• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    23
Kimse inanmıyor bir de değil mi 🤣 olsun ya sağlıkla gelsinler de işin esprisi ama iki hafta sonra doktor yok efendim yanlış gormusuz derlerse iyice yıkılırım 😅
Evet inanamıyorlar garip bir şekilde. ben fetal dna yaptırdım buyüzden, sonradan değişir diye ödüm kopuyordu😂Ciinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe başladım, yanlış olsa üzülürüm😂

Merhaba kızlar😊
1260 ₺ bunu aldım eczaneden
Bu ürün galiba kimyasal filtreli hamilelikte güvenli olmayabilir chatgptye direkt içeriğini attım güvenli olmadığını söyledi biodermanın full mineral filtreli ürünü var o daha iyi doktora bir sorun yine de.

Ben de böyleyim ama 12. haftadan itibaren kusmalarım azaldı , belki artık almaya başlarım. prilam kullanıyor musun?
Evet evde olduğum zamanlar içiyorum ama bende aşırı uyku yaptığı için çalışırken içemiyorum. Ben kusmuyorum ama iştahım yok yemeğin ortasında midem bulanmaya başlıyor kokuyor yiyemiyorum 🥺

Kızlar hamile kaldığından eksi kiloda devam eden var mı ya ben yine kilo vermişim
Ben 1.5 kilo verdim eğer kilonuz normalden fazlaysa ilk trimester için kilo vermek normalmiş ben zayıfım dikkat ediyorum her gün 2 yumurta 1 avokado 6 dilim ekmek et vs yiyorum ama yine de zayıflıyorum sadece ödemim çok fazla. Doktor artık almaya başlarsın 2. Trimesterda dedi

Benim bu bulantılarım bir ara geçti şimdi yeniden geri döndü 2 gündür asla hiçbir şeyin faydası yok zararlı besleniyorum bazen yeterki iyi olayım diyorum ama yok yani...

Kızlar 13 haftalığım bende şuan ilaç kullanmıyorum Doktor'un folik asidi de bırakmamı söyledi siz kullanıyomusunuz ilaç
ben takviye alıyorum. magnezyum içiyorum her gün yoksa ölürüm :D demir b12 gebelik vitamini ve kalsiyum başlattı bana

1000043070.webp
Kızlar doktor ikili tarama yapmadı nipt testi yaptirmami soyledi canim skldi baska doktora randevu aldım inşallah o yapar ikiliyi hiç böyle bi muayene olacağını düşünmemiştim bu arada tahminde bulunan olur mu cinsiyet icin 🙄

M
Evet doğuma kadar devam edicez
Merhaba bende ecopirin kullanıyorum özelde ki doktorum 12 haftalık bıraktırdı devletteki doktorum 8 aya kadar kullan dedi çok kararsızım ya devam etmezsem bebeğime bişey olursa diye korkuyorum kafadan yazdı bı test yapılmadı sadece bir kaybim olduğu için verdi dış gebelikti

Back
X