapiyorum diyorum kendime. Ama kahvaltıyı sağlam yapıyorum.

Girdim doktora gördüm bebişimi çok şükür her şey çok iyi ama sırtını döndürmüş git yürü gel dedi bende çıkolata yedim göstersin artık ya4 tarama testi için kan verdim ve detaylı ultrason için 25 haftaya randevu aldım
Heyecan doruktaa ama kiz bence yaa bu arada canim detaylı icin 25.hafta gec değil mi benim bildiğim 18-22.haftalar arası ama
Yok oğlumdada 24-26 dediler ben 24 yaptım hatta bana erken dedi arkadaşlarım ondan şimdi 25 dedim olsun ..heyacan var tabi yürü diyor eşim yürüher kes kız diyor ama ben anne olarak erkekse küsmesin susuyorum

Çok şükür canım Hadi bakalım inşallah gösterir kendinide netleşir Detaylı diyince bile kalbim sıkışıyor bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum
Evet bende detaylıyı bekliyorumbakalım göstersin artık

Bence yeterli. Bende 2 ana 2 ara öğün yapıyorum. Sağlam bir kahvaltı. İkindi kefir yada yoğurt ve meyve . Sonra Akşam yemeği. Akşam kuruyemiş

Anladım canim benim perinatolog 21.haftayi tercih etmişti her ikisinde de o zmn gittim genelde en geç 23.haftada yaptırmak gerekiyor dendiği için öyle uyarma ihtiyacı duydum tabi biz tam bilemeyiz uzmanlar daha iyi bilir

Bence yeterli. Bende 2 ana 2 ara öğün yapıyorum. Sağlam bir kahvaltı. İkindi kefir yada yoğurt ve meyve . Sonra Akşam yemeği. Akşam kuruyemiş
Ama bu dediklerim daha 1-2 haftadır böyle. Bundan önce mide bulantısı ve iştahsızlıktan sadece zeytin ekmek beslendim. Zaten embriyolar annenin deposundan besleniyor. Sen yemesende depondan çalıyor. Sen deponu doldurmak için yiyorsun.

Merhaba düştümü crp değeriniz nasl düşürdünüz acaba bnmde biraz yüksek çıktıda

Bende o saatlerde kahvaltı yapoyorum sonrası çok karmaşık muz ceviz avakado kaşar peyniri ve kefir yemeye özen gösteriyorum bebeğe kilo aldırıyor diye ama zorlada yememek lazım bence

Anladım canim benim perinatolog 21.haftayi tercih etmişti her ikisinde de o zmn gittim genelde en geç 23.haftada yaptırmak gerekiyor dendiği için öyle uyarma ihtiyacı duydum tabi biz tam bilemeyiz uzmanlar daha iyi bilir
Aynen öyle bize ne diyorlar onu yapıyoruz

Bu arada yine göstermedi sırtını döndü ama bacaklarını açmadı doktor diyor git yine yürü inanıyorum diyor bu defa göstericek

Bu arada yine göstermedi sırtını döndü ama bacaklarını açmadı doktor diyor git yine yürü inanıyorum diyor bu defa göstericek
Bak sen şu haylaza teyzelerin haber bekliyor de belki döner

Her kes bekliyor beni arıyorlar ama yok yanieşim diyoe kız kesin naz ediyorpipini görürse o suratını çekmek lazım
Çok heyecanlı ya benimkide göstermiyordu kız dedik ama değilmiş herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…