Kimse inanmıyor bir de değil mi olsun ya sağlıkla gelsinler de işin esprisi ama iki hafta sonra doktor yok efendim yanlış gormusuz derlerse iyice yıkılırım
Evet inanamıyorlar garip bir şekilde. ben fetal dna yaptırdım buyüzden, sonradan değişir diye ödüm kopuyorduCiinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe başladım, yanlış olsa üzülürüm
Bu ürün galiba kimyasal filtreli hamilelikte güvenli olmayabilir chatgptye direkt içeriğini attım güvenli olmadığını söyledi biodermanın full mineral filtreli ürünü var o daha iyi doktora bir sorun yine de.
Evet evde olduğum zamanlar içiyorum ama bende aşırı uyku yaptığı için çalışırken içemiyorum. Ben kusmuyorum ama iştahım yok yemeğin ortasında midem bulanmaya başlıyor kokuyor yiyemiyorum
Ben 1.5 kilo verdim eğer kilonuz normalden fazlaysa ilk trimester için kilo vermek normalmiş ben zayıfım dikkat ediyorum her gün 2 yumurta 1 avokado 6 dilim ekmek et vs yiyorum ama yine de zayıflıyorum sadece ödemim çok fazla. Doktor artık almaya başlarsın 2. Trimesterda dedi
Benim bu bulantılarım bir ara geçti şimdi yeniden geri döndü 2 gündür asla hiçbir şeyin faydası yok zararlı besleniyorum bazen yeterki iyi olayım diyorum ama yok yani...
Kızlar doktor ikili tarama yapmadı nipt testi yaptirmami soyledi canim skldi baska doktora randevu aldım inşallah o yapar ikiliyi hiç böyle bi muayene olacağını düşünmemiştim bu arada tahminde bulunan olur mu cinsiyet icin
Evet inanamıyorlar garip bir şekilde. ben fetal dna yaptırdım buyüzden, sonradan değişir diye ödüm kopuyorduCiinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe başladım, yanlış olsa üzülürüm
Kızlar merhabalar inşallah keyfiniz yerindedir.
Bizim bugün cinsiyet belli oldu erkek geliyor hayırlısıyla
Bir kızım vardı, şimdi de erkek olacak Allahın izniyle iki meyveden tatmış olacağım
Eki Görüntüle 3559172
Kızlar doktor ikili tarama yapmadı nipt testi yaptirmami soyledi canim skldi baska doktora randevu aldım inşallah o yapar ikiliyi hiç böyle bi muayene olacağını düşünmemiştim bu arada tahminde bulunan olur mu cinsiyet icin
Merhaba bende ecopirin kullanıyorum özelde ki doktorum 12 haftalık bıraktırdı devletteki doktorum 8 aya kadar kullan dedi çok kararsızım ya devam etmezsem bebeğime bişey olursa diye korkuyorum kafadan yazdı bı test yapılmadı sadece bir kaybim olduğu için verdi dış gebelikti