• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Site bende değişmiş siyah arka plan var, isimleriniz de gözükmüyor 🤦‍♀️😂

Bu bende geçen hafta çok oldu, sürekli bırakıp uzandım mecburen. Korkuyoruz ama uzanınca geçiyor. Ama bu hafta tamamen bitti şükür
Kaçıncı haftaya girdin acaba ben 5+1 oldum ama iş çıkışı başlıyor akşamları artıyor şükür uzanınca azalarak geçiyor da insan yine korkuyor :)

Merhaba kızlar 🤭
Bende 2 gün önce testle öğrendim dün kan testimde 74 çıktı batıma daha 2 gün var aslında
Benim de göğüslerimde hiç hassasiyet yok daha regl günüm gelmediği için galiba ama dolgunluk var baya çok heyecanlıyım 🤭

Kiizlarrr mideniz yanıyorsa gidin tahin alın sabah kalkin bir tane muzu dilimleyin üzerine de bir iki yemek kaşığı kadar tahin dökün evinizde varsa birkaç ceviz atın içine yiyin üzerine bir yarım saat su içmeyin ki tahin midenizi rahatlatsin. Ben zaten mide ilacı kullanıyordum gebelik öğrendiğimde ilacı bıraktım böyle yapıyorum hiç yanma olmuyor yapmadigim gün midem yanıyor.

Kiizlarrr mideniz yanıyorsa gidin tahin alın sabah kalkin bir tane muzu dilimleyin üzerine de bir iki yemek kaşığı kadar tahin dökün evinizde varsa birkaç ceviz atın içine yiyin üzerine bir yarım saat su içmeyin ki tahin midenizi rahatlatsin. Ben zaten mide ilacı kullanıyordum gebelik öğrendiğimde ilacı bıraktım böyle yapıyorum hiç yanma olmuyor yapmadigim gün midem yanıyor.
Canım bendede var mide yanması kaç haftaliksin ne zaman basladi

Canım bendede var mide yanması kaç haftaliksin ne zaman basladi
Ben zaten yakın zamanda mideden operasyon geçirdim bir sürü şey çıkmıştı mide ağrıması yanma kusma zaten vardı ilaç kullanıyordum midemi rahatlatsin diye ama gebelik olunca bıraktım ilacı doğal yöntem tahine geçtim. Benim sat 2 Aralık bat 27 aralikti 4+5 sanırım şuan anlamadım nasıl hesaplanıyor. Haftaya da haftayı bitirip giderim diye düşünüyorum doktora

Merhabalar 😊
Sat 30 kasim, 8 yasinda bir kizim var. Yas 38
Bende yurtdisinda yasiyorum, o yuzden elimde sadece pozitif test ile 10. Haftada ebe ile olacak randevumu bekliyorum. Bugun aile hekimliginden kan testi talebinde bulunmama ragmen, gerek yok dediler. Ancak 6 veya 7 haftadan sonra gormek ve kalp atisini duymak icin ozel ultrasound merkezine gitmeyi dusunuyorum. Herkese agrisiz, saglikli bir gebelik diliyorum🥰🙏

Son düzenleme:
Back
X