Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
Ya benim gibi kilosu olanlar varmı herkes minnoş çıtırmı burda 😂
Kilom olduğu için biraz doktor benim cinsiyetimi karından göremiyor
Böyle durum yaşayan varmı imdat bi ben kaldım oysaki haftam en önde gidenlerden 😂
Vajinal istersen bakalım ama göremem kese yukarı çıktı demişti
Bu haftalarda vajinal ultrason yaptıran varmı
Ben de valla 68 kilo ile hamile kaldım 😀😀 cennetkuşumda hele 78dim hamile kaldığımda nerdeyse 20.haftada göründü ama hep gizlerdi

Kızlar bugün çamaşır atacağım diye makineye eğilip kalktım baya sonradan bir şey oldu vajinada bir doluluk hissi var ve eğilince sanki çocuk ağzımdan çıkacak gibi geliyor dndndnfnfn pozisyonu mu değişti ne oldu 14.haftadayız 🥲

Hanımlar ramazandan önce kanamam olduğu için rapor aldım işe gitmedim zaten işim de babamın yanında masa başı ağır bir iş değil kontrolde doktorum işe gidip gelebilirsin dedi. Bende ayağımın altına tabure felan ayarlayım uzatırım diye düşünüyorum. Sorun olmaz demi
bence olmaz bende calısıyorum tüm gün dısardayım arada ayaklarımı uzatmak istiyorum tabi ama genel olarak sorun olmuyor

Kızlar selamlar az önce iki tane plastik taşınma kutusu taşıdım arabadan eve . Ama sonra kısa bir rahmim sızladı sanki korktum 5/5,5 kilo felan geliyor ağırlıkları şaşırdım aslında taşırken okadar ağır hissetmemiştim . Birşey olmaz dimi çok korktum
olmaz canım 11kıloya kadar tasıyabırsın

Kızlar bugün çamaşır atacağım diye makineye eğilip kalktım baya sonradan bir şey oldu vajinada bir doluluk hissi var ve eğilince sanki çocuk ağzımdan çıkacak gibi geliyor dndndnfnfn pozisyonu mu değişti ne oldu 14.haftadayız 🥲
o çömelme olayında bırsey oluyor ya bendede ıyı gelmıyor demekki. cok yapmamak lazım heralde

Back
X