• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
selam kızlar,

Sat 29 Kasım Bat 29 Aralık. 5 günlük gecikmem var

Bugun kan verdim 90 çıktı. Geç döllenme oldu sanırım 🥹🥹🤔
Canım benim hayırlı olsun geç olduğu olmadığı hiç önemli değil iki gün sonraki yükselmesine bak 2 kat yükselmesi lazım. Ondan sonrası için de 10 12 gün sonra da doktora gidersin 😍😍

Canım benim hayırlı olsun geç olduğu olmadığı hiç önemli değil iki gün sonraki yükselmesine bak 2 kat yükselmesi lazım. Ondan sonrası için de 10 12 gün sonra da doktora gidersin 😍😍
Ay inşallah yükselir ya çok tedirginim. Amin çok teşekkür ederim 🥰🥰 inşallah eylül annesi olurum bende sağlıkla 🤲🏽

Kızlar ben neredeyse 5 haftalığım şuan, kasıklarımdan dizime inen bir sızı var sadece sol bacağımda. Sanki romatizma ağrısı gibi. Sizdede oluyormu bu?

Kızlar adete 3 gün kaldı ama hiç belirti yok ne kasık agrısı ne de başka birşey bugün test alcam bakalım inş vardır🤗

Merhaba kızlar 😊 aranıza yeni katıldım.
Sat: 01.12.2024 daha yeni ögrendim adetim 5 gün gecikti idrar testinde çıktı bugün betama baktıracağım.
20250102_073825.jpg

Arkadaslar ne dicem bende bugun bir agrı ve hafif lekelenmem oldu bu yerlesmemi?

Back
X