- 10 Haziran 2016
- 834
- 329
- 103
- 26
Ya evet hahaha kız istiyordum ama gariptir hiç üzülmedim hdjdjdjAaa belli oldumu hayirli olsun canim Bu ogluşlar kizlari bastirdi valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet hahaha kız istiyordum ama gariptir hiç üzülmedim hdjdjdjAaa belli oldumu hayirli olsun canim Bu ogluşlar kizlari bastirdi valla![]()
Sağol canımAyy oğlum demekte çok başka bir his eriyorsun, hele bide anneci oluyorlarsenin adına çok mutlu oldum canım rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
![]()
Burun dolulugu için yıkama tavsiye etti sinüs rinse yada Nazo rinse alabilirsin dedi... İltihap içinde antibiyotik kullandım şuan çok şükür iyiyim o baş ağrısıni o zonklamayi asla unutmayacağım on gün çektim hiç aklıma sinüzit gelmedi migren atağı geçiriyorum sandım burun dolulugu için izotonik kullanıyordum ama sinüs rinse alınca tamamen rahatladım tavsiye ederimSlm benimde burnum çok dolu sinüzit sanırım hiç böyle olmamiştim nasıl geciyo bu ne yaptınız Dr ne dedi sadece tuzlu su diyo benimki
Benim doktor sormadigim surece hiç bir bilgi vermiyor doktor sakin guler yuzlu ama tek memnun olmadigim durum bu ben birsey sormadigimda hic şoyle yap boyle yap demiyor.Her gittiğim doktor su içmeyi unutma diyo zar zor 2 litreye erişiyorum.
Bende çok kiz istiyordum hep kizim diye sevmiştim ama saglikli olsunlar yeter benimde oğluşum olckmisYa evet hahaha kız istiyordum ama gariptir hiç üzülmedim hdjdjdj
Devlet hastanesi mi canımBenim doktor sormadigim surece hiç bir bilgi vermiyor doktor sakin guler yuzlu ama tek memnun olmadigim durum bu ben birsey sormadigimda hic şoyle yap boyle yap demiyor.
Devlet hastanesi mi canım
Özele gidiyorum canim kolay kolay her doktora alişamiyorum guler yuzlu pozitif olmasi benim icin cok onemli doktorumda dogum yapanlarda çok memnun ama simdi degistrsem doktorumu belki İsinamiycam bilmiyrm napcm![]()
Ben 3 kilo vermişim almadım ama sürekli yemekte yiyorum bu hafta gittiğim de almamışsam doktorum test yapacakmış yiyip kilo almamak suan tehlikeliymiş bulantı olsa yemesem tamam. Bulantıdan ölürken bile yiyordum yani. Normalde birgün de yediğimi hamile değilken yesem 5 kilo alırdımBu arada kizlar hiç kilo almayan varmi benim gibi 20.haftalardami almaya başlycm acaba bu hafta bitince 15. Haftaya giriyorum hiç tik yok![]()
liste yapcm sorcam bundan sonraBen yine aynı şeyi mi sormuşumAslında özel hastanelere daha çok açıklayıcı oluyorlar diye biliyordum. O zaman valla kusura bakmasın sen de sor gitsin, yanlış anlama hem bebeğin için hem kendi merak ettiklerini sor sonuçta bir hizmet almak istiyorsun.
eylulesma
Allah Allah siz her gittiginizde tartiliyormusunuz ben ilk gittigimde tartilmiştim sadece evde tartiliyorum surekli bi sonraki randevum bir ay sonra gittigimdede almazsam sorayim bari o zman 18.haftalarda filan oluyorumBen 3 kilo vermişim almadım ama sürekli yemekte yiyorum bu hafta gittiğim de almamışsam doktorum test yapacakmış yiyip kilo almamak suan tehlikeliymiş bulantı olsa yemesem tamam. Bulantıdan ölürken bile yiyordum yani. Normalde birgün de yediğimi hamile değilken yesem 5 kilo alırdım![]()
Ben her gittiğimde doktorum tartıya çık der ilkAllah Allah siz her gittiginizde tartiliyormusunuz ben ilk gittigimde tartilmiştim sadece evde tartiliyorum surekli bi sonraki randevum bir ay sonra gittigimdede almazsam sorayim bari o zman 18.haftalarda filan oluyorumo zamanda almzsam bu işte bi terslik var
Almıştım verdim 68 ile hamile kalmıştım 73.5 kiloya çıktım birden. Diyetisyen eşliğinde 1 ayda tekrardan 68 kiloya döndüm. Tuvalete de ah bi çıkabilsem 67 kiloyumdur da ciddi kabızlığım varBu arada kizlar hiç kilo almayan varmi benim gibi 20.haftalardami almaya başlycm acaba bu hafta bitince 15. Haftaya giriyorum hiç tik yok![]()
Devlet hastanesi hiç birşey söylemiyorKizlar ben 12+6 oldum bugün sizce cinsiyet belli olurmu
Ben kullanıyorum coraspirin kan sulandırıcı. İlk kanamam oldu bitti bir ay sonra yine başladımCanlar bide sizde aspirin kullanan veya başlayan varmı
Nasip canım biraz da toplum baskısıBende çok kiz istiyordum hep kizim diye sevmiştim ama saglikli olsunlar yeter benimde oğluşum olckmis![]()
Sağlıkla gelsin