Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    21
Yalnış anlama bence çok haklı tamam gebelik bir hastalık diğil normal hayatımıza devam etmeliyiz ama mesela bende kürtaj oldum kimyasal yaşadım tüp bebek yaptım olmadı ve bu kadar olaylardan sonra artık oğluma hamile kalınca bıraktım her şeyi yeterki olsun dedim ve birde benim eşimin ailesi hiç umursamaz hep bana güvenirler bizden daha iyi biliyor akıllı yapar Hall eder diye ondan eşimi dinliyorum ve en çokta kendim dikkat etmeye çalışıyorum..bence sende kendini yorma az bir şeyler yaşamadın

Bence anlattıkların Normal iyi bakıyorsun kendine. En önemlisi ev temizliği yapma gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın. Araba konusunda eşimde sürekli beni uyarıyordu ve en son sürdüğümde karar verememe durumu yaşadım elim ayağım boşaldı bir anda başım döndü ve dörtlüleri yakıp sapa çekebilmek için yardım istedim. İyiki trafiktekiler iyi insanlardı farkettiler. O an eşimi anladım böyke riskli durumdayken mecbur kalmadıkça kullanmayacağım. En azından otobana hiç çıkamamanı tavsiye ederim mesela uzun da olsa şehir içini kullan eşine de söyle ben iyi hissediyorum ama seni anlıyorum o yüzden otobanı kullanmayacağım dersen orta yolu bulabilirsiniz belki? İnsanların dediklerini kafana takma tamam de geç yapacak bir şey yok o konuda..:/

Bende haftaya doktordayım artık kesin söyler diye düşünüyorum sanada söyleye bilir
Evet ben de haftaya artık kesin öğrenirim ben kucağımda bebek yanımda büyük oğlum olunca kafam karışıyor bir de doktoru çocuklarla rahatsız etmemek için uzatmıyorum ama eşim gelince çocukları tutar uzun uzun konuşur baktırırım haftaya inşallah kanamam bu hafta biter
Sen nasılsın bebeğinle zorlanıyor musun bel ağrıların azaldı mı

Bence kendini üzme herkes kendince haklı evet ama unutma sen de evladın için her zaman en iyisini düşünensin ve gebelik bir hastalık değil. Evet gebe gibi yaşayacağız dikkat edeceğiz ama doktor risk belirtmiyorsa da bence günlük akışmızı yaşıyoruz diye de kötü hissetmemeliyiz sakın kendini suçlama ay ayrıca belki klişe ama sakınan göze çöp batar

Benim kanamam ilk günler oldu doktor dedi bebeğini kaldırıyorsun ondan ola bilir öyle deyincede eşim ısrar etti annene söyle gelsin sağolsun geldi yardım ediyor bana ev işleri bende sadece oğlumu kaldırmamaya çalışıyorum doktorada gidince tabi oğlum annemle kalıyor..İn şa Allah seninde kanaman biter rahat edersinBenim ağrılarım çok fazla mesela dışarıya geçen gün çıktım baya yürüdüm oğlumu kaldırdım oyun yerine götürdüm ve aradan kaç gün gecmiş ama bacaklarım ağrıyor öyle bir ağrıki koltuktan kalkınca yavaştan kalkıyorum bel ağrılarım ayakta durunca oluyor kasıklarda başlamış kemiklerim bir bir sızlıyor sadece sesimi çıkartmıyorum

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, kendimi riske atacak bisey yapmıyorum aslında ama araba konusunu tekrar düşünmem gerekiyor galiba. Biraz daha dikkat edeyim öyleyse. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza insallah

Kızlar ben 11 haftalık gebeyim ilk gebeliğim cuma günü kontrolüm var cinsiyet belli olur mu birde benim göbeğim büyüdü sanki yoksa yağlı göbek mi oluştu anlamıyorum 3 aylıkken bebek göbeği olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…