Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ağustos 2024
- 148
- 76
- 13
- 29
Son regl başlangıç tarihinle hesaplanıyor zatenKızlar kesem göründü ama kaç haftalık olduğunu demedi 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gelin dedi Eki Görüntüle 3529864
Benim adet günümde başladı ağrılar şuan bile var hafif ama adet olacakmışım gibi geliyor ara ara geliyor gidiyor. Yerleşme ağrısı normal:) kanama olmadığı sürece korkulacak bir şey yok diyor doktorlar hepKızlar son adet tarihim 5 Aralık bugün betam 500 çıktı, bu erken süreçte kasıklarınızda ağrı olmuş muydu hafif hafif, normal bir şey mi bu sancılar ?
- 27 Ağustos 2024
- 148
- 76
- 13
- 29
Benim de öyle regl günümden sonra hafif ağrılar başladı, mide bulantısı da var. Kanaman yoksa kafana takma :) normalKızlar son adet tarihim 5 Aralık bugün betam 500 çıktı, bu erken süreçte kasıklarınızda ağrı olmuş muydu hafif hafif, normal bir şey mi bu sancılar ?
- 1 Haziran 2024
- 139
- 92
- 13
- 33
Teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız Kanamam yok çok şükür ama bugün progestronum biraz düşük çıktı ve rahmin yeterince kalınlaşmamış dedi. Düşük riski var dedi. Keseyi görmediği için progestron başlamadı bugün pazartesiyi bekliyor. Ben de endişelendim haliyle ama tabi hakkımızda hayırlısı, ben de bu tip ağrıları normal biliyorum ama işte bugün duyduklarımdan sonra her şeyi kafama takıyorum şu an julettae K karadag06
- 12 Haziran 2024
- 234
- 138
- 18
- 1 Haziran 2024
- 139
- 92
- 13
- 33
Evet ben de yaşıyorum bugün doktorum sancın dayanılmayacak kadar şiddetlenirse hemen gel dedi hafif hafif sızı şeklinde şu anKızlar benim adet sancısı gibi sancılarım var hafif orta sancilar. Henüz beta yüksek olmadığı için doktora da gitmiyorum. Siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
- 27 Ağustos 2024
- 148
- 76
- 13
- 29
Reglin kaç gün gecikti canım? Eğer çok yeniysen gittiysen göremediği için öyle demiş olabilir olumlu düşünelim evde dinlenerek bir haftayı doldur bakalım ne olacak.. ben hiç gitmedim daha 20 ocakta ilk randevum var. Sadece evde test yaptım orada pozitif diyorTeşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız Kanamam yok çok şükür ama bugün progestronum biraz düşük çıktı ve rahmin yeterince kalınlaşmamış dedi. Düşük riski var dedi. Keseyi görmediği için progestron başlamadı bugün pazartesiyi bekliyor. Ben de endişelendim haliyle ama tabi hakkımızda hayırlısı, ben de bu tip ağrıları normal biliyorum ama işte bugün duyduklarımdan sonra her şeyi kafama takıyorum şu an julettae K karadag06
- 27 Ağustos 2024
- 148
- 76
- 13
- 29
Evet benimde var, kanama yoksa ve şiddetli değilse korkma canım ama kontrollerini yaptır tabikiKızlar benim adet sancısı gibi sancılarım var hafif orta sancilar. Henüz beta yüksek olmadığı için doktora da gitmiyorum. Siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
- 12 Haziran 2024
- 234
- 138
- 18
Evet benimde var, kanama yoksa ve şiddetli değilse korkma canım ama kontrollerini yaptır tabiki
Çok şiddetli değil ama böyle anlık gelip gidiyor sanki adet gelmiş geliyor sancısı gibi. Çok şükür kanama da yok. Betam haftaya yüksek rakamlara ulaşacak. O zaman daha iyi olur muayene diye salı ya kadar bekleyeceğim bakalım. Hepimiz için süreç en güzel haliyle geçsin inşallah kızlarEvet ben de yaşıyorum bugün doktorum sancın dayanılmayacak kadar şiddetlenirse hemen gel dedi hafif hafif sızı şeklinde şu an
Bende hafif işler yapınca ağrılar başladı. Sanki adet olacakmışım gibi. Ama dinlenince geçti. Betanız kaç acabaKızlar benim adet sancısı gibi sancılarım var hafif orta sancilar. Henüz beta yüksek olmadığı için doktora da gitmiyorum. Siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
- 30 Nisan 2023
- 1.845
- 1.962
- 53
- 31
- 1 Haziran 2024
- 139
- 92
- 13
- 33
Bugün gecikmemim ilk günü aslında 26 günden hesaplarsak, 500 çıktı beta. Biraz daha kalın olmasını beklerdim rahmin dedi, ya bunlar hep erken öğrenip erken doktora gittiğim için oluyor, kese gözükeceği zaman gitmiş olsaydım böyle olmayacaktı o yüzden doktora gitmek için biraz sabredip betanın sağlıkla yükselmesini beklemek en mantıklısı gerçekten, güzelce ilerler umarım süreç hepimiz için dua edeceğimReglin kaç gün gecikti canım? Eğer çok yeniysen gittiysen göremediği için öyle demiş olabilir olumlu düşünelim evde dinlenerek bir haftayı doldur bakalım ne olacak.. ben hiç gitmedim daha 20 ocakta ilk randevum var. Sadece evde test yaptım orada pozitif diyor
- 27 Ağustos 2024
- 148
- 76
- 13
- 29
Aa daha çok yeni gerçekten o yüzden dediğin gibi üzerine negatif düşüneceğin bir şey yok ben daha hiç gitmedim 20 gün sonra gideceğim bakalım umarım bir sıkıntı yaşamayızBugün gecikmemim ilk günü aslında 26 günden hesaplarsak, 500 çıktı beta. Biraz daha kalın olmasını beklerdim rahmin dedi, ya bunlar hep erken öğrenip erken doktora gittiğim için oluyor, kese gözükeceği zaman gitmiş olsaydım böyle olmayacaktı o yüzden doktora gitmek için biraz sabredip betanın sağlıkla yükselmesini beklemek en mantıklısı gerçekten, güzelce ilerler umarım süreç hepimiz için dua edeceğim
- 19 Ocak 2016
- 1.854
- 1.428
- 133
- 29
- 12 Haziran 2024
- 234
- 138
- 18
Su sabah gittim en son 370. Sizin kaç. Doktora gittiniz miBende hafif işler yapınca ağrılar başladı. Sanki adet olacakmışım gibi. Ama dinlenince geçti. Betanız kaç acaba