Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Ben de 17 aylık bebeğimle hamileyim ve aynı şeylerin düşüncesindeyim. Sütten ne zaman kesilecek ne zaman yataklarımız ayrılacak 🥲
Ya aynı kaderi paylaşıyoruz. Sütten kesme kısmı en büyük sorun şu an kafamdaki. Memede uyutuyorum ben hala ve gece de çok emiyor. Hamileyken sütun tadı değişir derler ya bakalım en büyük umudum o şu an. Yatağımi ayirmak istemiyorum biraz daha büyüsün. Ama memeyi bırakması lazım 4-5 ay sonra 😕
Ben 5+1e randevu almıştım ama siz kalp atışını duyarız diye mi 6+1e aldınız eğer öyleyse ben de erteleyeyim
Evet canım öyle düşündüm 🥰
Arkadaşlar birde aranızda gebelikten önce veya şuan sigara kullanan var mı?Ben gerçekten çok zorlanıyorum bu konuda .aynı durumu yaşayan var mı acaba
Öncesinde içiyordum ama şu an içmiyorum canım. Önceki gebeligimde mide bulantım vardı ve zorlanmamistim bırakırken. Bu kez bulantım başlamadi henüz. Çok zorlanıyorum açıkçası ama içmiyorum
Merhaba beni de ekler misiniz 🤗
Tabiki eklerim🥰 tablodaki bilgileri yazabilir misin ☺️

Kızlar bana dua eder misiniz 5+5 oldum biraz ayakta fazla kalmıştım belim ağrımıştı az önce iç çamaşırımda leke gördüm😞
Canım kendini suçlamana hiç gerek yok. Kahverengi leke gebelikte çok sık oluyor. Muhtemelen herşey yolunda ama temkinli olup muayene olmanda fayda var bence ♥️♥️

Ya aynı kaderi paylaşıyoruz. Sütten kesme kısmı en büyük sorun şu an kafamdaki. Memede uyutuyorum ben hala ve gece de çok emiyor. Hamileyken sütun tadı değişir derler ya bakalım en büyük umudum o şu an. Yatağımi ayirmak istemiyorum biraz daha büyüsün. Ama memeyi bırakması lazım 4-5 ay sonra 😕

Evet canım öyle düşündüm 🥰

Öncesinde içiyordum ama şu an içmiyorum canım. Önceki gebeligimde mide bulantım vardı ve zorlanmamistim bırakırken. Bu kez bulantım başlamadi henüz. Çok zorlanıyorum açıkçası ama içmiyorum

Tabiki eklerim🥰 tablodaki bilgileri yazabilir misin ☺️
Tahmini doğum tarihi nasıl hesaplanıyor yardımcı olabilir misiniz

Tahmini doğum tarihi nasıl hesaplanıyor yardımcı olabilir misiniz
Bu sitede varmış ama ben hiç bilmiyorum nerden bakıldığını. Ben internetten buldum. Tahmini doğum tarihi hesaplama yazinca son adet tarihine göre hesaplama yapılan sayfalar çıkıyor. İstersen son adet tarihini yazarsan ben bakayım senin için 🥰

Sat 🌸 16 Mart
Yaş 🌸 35
1.çocuk
Bu sitede varmış ama ben hiç bilmiyorum nerden bakıldığını. Ben internetten buldum. Tahmini doğum tarihi hesaplama yazinca son adet tarihine göre hesaplama yapılan sayfalar çıkıyor. İstersen son adet tarihini yazarsan ben bakayım senin için 🥰
Çok teşekkür ederim çok iyi olur Sat 16 Mart Yaşım 35 regl döngüm 30 gün

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın doktoru arıycam beni ne zaman çağırır sizce kese için? 89,97 değerim nasıl bugün bat tarihim di düşük mü sizce ? Birde benim kasıklarım bacaklarım ağrıyor normal mi ?

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın doktoru arıycam beni ne zaman çağırır sizce kese için? 89,97 değerim nasıl bugün bat tarihim di düşük mü sizce ? Birde benim kasıklarım bacaklarım ağrıyor normal mi ?
Değer tek başına değerlendirilmez, iki güne bir en az uc kere verin aradaki kat sayı önemli olan düzgün artması. Doktoru mutlaka arayın ama ben de bilemiyorum kese için ne zaman cagırır ona drlar karsr veriyor bir şekilde.
İlk haftalar bende de öyle agrılar olmustu özellikle adet günlerimde cok ağrım oldu bel,alt karın, bacak. Bebiş tutunuyordur inşallah öyle düşünün :) benim şimdi semptomlarım hafifledi içime korku bile düştü keşke hep olsaymış o ağrılar🥲

normal canım benimde öyleydi ve şuan hatta kese mi ne büyüyor karnımda değişik şeyler hissediyorum

Herkese selam umarım herkes iyidir 37 yaşındayım ve tamamen sürpriz yumurtam oldu kendileri cuma günü beta 597 idi dün 1612 çıktı kendimi hiç hazır hissetmesem de perşembe doktor randevumuz var bakalım.7 yıl sonra tekrar başa dönmek hem korkutuyor hem de meraklandırıyor
Benzer durumdayız ben de 9 yıl sonra başa dönücem kısmet olursa, karmakarışık duygularım😊 heyecan mutluluk endişe ne ararsan var

Değerinizi takip etmek için 2 gün sonra bir daha kan verebilirsiniz. Ben ilk gebeliğimde bat’tan bir hafta sonra doktora gitmiştim. Bunda 7-8. Haftayı bekliyorum.

Değer tek başına değerlendirilmez, iki güne bir en az uc kere verin aradaki kat sayı önemli olan düzgün artması. Doktoru mutlaka arayın ama ben de bilemiyorum kese için ne zaman cagırır ona drlar karsr veriyor bir şekilde.
İlk haftalar bende de öyle agrılar olmustu özellikle adet günlerimde cok ağrım oldu bel,alt karın, bacak. Bebiş tutunuyordur inşallah öyle düşünün :) benim şimdi semptomlarım hafifledi içime korku bile düştü keşke hep olsaymış o ağrılar🥲
Çalışıyorum günde 3 kez kan veremem ☹️nasıl yaparım bilmiyorum yarın doktorumla görüşeyim inşallah sağlıkla ilerler cvp yazdığınız için teşekkür ederim 🌹

Senin değerin kaçtı canım adete kaç gün kala öğrendin
ben adetime 4 gün kala test yaptım ve silik cizgi çıktı ertesi gün birazdaha belirgindi ve kadın doktorum hamile olduğumu söyledi idrar testime bakarak kan vermedim ben☺️ tabi bir hafta sonra hastaneye gittim ve orda kanımı aldılar ilk beta 1800 iki gün sonra 3600 çıktı canım💞 toplam 3 erken gebelik testi yapmıştım🌸

Eklentiler

• IMG_6377.webp
    IMG_6377.webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_6446.webp
    IMG_6446.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_6457.webp
    IMG_6457.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Back