- 26 Şubat 2022
- 1.461
- 911
- 53
- 33
Amin inşallah hepimiz canımMaşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimiz canımMaşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Benim bugün sol kasığım çok ağrıyor belim ağrmıyor ama.. normal mi sizceKızlar benim bugün biraz belim ağrıyor bı yarjm saat önce 10 dk kadar hızlı yürüdüm herhalde. Sizde bel ağrısı var mı
Normaldir herhalde benim de belim ağrıyorBenim bugün sol kasığım çok ağrıyor belim ağrmıyor ama.. normal mi sizce
Sorma ya iki gündür bir şey oldu siteye bende de yazılar büyük guncelleme oldu herhalde düzeltirlerSite bende değişmiş siyah arka plan var, isimleriniz de gözükmüyor
Evet çok kötü olmuş yeni hali. Yazılar bi acayipSorma ya iki gündür bir şey oldu siteye bende de yazılar büyük guncelleme oldu herhalde düzeltirler
Normal canım, kasık ağrıları bel ağrıları.. uyuyama bunların hepsi normalmiş. Dün hepsini tek tek doktora sordum, rahat olun hamileliğin keyfini çıkarınBenim bugün sol kasığım çok ağrıyor belim ağrmıyor ama.. normal mi sizce
İçimi rahatlattınNormal canım, kasık ağrıları bel ağrıları.. uyuyama bunların hepsi normalmiş. Dün hepsini tek tek doktora sordum, rahat olun hamileliğin keyfini çıkarın
Bende de kasık ağrısı mide bulantısı var arada bir de midem yanıyoNormal canım, kasık ağrıları bel ağrıları.. uyuyama bunların hepsi normalmiş. Dün hepsini tek tek doktora sordum, rahat olun hamileliğin keyfini çıkarın
Kaçıncı haftaya girdin acaba ben 5+1 oldum ama iş çıkışı başlıyor akşamları artıyor şükür uzanınca azalarak geçiyor da insan yine korkuyor :)Bu bende geçen hafta çok oldu, sürekli bırakıp uzandım mecburen. Korkuyoruz ama uzanınca geçiyor. Ama bu hafta tamamen bitti şükür
Çok sevindim, bende tedirgin gittim doktor okadar rahatlattıki beni Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeİçimi rahatlattın
Bendede var, bol bol dinlenin canlarBende de kasık ağrısı mide bulantısı var arada bir de midem yanıyo
Canım bendede var mide yanması kaç haftaliksin ne zaman basladiKiizlarrr mideniz yanıyorsa gidin tahin alın sabah kalkin bir tane muzu dilimleyin üzerine de bir iki yemek kaşığı kadar tahin dökün evinizde varsa birkaç ceviz atın içine yiyin üzerine bir yarım saat su içmeyin ki tahin midenizi rahatlatsin. Ben zaten mide ilacı kullanıyordum gebelik öğrendiğimde ilacı bıraktım böyle yapıyorum hiç yanma olmuyor yapmadigim gün midem yanıyor.
Ben zaten yakın zamanda mideden operasyon geçirdim bir sürü şey çıkmıştı mide ağrıması yanma kusma zaten vardı ilaç kullanıyordum midemi rahatlatsin diye ama gebelik olunca bıraktım ilacı doğal yöntem tahine geçtim. Benim sat 2 Aralık bat 27 aralikti 4+5 sanırım şuan anlamadım nasıl hesaplanıyor. Haftaya da haftayı bitirip giderim diye düşünüyorum doktoraCanım bendede var mide yanması kaç haftaliksin ne zaman basladi