• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar selamlar, 2024 Ekim anneleri grubundan geliyorum. Bebeğimin küçülen eşyalarını satıyorum. İlgilenen olur ise link aşağıdaki gibi. Hepinize sağlıklı bir gebelik, güzel kavuşmalar diliyorum ❤️

Merhabalar, bende eylülden itibaren tekrar anne olmak istiyorum😇 2023 ağustosta kızımı doğurdum. Ama çok sıcak ve zor bir doğum oldu. Bu sefer serinliğe denk gelir inşallah🙏 kızım 1 buçuk yaşında ona bir kardeş istiyorum nasipse 2. Bebeğim olacak🫶

Bir de benim çocuk isteğim biraz ani oldu. Aslında çocuğum küçük ve hiç aklımda yoktu. Bu ay bir gebelik şüphesi yaşadım ve biraz heveslendim. Bunun üzerine yaşım geçmeden 2. Yi de yapmaya karar verdim. Ama çocuktan 6 ay önceden folik asite başlanıyor. Ben onu hiç içmedim. Nası olcak bilmiyorum. İnşallah bir yan etkisi olmaz 🥲

Bir de benim çocuk isteğim biraz ani oldu. Aslında çocuğum küçük ve hiç aklımda yoktu. Bu ay bir gebelik şüphesi yaşadım ve biraz heveslendim. Bunun üzerine yaşım geçmeden 2. Yi de yapmaya karar verdim. Ama çocuktan 6 ay önceden folik asite başlanıyor. Ben onu hiç içmedim. Nası olcak bilmiyorum. İnşallah bir yan etkisi olmaz 🥲
Sen şimdiden başla bence bir sıkıntı olmaz rast gele hamile kalan bir sürü kadın var hazırlıksız yakalanan süpriz olan falan gayet de sağlıklı bebekleri oluyor

Sen şimdiden başla bence bir sıkıntı olmaz rast gele hamile kalan bir sürü kadın var hazırlıksız yakalanan süpriz olan falan gayet de sağlıklı bebekleri oluyor
Bende öyle düşündüm ama içim de huzursuz, bugün başlayayım barı

Ben bugün mide ekşimesi ve açken bulantı gibi birşeyler hissediyorum ve meme dolgunluğu var , çok hafif şeffaf akıntı var. 😊 belirtileri an be an kaydediyorum bakalım nasıl devam edecek , testler şimdilik negatif çıkiyor hergün yapiyorum. Bat belli değil düzensiz oluduğum için. 😊 40 yaşından sonra doğal hamilelik bekleyenler varsa okuyanlara örnek olurum inşallah hamileysem eğer 🐸🤲🤲

Canım bence senin şansın yüksek, yeni bebeği olanlar daha çabuk hamile kalıyor bende de öyle olmuştu ara verme bence hiç, folik asiti çok kullanmana gerek yok zaten

2024 Eylül annelerinden geliyorum, bu grubu görünce çok duygulandım.Dilerim isteyen her birinizin gönlündeki murat olur, miniklerinize sağlıkla kavuşursunuz. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun 💖
Canım nasılsın? Bebiş nasıl? Özledim valla seni. Beni unutmadın umarım😊

Merhaba arkadaşlar ben de eylül ekim aylarında bebek sahibi olmayı düşünüyorum ancak henüz korunmayı bırakamadım ocakta bıraksam diye düşünüyordum ne zamana denk gelicek öyleyse ocak ortalarında hamile kalırsam?
son adet tarihinizden 3 ay geriye gittiğinizde doğumu hesaplamış oluyorsunuz, son adetiniz ocak ayında olursa şubattaki regl gecikmesinde hamile olduğunuzu öğrenirsiniz, son adet ocakta olduğu için bebeğiniz ekimde doğmuş olur🥰

Ben bugün mide ekşimesi ve açken bulantı gibi birşeyler hissediyorum ve meme dolgunluğu var , çok hafif şeffaf akıntı var. 😊 belirtileri an be an kaydediyorum bakalım nasıl devam edecek , testler şimdilik negatif çıkiyor hergün yapiyorum. Bat belli değil düzensiz oluduğum için. 😊 40 yaşından sonra doğal hamilelik bekleyenler varsa okuyanlara örnek olurum inşallah hamileysem eğer 🐸🤲🤲
İnşallah canım. ❤️ hakkımızda hayırlısı ben de iki gündür ovülasyon testi yapmaya başladım.

Back