- Konu Sahibi annabelica
- #1.081
Evet aynen öyle wcye gitme ihtiyacı gibi ama bazen de daha çok regl sancısı gibiBenim sat 10 mart benim hala oluyor çok şiddetli değil ama ara ara gaz sancısı gibi gelip gidiyor sizinde mi öyle?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen öyle wcye gitme ihtiyacı gibi ama bazen de daha çok regl sancısı gibiBenim sat 10 mart benim hala oluyor çok şiddetli değil ama ara ara gaz sancısı gibi gelip gidiyor sizinde mi öyle?
Ya aynı kaderi paylaşıyoruz. Sütten kesme kısmı en büyük sorun şu an kafamdaki. Memede uyutuyorum ben hala ve gece de çok emiyor. Hamileyken sütun tadı değişir derler ya bakalım en büyük umudum o şu an. Yatağımi ayirmak istemiyorum biraz daha büyüsün. Ama memeyi bırakması lazım 4-5 ay sonraBen de 17 aylık bebeğimle hamileyim ve aynı şeylerin düşüncesindeyim. Sütten ne zaman kesilecek ne zaman yataklarımız ayrılacak![]()
Evet canım öyle düşündümBen 5+1e randevu almıştım ama siz kalp atışını duyarız diye mi 6+1e aldınız eğer öyleyse ben de erteleyeyim
Öncesinde içiyordum ama şu an içmiyorum canım. Önceki gebeligimde mide bulantım vardı ve zorlanmamistim bırakırken. Bu kez bulantım başlamadi henüz. Çok zorlanıyorum açıkçası ama içmiyorumArkadaşlar birde aranızda gebelikten önce veya şuan sigara kullanan var mı?Ben gerçekten çok zorlanıyorum bu konuda .aynı durumu yaşayan var mı acaba
Tabiki eklerimMerhaba beni de ekler misiniz![]()
Canım kendini suçlamana hiç gerek yok. Kahverengi leke gebelikte çok sık oluyor. Muhtemelen herşey yolunda ama temkinli olup muayene olmanda fayda var benceKızlar bana dua eder misiniz 5+5 oldum biraz ayakta fazla kalmıştım belim ağrımıştı az önce iç çamaşırımda leke gördüm![]()
Tahmini doğum tarihi nasıl hesaplanıyor yardımcı olabilir misinizYa aynı kaderi paylaşıyoruz. Sütten kesme kısmı en büyük sorun şu an kafamdaki. Memede uyutuyorum ben hala ve gece de çok emiyor. Hamileyken sütun tadı değişir derler ya bakalım en büyük umudum o şu an. Yatağımi ayirmak istemiyorum biraz daha büyüsün. Ama memeyi bırakması lazım 4-5 ay sonra
Evet canım öyle düşündüm
Öncesinde içiyordum ama şu an içmiyorum canım. Önceki gebeligimde mide bulantım vardı ve zorlanmamistim bırakırken. Bu kez bulantım başlamadi henüz. Çok zorlanıyorum açıkçası ama içmiyorum
Tabiki eklerimtablodaki bilgileri yazabilir misin
![]()
Bu sitede varmış ama ben hiç bilmiyorum nerden bakıldığını. Ben internetten buldum. Tahmini doğum tarihi hesaplama yazinca son adet tarihine göre hesaplama yapılan sayfalar çıkıyor. İstersen son adet tarihini yazarsan ben bakayım senin içinTahmini doğum tarihi nasıl hesaplanıyor yardımcı olabilir misiniz
Çok teşekkür ederim çok iyi olur Sat 16 Mart Yaşım 35 regl döngüm 30 günBu sitede varmış ama ben hiç bilmiyorum nerden bakıldığını. Ben internetten buldum. Tahmini doğum tarihi hesaplama yazinca son adet tarihine göre hesaplama yapılan sayfalar çıkıyor. İstersen son adet tarihini yazarsan ben bakayım senin için![]()
23 Aralık çıkıyor ben bu şekilde giriyorum listeyeSat16 Mart
Yaş35
1.çocuk
Çok teşekkür ederim çok iyi olur Sat 16 Mart Yaşım 35 regl döngüm 30 gün
Benim doğum günüm23 Aralık çıkıyor ben bu şekilde giriyorum listeye![]()
bu akşam kan verdim sonucum 89,97 çıktı diğer bilgileri bilmiyorum daha inşallah sağlıkla ilerleriz çok teşekkür ederim23 Aralık çıkıyor ben bu şekilde giriyorum listeye![]()
Değer tek başına değerlendirilmez, iki güne bir en az uc kere verin aradaki kat sayı önemli olan düzgün artması. Doktoru mutlaka arayın ama ben de bilemiyorum kese için ne zaman cagırır ona drlar karsr veriyor bir şekilde.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın doktoru arıycam beni ne zaman çağırır sizce kese için? 89,97 değerim nasıl bugün bat tarihim di düşük mü sizce ? Birde benim kasıklarım bacaklarım ağrıyor normal mi ?
normal canım benimde öyleydi ve şuan hatta kese mi ne büyüyor karnımda değişik şeyler hissediyorumKızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın doktoru arıycam beni ne zaman çağırır sizce kese için? 89,97 değerim nasıl bugün bat tarihim di düşük mü sizce ? Birde benim kasıklarım bacaklarım ağrıyor normal mi ?
Benzer durumdayız ben de 9 yıl sonra başa dönücem kısmet olursa, karmakarışık duygularımHerkese selam umarım herkes iyidir 37 yaşındayım ve tamamen sürpriz yumurtam oldu kendileri cuma günü beta 597 idi dün 1612 çıktı kendimi hiç hazır hissetmesem de perşembe doktor randevumuz var bakalım.7 yıl sonra tekrar başa dönmek hem korkutuyor hem de meraklandırıyor
Değerinizi takip etmek için 2 gün sonra bir daha kan verebilirsiniz. Ben ilk gebeliğimde bat’tan bir hafta sonra doktora gitmiştim. Bunda 7-8. Haftayı bekliyorum.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın doktoru arıycam beni ne zaman çağırır sizce kese için? 89,97 değerim nasıl bugün bat tarihim di düşük mü sizce ? Birde benim kasıklarım bacaklarım ağrıyor normal mi ?
Merhaba hayırlı olsun, benimki kimyasal oldu maalesefMerhaba bende arefe günü kan vermiştim beta 47 ile hamile olduğumu öğrenmiştim. Sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim ne durumdasınız bebeği gördünüz mü. Umarım sağlıklıdır![]()
Senin değerin kaçtı canım adete kaç gün kala öğrendinnormal canım benimde öyleydi ve şuan hatta kese mi ne büyüyor karnımda değişik şeyler hissediyorum
Çalışıyorum günde 3 kez kan verememDeğer tek başına değerlendirilmez, iki güne bir en az uc kere verin aradaki kat sayı önemli olan düzgün artması. Doktoru mutlaka arayın ama ben de bilemiyorum kese için ne zaman cagırır ona drlar karsr veriyor bir şekilde.
İlk haftalar bende de öyle agrılar olmustu özellikle adet günlerimde cok ağrım oldu bel,alt karın, bacak. Bebiş tutunuyordur inşallah öyle düşünün :) benim şimdi semptomlarım hafifledi içime korku bile düştü keşke hep olsaymış o ağrılar![]()
ben adetime 4 gün kala test yaptım ve silik cizgi çıktı ertesi gün birazdaha belirgindi ve kadın doktorum hamile olduğumu söyledi idrar testime bakarak kan vermedim benSenin değerin kaçtı canım adete kaç gün kala öğrendin