Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar karın bölgesinde tüylenme yaşayan var mı? Eğer bebek erkekse testesteron üretiminden dolayı oluyormuş diye duydum ama tecrübesi olan varsa yeşillendirsin 😄
Ben sarışınım normalde bende hiç yoktu varsa da görünmeyecek gibiydi hamilelikten sonra göbek deliğinin etrafında tüyler baya belli oluyor rengi siyah tabi ama daha cinsiyeti hala öğrenemedim 😂

Kızlar karın bölgesinde tüylenme yaşayan var mı? Eğer bebek erkekse testesteron üretiminden dolayı oluyormuş diye duydum ama tecrübesi olan varsa yeşillendirsin 😄
3 erkek dogurucam hiç öyle olmadı

Kızlar iki gündür ishalim ya 3 kere falan çıkıyorum az az da yapsam yine de ishal halinde yapıyorum
Pirinci suda kaynat onun suyunu içmek iyi geliyormuş ishale

Kızlar bugün tost makinesinden elektrik çarptı beni, elimi çarptı ama yoğun değildi. Doktoruma sordum sorun olmayacağını söyledi ama aklınızda bulunsun elektrik kaçağı olan şeylere dikkat edin

Merhaba canım hoş geldin. Evet hatırlıyorum seni Listeye eklemiştim ama bir ara topic silindi ya o zamn hersey silindi. İyi olmana sevindim. Çok tebrik ederim. Listeye baksana çoğu erkek bebişlerle doldu. Benimde Erkek 😅
Hoş buldum canım tekrar, evet bana doktor bu sene erkek senesi demişti ama çevremde de duyduğum çoğu erkek😃 benim gönlümden kız geçiyordu ama ilk çocuk tabi 2 sinide bilmiyoruz sağlıklı olsunda

Kızlar günaydın, umarım yardımcı olabilecek birşeyler söylersiniz mahvoldum çünkü… boğaz ağrım var çok şiddetli sanki kesikler var orda sadece parol içiyorum ama etki etmiyor 4-5 gündür böyle bu saatte boğaz ağrıma uyandım pastil alabilen var mı veya bi önerisi olan var mı perişan oldum
Yeni gördüm ama bende 2 hafta önce olmuştum hasta phytorelief bu pastili önerdi doktroum ben de covid döneminden beri bunu kullanıyorum zaten çevremde de herkes beğeniyor ben de memnunum istersen buna bir bak zencifilli bal yedim bir de günde bir bardak bitki çayı içebilirsin dedi doktorum ıhlamur mesela ama bitli çaylarında dikkatli olmak gerekli yinede bir de ballı ılık süt dedi boğazı sürekli yumuşak tutmak için

IMG_9718.webp
kızlar vajinal ultrason görüntüm 6+5 sizce cinsiyeti ne tahmin edebilen var mı ☺️ sol taraftaki doku kıvrımıymış ortadaki bebek sağdaki yolk sac dedi doktor .

Eki Görüntüle 3572767 kızlar vajinal ultrason görüntüm 6+5 sizce cinsiyeti ne tahmin edebilen var mı ☺️ sol taraftaki doku kıvrımıymış ortadaki bebek sağdaki yolk sac dedi doktor .
Bu haftada ramzi teorisi diyorlae ona göre bakıyorlar ama benim ona göre kızdı erkekmiş bebeğim çok tutumuyor yani bu haftalarda daha 11 den sonra sanırım nub teorisi o biraz daha yakın sonuç veriyor sanırım daha bilimsel gibi 😅

Lioo Lioo cum 😅 şimdi kontrolden çıktım benim cinsiyet işi değişecek gibi kız demişlerdi bugün %60 erkek gibi görünüyor dedi çıkıntı var gibi dedi 16 haftada tekrar bakacağız şoka girdim resmen 😅
Biliyorum erkek olacak sonra yine, yine erkek olacak 😅

Valla yalnız şunu gözlemledim babalar erkek evlat istiyor arkadaşlar , eşim deli gibi sevindi ama inşallah bi de erkek bebeğimiz olur diye ekledi 🙄
Benim eşim de sağlıklı olsun diyip duruyodu yazık adamı o kadar çok sıkıştırdım ki hadi hadi birine daha yakınsındır diye sonunda tamam erkek olsun isterim diye itiraf etmişti🥲 Aman bu erkekler de erkek çocuk istiyip istiyip sonra baba kız aşk yaşıyorlar😂

Bu haftada ramzi teorisi diyorlae ona göre bakıyorlar ama benim ona göre kızdı erkekmiş bebeğim çok tutumuyor yani bu haftalarda daha 11 den sonra sanırım nub teorisi o biraz daha yakın sonuç veriyor sanırım daha bilimsel gibi 😅
Yaaa 😅 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 🌸 tabiki ihtimaller her zaman %50 ☺️ maksat eğlence 💕

Back
X