Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Slm benimde burnum çok dolu sinüzit sanırım hiç böyle olmamiştim nasıl geciyo bu ne yaptınız Dr ne dedi sadece tuzlu su diyo benimki
Burun dolulugu için yıkama tavsiye etti sinüs rinse yada Nazo rinse alabilirsin dedi... İltihap içinde antibiyotik kullandım şuan çok şükür iyiyim o baş ağrısıni o zonklamayi asla unutmayacağım on gün çektim hiç aklıma sinüzit gelmedi migren atağı geçiriyorum sandım burun dolulugu için izotonik kullanıyordum ama sinüs rinse alınca tamamen rahatladım tavsiye ederim

Ben yine aynı şeyi mi sormuşum 😑 Aslında özel hastanelere daha çok açıklayıcı oluyorlar diye biliyordum. O zaman valla kusura bakmasın sen de sor gitsin, yanlış anlama hem bebeğin için hem kendi merak ettiklerini sor sonuçta bir hizmet almak istiyorsun.
eylulesma eylulesma

Bu arada kizlar hiç kilo almayan varmi benim gibi 20.haftalardami almaya başlycm acaba bu hafta bitince 15. Haftaya giriyorum hiç tik yok🤰
Ben 3 kilo vermişim almadım ama sürekli yemekte yiyorum bu hafta gittiğim de almamışsam doktorum test yapacakmış yiyip kilo almamak suan tehlikeliymiş bulantı olsa yemesem tamam. Bulantıdan ölürken bile yiyordum yani. Normalde birgün de yediğimi hamile değilken yesem 5 kilo alırdım😂😂

Ben yine aynı şeyi mi sormuşum 😑 Aslında özel hastanelere daha çok açıklayıcı oluyorlar diye biliyordum. O zaman valla kusura bakmasın sen de sor gitsin, yanlış anlama hem bebeğin için hem kendi merak ettiklerini sor sonuçta bir hizmet almak istiyorsun.
eylulesma eylulesma
liste yapcm sorcam bundan sonra 🙂

Ben 3 kilo vermişim almadım ama sürekli yemekte yiyorum bu hafta gittiğim de almamışsam doktorum test yapacakmış yiyip kilo almamak suan tehlikeliymiş bulantı olsa yemesem tamam. Bulantıdan ölürken bile yiyordum yani. Normalde birgün de yediğimi hamile değilken yesem 5 kilo alırdım😂😂
Allah Allah siz her gittiginizde tartiliyormusunuz ben ilk gittigimde tartilmiştim sadece evde tartiliyorum surekli bi sonraki randevum bir ay sonra gittigimdede almazsam sorayim bari o zman 18.haftalarda filan oluyorum😊o zamanda almzsam bu işte bi terslik var

Allah Allah siz her gittiginizde tartiliyormusunuz ben ilk gittigimde tartilmiştim sadece evde tartiliyorum surekli bi sonraki randevum bir ay sonra gittigimdede almazsam sorayim bari o zman 18.haftalarda filan oluyorum😊o zamanda almzsam bu işte bi terslik var
Ben her gittiğimde doktorum tartıya çık der ilk 😂 almasan sorun değilde yiyip yiyip verirsen bazı değerler düşük olabilirmiş ama tabi kötü şeyler değil

Bu arada kizlar hiç kilo almayan varmi benim gibi 20.haftalardami almaya başlycm acaba bu hafta bitince 15. Haftaya giriyorum hiç tik yok🤰
Almıştım verdim 68 ile hamile kalmıştım 73.5 kiloya çıktım birden. Diyetisyen eşliğinde 1 ayda tekrardan 68 kiloya döndüm. Tuvalete de ah bi çıkabilsem 67 kiloyumdur da ciddi kabızlığım var 😂

Back
X