Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Canını sıkma arkadaşım ben de geçen hafta kanamayla gittim ya benim plasenta tam oturmuş rahim ağzına. Oğlumda da seninkini yaşadım 20 Li haftalarda çıkmıştı yukarıya. Çok dikkat edeceksin hareketlerine ağır kaldırmak ilişki falan yok. Aynı haftalarda verelim birbirimize güzel haberler inşallah 🙏
İşe gidip geliyorum da sıkıntı olmaz heralde demi doktorum yat dinlen vs de demedi

Anladım canım tabii yatak odasına yatak yanına rahat sığması sana da alan kalması çok önemli. Ben sallanan hiçbir şey almayı düşünmüyorum eve sallama taraftarı değilim. O yüzden sabit hareket ettirilmeyen bi model tercih edebilirim. 2 yaşına kadar kullanılan park yataklar var sanırım oyun parkı olarakta kullanılıyor sonrasında, şimdi çok yatak vs araştırma yapmadığım için bilgili değilim yanlışta ifade ediyor olabilirim ama belirttiğim tarzda bir model arıyorum 🥰
Evet evet dediğim elele bonte olan sallanmayan oyun parkı olan model epeyde kullanım ömrü var pierre cardin bir park yatağı arkadaşım üç buçuk yaşına kadar kullandı 💗

Ağır kaldırmıyorum fitil kullandığım için ilişkide olmuyor bana tam oturmuş demedi yakın dedi kanama da olmadı şimdiye kadar şükürler olsun🙏🏻 aynen haber verelim birbirimize inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok şükür canım inan bulunduğu yer tolere edilebilir hiç canını sıkma. İşe ben de gidiyorum bu arada, kanama zamanı rapor verdi sadece. Oğlumda da tüm yatırmıştı değişiyor her şey 😁 seni fiziksel açıdan yoran bir iş değilse devam edebilirsin dedi benim doktorum.

ikiizannesii ikiizannesii Bitanem öncelikle hiçbirrr şekilde moralini bozmuyorsun biz o bebekleri vakti zamanı gelince en güzel kolay ve sağlıklı şekilde aynı hafta doğurucaz inşallah 🩷 Instagramda Zekiye Kaya diye bir kadın var o da 2-3 düşüğü ve 1 çocuğu olduğu için hemen hemen bu haftalardı sanırım serklaj olmuştu şimdi 24-26 haftalık falan olması lazım gayet güzel ilerliyor hamileliği maşallah. Diğer gebelerden tek farkın kendine daha çok dikkat etmen daha az yorulman olacak. Çok şükür ki artık sağlık sektörü gelişti teknoloji var böyle komplikasyonları erkenden öğrenip önlem alabiliyoruz, çözümü var. İnşallah çok güzel geçecek hamileliğin merak etme 🥹🎀
Ben muhabbet hocada takipliyim
O soru sormadigin surece pek bilgi vermiyor muaynelerde çok hizli oluyor o kdr cok yogunluk var ki devlet hastanesinden farksiz hastane doğumda cok iyi oldugunu soyledikleri icin devam ediyorum ama iletism ve dakiklik konusunda hic memnun degilim
Randevu saatinde gremiyorsun Simdilik idare ediyorum ama aklimda soru işaretide çok umarim doğumda memnun kalirim sen dogumu ordami dusunuyorsun 🤗
Bu muhabbet hoca hangi şehir ve hastanede acaba canım
Kızlar bebek bugün 14+2 tüp bebek doktorumla yollarımız ayrıldı 3 isim söyledi kendi poliklinik olmaz asistanlar kontrol ediyor sen direkt kendisinin kontrol ettiği arkadaşlarıma git selamımla dedi. Şimdi 3 isimden birine karar vereceğim çok zor şansa yani tamamen 😒 Bu hafta olmuş daha doktorum yok ortada bendeki de rahatlık 😂😂

Tetanoz ve boğmacayı görüştük “muhakkak” olman lazım ol dedi…

Multivitaminlere geçeceğim demir, magnezyum, omega falan.

16. haftada da mutlaka kontrole git dedi. Bugünün bilgi nimetleri bunlar oldu benim için
Doktorun hangi 3 hocayı önerdi canım isim verebiliyor musun ben de 20. haftadan sonra değiştirmeyi düşünüyorum da doktorumu

ikiizannesii ikiizannesii Bitanem öncelikle hiçbirrr şekilde moralini bozmuyorsun biz o bebekleri vakti zamanı gelince en güzel kolay ve sağlıklı şekilde aynı hafta doğurucaz inşallah 🩷 Instagramda Zekiye Kaya diye bir kadın var o da 2-3 düşüğü ve 1 çocuğu olduğu için hemen hemen bu haftalardı sanırım serklaj olmuştu şimdi 24-26 haftalık falan olması lazım gayet güzel ilerliyor hamileliği maşallah. Diğer gebelerden tek farkın kendine daha çok dikkat etmen daha az yorulman olacak. Çok şükür ki artık sağlık sektörü gelişti teknoloji var böyle komplikasyonları erkenden öğrenip önlem alabiliyoruz, çözümü var. İnşallah çok güzel geçecek hamileliğin merak etme 🥹🎀

Bu muhabbet hoca hangi şehir ve hastanede acaba canım

Doktorun hangi 3 hocayı önerdi canım isim verebiliyor musun ben de 20. haftadan sonra değiştirmeyi düşünüyorum da doktorumu
Canım sen Antalya’da mı yaşıyorsun aaaa bilmiyordum

Back
X