- 27 Ağustos 2024
- 148
- 76
- 13
- 29
Canım, nasıl oldun seni merak ettimKızlar ben neredeyse 5 haftalığım şuan, kasıklarımdan dizime inen bir sızı var sadece sol bacağımda. Sanki romatizma ağrısı gibi. Sizdede oluyormu bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, nasıl oldun seni merak ettimKızlar ben neredeyse 5 haftalığım şuan, kasıklarımdan dizime inen bir sızı var sadece sol bacağımda. Sanki romatizma ağrısı gibi. Sizdede oluyormu bu?
Betam en son 1400 civarıydı. Malesef bulunduğum yerde zaman dolmadan istesende muayeneye gidemiyosun. 2 aylık olana kadar bekletiyorlar. Mecburen bekleyeceğimBetan nedir gitmisken belki keseyi de görürsün
Hayırlı olsunn, hoşgeldinnMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım.
Sat: 01.12.2024 daha yeni ögrendim adetim 5 gün gecikti idrar testinde çıktı bugün betama baktıracağım.Eki Görüntüle 3530419
Geç olsun güç olmasin Hepimiz bu süreçte kendimize dikkat edelim. İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.Betam en son 1400 civarıydı. Malesef bulunduğum yerde zaman dolmadan istesende muayeneye gidemiyosun. 2 aylık olana kadar bekletiyorlar. Mecburen bekleyeceğim
Ben de adetten önce test verdim 0 li değer negatif çıktı hissediyordum vardı bir şey ama moralimi bozmadım 3 gün sonrasi regl günümdü regl olmadim akşam üzeri gittim kan verdim pozitif gördüm vücuduna hiç stres yükleme belki vardır. Dua ile sabır ile bekle bakalim regl gününü inşallah vardırTest yaptım negatif zaten adetin gecmesini beklicem hayirlisi
Bugün doktora gittim, doktora gidene kadar bacak ağrım geçti Diğer belirtileri konuştuk herşey normal şükür. Sen nasılsın nasıl geçiyo ilk haftalarCanım, nasıl oldun seni merak ettim
Amin cümlemizin inşaallah. Bu mübarek günde hepimize dua ediyorum, Rabbim isteyenleredr hayırlı evlat nasip etsinGeç olsun güç olmasin Hepimiz bu süreçte kendimize dikkat edelim. İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Canım aynı şekilde insallahAmin cümlemizin inşaallah. Bu mübarek günde hepimize dua ediyorum, Rabbim isteyenleredr hayırlı evlat nasip etsin
Sat ve bat gibi dediğimiz şeyler ne oluyor ?
Bende henüz olmadı ama regl sancısı gibi ara ara gelen sancılar var
Süper çok sevindim, halsizim mide bulantım da var ama iyiyim olsun o kadarBugün doktora gittim, doktora gidene kadar bacak ağrım geçti Diğer belirtileri konuştuk herşey normal şükür. Sen nasılsın nasıl geçiyo ilk haftalar
İnş canm birde bu ay hep eşimde kaç kere hamilemisin dedi bende dedim bebek geliyor ama yapınca çıkmayınca insan üzülüyor . Oğlumu bilmeden önce de böle konuşma yapmıştık bakalım nasip 2 gün kaldı sabırBen de adetten önce test verdim 0 li değer negatif çıktı hissediyordum vardı bir şey ama moralimi bozmadım 3 gün sonrasi regl günümdü regl olmadim akşam üzeri gittim kan verdim pozitif gördüm vücuduna hiç stres yükleme belki vardır. Dua ile sabır ile bekle bakalim regl gününü inşallah vardır
Hadi inşallahİnş canm birde bu ay hep eşimde kaç kere hamilemisin dedi bende dedim bebek geliyor ama yapınca çıkmayınca insan üzülüyor . Oğlumu bilmeden önce de böle konuşma yapmıştık bakalım nasip 2 gün kaldı sabır
İnşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz Rabbim gönlüne göre versin, heyecanlı bekleyişBen de bugün kan verdim kızlar hadi bakalım Bat’a 1-2 gün var ama evde silik çizgiyi görünce sabredemedim. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Bu arada asm’ler haftaya yine grevdeymiş, işi olan varsa bugün gidebilir
Stres yükleme bizde yeni öğrendik sayılır gebeligimizi. Hayırlı uğurlu olsun. Betan kaç adetin gecikmiş miydikızlar ya dün hamile olduğumu öğrendim. Yarın tekrar kan vericem.
Bugun göğüs hassasiyetim azaldı baya. Normaldir dimi ya çok tedirgin oluyorum
Reginaphalange2
Amin teşekkür ederim 90 la öğrendim. Adetim 4 gün gecikmiştiStres yükleme bizde yeni öğrendik sayılır gebeligimizi. Hayırlı uğurlu olsun. Betan kaç adetin gecikmiş miydi
Maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızAmin teşekkür ederim 90 la öğrendim. Adetim 4 gün gecikmişti