• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Test yaptım negatif zaten adetin gecmesini beklicem hayirlisi
Ben de adetten önce test verdim 0 li değer negatif çıktı hissediyordum vardı bir şey ama moralimi bozmadım 3 gün sonrasi regl günümdü regl olmadim akşam üzeri gittim kan verdim pozitif gördüm vücuduna hiç stres yükleme belki vardır. Dua ile sabır ile bekle bakalim regl gününü 🙏 inşallah vardır 🙏

Ben de adetten önce test verdim 0 li değer negatif çıktı hissediyordum vardı bir şey ama moralimi bozmadım 3 gün sonrasi regl günümdü regl olmadim akşam üzeri gittim kan verdim pozitif gördüm vücuduna hiç stres yükleme belki vardır. Dua ile sabır ile bekle bakalim regl gününü 🙏 inşallah vardır 🙏
İnş canm birde bu ay hep eşimde kaç kere hamilemisin dedi bende dedim bebek geliyor 🤭 ama yapınca çıkmayınca insan üzülüyor . Oğlumu bilmeden önce de böle konuşma yapmıştık bakalım nasip 2 gün kaldı sabır😊

Ben de bugün kan verdim kızlar hadi bakalım :KK15: Bat’a 1-2 gün var ama evde silik çizgiyi görünce sabredemedim. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah :KK200:

Bu arada asm’ler haftaya yine grevdeymiş, işi olan varsa bugün gidebilir

Ben de bugün kan verdim kızlar hadi bakalım :KK15: Bat’a 1-2 gün var ama evde silik çizgiyi görünce sabredemedim. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah :KK200:

Bu arada asm’ler haftaya yine grevdeymiş, işi olan varsa bugün gidebilir
İnşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤️ Rabbim gönlüne göre versin, heyecanlı bekleyiş 💕

Kızlar benim bugün biraz belim ağrıyor bı yarjm saat önce 10 dk kadar hızlı yürüdüm herhalde. Sizde bel ağrısı var mı

Back
X