Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
kızlar hazırlıklara başladınız mı ufaktan, maddi olarak birikmesin diye bi liste yaptım ıvır zıvır ufak şeyleri almaya calısıyorum ay ay
Canım benim bebeğimin odası olduğu gibi duruyor. Kızımı doğurup kaybedince hiçbir eşyasını kullanmadı. Kişisel şeylerini kaldıracağım, erkek olursa da şöyle sekizinci ayda falan bir kaç kıyafet almayı düşünüyorum.

Benim doktorum bugün ikili tarama yaptı. Cinsiyeti sordum. Sanki pipi görür gibi oldum. Erkek mi dedim. Nuba göre 30 derece üstü erkek dedi. Senin derecen 19 şu an dedi. Ama erken henüz bir sonra ki kontrolde net söyleriz dedi. 19 dediğine göre acaba kız mı diye düşündüm. Direkt erkek mi diye sorduğum için acaba erkek bebek istiyorum diye düşünüp böyle yüzeysek bir cevap mı verdi. Görseli ekliyorum
Ay sanki erkek bu, sağlıklı olsun inşallah zamanında gelsin🩷💙

Ben başladım canım ufak tefek şeyler almaya. Cinsiyet belli değil ama unisex kıyafetler, elektronik şeyleri vs alıyorum. İlk gebeliğimde de almıştım kısmet olmadı kullanmak ama şu an iyi ki almışım diyorum. Hepsi toplanınca ufak tefekte olsa iyi paralar yapıyor.
evet ben de kamera termometre ateşölçer nebülizatör falan aldım, ananesi ogluma bissürü el kadar kıyafetler almıs onları sevip duruyorum ayyy çok heyecanlı

evet ben de kamera termometre ateşölçer nebülizatör falan aldım, ananesi ogluma bissürü el kadar kıyafetler almıs onları sevip duruyorum ayyy çok heyecanlı
yaaaaa dimi ben de öyleyim benim annem de alıp alıp geliyor babamla çok duygulanıyorum. Ben de bu tarz şeyleri hallettim süt sağma makinesi aldım elektrikli çok gülüyorum gördükçe inek oldum ben diye hahah 🐄😂

Canım benim bebeğimin odası olduğu gibi duruyor. Kızımı doğurup kaybedince hiçbir eşyasını kullanmadı. Kişisel şeylerini kaldıracağım, erkek olursa da şöyle sekizinci ayda falan bir kaç kıyafet almayı düşünüyorum
başınız sağolsun sağlıkla yaşasınlar bütün bebişler, siz hazırlıklısnız rabbim hazırlamış sizi demekki dogumu lohusalıgı hep tecrube ettiniz ne güzel ,güzel bakalım kayıplarımızın yasında anın güzelliğini kaçırmayalım :(

Canım ya benim nebülizatörüm vardı kullanmak nasip olmayınca ihtiyacı olan birine verdim, sen ne marka aldın?

Canım benim bebeğimin odası olduğu gibi duruyor. Kızımı doğurup kaybedince hiçbir eşyasını kullanmadı. Kişisel şeylerini kaldıracağım, erkek olursa da şöyle sekizinci ayda falan bir kaç kıyafet almayı düşünüyorum.
İnşallah allahın izniyle bu defa sağlıklı bir şekilde büyüt bebeğini o odada 💖💖💖💖🌷

başınız sağolsun sağlıkla yaşasınlar bütün bebişler, siz hazırlıklısnız rabbim hazırlamış sizi demekki dogumu lohusalıgı hep tecrube ettiniz ne güzel ,güzel bakalım kayıplarımızın yasında anın güzelliğini kaçırmayalım :(
Aynen öyle şimdi karnımdakine sıkı sıkı sarılıyorum bakalım azcık şımarık gibi sanki bu 😀😀

Canım ya benim nebülizatörüm vardı kullanmak nasip olmayınca ihtiyacı olan birine verdim, sen ne marka aldın?
ben kendim biyomedikal mühendisiyim tıbbi cihazda deneyimliyim. o yüzden marka batağına düşmedim :) aldıgım marka "rina ultrasonic taşınabilir mesh hava makinesi" ben direk medikalden aldım ama hepsiburadada var 480 tl

ben kendim biyomedikal mühendisiyim tıbbi cihazda deneyimliyim. o yüzden marka batağına düşmedim :) aldıgım marka "rina ultrasonic taşınabilir mesh hava makinesi" ben direk medikalden aldım ama hepsiburadada var 480 tl
Benim için markası önemli değil işe yarar olsun yeter :) teşekkür ederim bakarım bi, alırım inşallah 🎀

Benim için markası önemli değil işe yarar olsun yeter :) teşekkür ederim bakarım bi, alırım inşallah 🎀
sessizliği hafif taşınabilir olması ve buhar gücü cok yeterli. tavsiye ederim. ama mesela ateşölçerde alman malı almanızı tavsiye ederim braun beurer omron gibi, kalibrasyonda en başarılı o markalar

aminnnnnn :KK200:bence erkek bu bebek benden demesi :) anneye naz modunda annesi yapın alısverişinizi biraz motive olun, anın tadını çıkarın gercekten eşsiz anlar bunlar bi daha yaşanmıycak endişeyle geçirmemeye çalısın dogum gününü burcunu hesap edin şarkılar dinleyinnn
İnşallah tabi güzel heyecanlar bunlar sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil 😇😇

sessizliği hafif taşınabilir olması ve buhar gücü cok yeterli. tavsiye ederim. ama mesela ateşölçerde alman malı almanızı tavsiye ederim braun beurer omron gibi, kalibrasyonda en başarılı o markalar
Ben markayı ss aldım n11 den baktım önerinizle alacağım. Ciddi paralar vermeye bence de gerek yok. Bir de geçen sene braun koltuk altı ateşölçer almıştım bir doktor önerisiyle, bu sadece yeterli olur mu yoksa kulaktan ölçene de gerek oluyor mu?

Eklentiler

• IMG_4314.webp
    IMG_4314.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 26
Ateş ölçer braun var evde iyi bari almıcam ama alacak birine öneririm 😀 satarım bu bilgileri sağol 😀😀😀 bu arada sipariş verdim

Ben markayı ss aldım n11 den baktım önerinizle alacağım. Ciddi paralar vermeye bence de gerek yok. Bir de geçen sene braun koltuk altı ateşölçer almıştım bir doktor önerisiyle, bu sadece yeterli olur mu yoksa kulaktan ölçene de gerek oluyor mu?
dogru kullanırsan en güzeli direk tenden ölçmek , alın en cok hata payı olan. kulak içinin esprisi hızlı olması sadece o kadar.

Alın bana da mantıklı gelmemişti. Tamam canım denk gelirse indirimde vs alırım olmadı kullanır deneyimlerim gerek olursa alırım. Teşekkür ederim
bence kullanırsın alma , sadece bi 10 sn falan bebegin koltuk altı makat gibi noktalarında sabit durması gerekiyo o kadar nolcak sanki bide iyisi varmıs sende bence hiç alma

Back
X