Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Kızlar size bir sorum var haftasonu eşimle İstanbul yapı fuarına gitmeyi düşünüyoruz İstanbul dışında oturuyoruz ve uzun bir yol gideceğiz sizce bir problem olur mu daha önce bu aylarda seyahat etmiş olanlar var mı?

Kızlar size bir sorum var haftasonu eşimle İstanbul yapı fuarına gitmeyi düşünüyoruz İstanbul dışında oturuyoruz ve uzun bir yol gideceğiz sizce bir problem olur mu daha önce bu aylarda seyahat etmiş olanlar var mı?
Ben 8 aylık hamileyken bile doktorum sıkıntı olmaz demişti. Sadece 2 saate bi inip 5 dk yürümemi söylemişti o ay için. Şuan bi sıkıntı olmaz tabi düşük tehlikeniz yoksa

Ben 3 gün önce uçak yolculuğu yaptım hiçbir şey olmadı. Size de bir şey olmaz inşallah

Ben 8 aylık hamileyken bile doktorum sıkıntı olmaz demişti. Sadece 2 saate bi inip 5 dk yürümemi söylemişti o ay için. Şuan bi sıkıntı olmaz tabi düşük tehlikeniz yoksa
Ben 3 gün önce uçak yolculuğu yaptım hiçbir şey olmadı. Size de bir şey olmaz inşallah
Ya aslında çekincem yolculuk değil de biraz İstanbulu da gezmek istiyoruz belki çok ayakta kalabilirim yorulabilirim o yüzden endişeleniyorum henüz doktora gitmedim herhangi bir yerleşme kanaması veya lekelenme gibi bişeyler de yaşamadım düşük riskim var mı yok mu bilmiyorum şu anda günlük işlerimi ev işlerimi ağrısız sızısız yapıyorum aynı zamanda çalışıyorum da fakat işim masa başı iş zaten

6+0 dan bildiriyorum bugün doktora gittim kızlar, karından ultrason ile kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor dedi doktor. Hemen vajinal ultrasondan baktı ve kenara saklanmış benim minik 😄 korkuttu beni. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktorum

Ya aslında çekincem yolculuk değil de biraz İstanbulu da gezmek istiyoruz belki çok ayakta kalabilirim yorulabilirim o yüzden endişeleniyorum henüz doktora gitmedim herhangi bir yerleşme kanaması veya lekelenme gibi bişeyler de yaşamadım düşük riskim var mı yok mu bilmiyorum şu anda günlük işlerimi ev işlerimi ağrısız sızısız yapıyorum aynı zamanda çalışıyorum da fakat işim masa başı iş zaten
Ben bayramda İstanbul'daydım gezdim de baya 4 ve 5. Haftalarım orda geçti bir sıkıntı olmadı. Gezecekseniz toplu taşıma kullanmamanızı tavsiye ederim, araba ile gezin. onun haricinde kendinizi yormazsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Siz bilirsiniz ama ben olsam rahatça eğlenir keyfime bakardım. Hamileliğin ilk zamanları dinleneyim oturayım derseniz daha çok kilo alır, hamlar ve ilerde daha zorlanırsınız. Ne kadar hareket ederseniz kaslarınız çalışırsa o kadar iyi. Yürüyüş de yapacağınız en sağlıklı şey
Hamileliğinde hareket halinde olanların doğumu daha kolay oluyor

Kızlar bana dua eder misiniz 5+5 oldum biraz ayakta fazla kalmıştım belim ağrımıştı az önce iç çamaşırımda leke gördüm😞

Çok dikkate almayın. Benim 5 haftalık gebelik 9000 çıktı hala ciddiye almıyorlar. Hı yavaş artmış dedi neye göre dediyse artık. Kalp atışını duy ondan sonra gebelik takibine başlarız vs. Yani garanticiler, kalp atışı duyana kadar böyle davranıyorlar dert etme.
Beni de gebe olarak kaydetmediler, kese kalp atışı gördükten sonra kaydederiz dedi

Ben bayramda İstanbul'daydım gezdim de baya 4 ve 5. Haftalarım orda geçti bir sıkıntı olmadı. Gezecekseniz toplu taşıma kullanmamanızı tavsiye ederim, araba ile gezin. onun haricinde kendinizi yormazsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Siz bilirsiniz ama ben olsam rahatça eğlenir keyfime bakardım. Hamileliğin ilk zamanları dinleneyim oturayım derseniz daha çok kilo alır, hamlar ve ilerde daha zorlanırsınız. Ne kadar hareket ederseniz kaslarınız çalışırsa o kadar iyi. Yürüyüş de yapacağınız en sağlıklı şey
Hamileliğinde hareket halinde olanların doğumu daha kolay oluyor
Teşekkür ederim yorumlarınız için ☺️ aslında bende çok gitmek istiyorum kendimi de iyi hissediyorum sadece normale göre daha çabuk yoruluyorum gün içerisinde akşama enerjim bitiyor gibi hissediyorum. Bende o kadar yatayım dinleneyim modunda değilim aslında sadece uykularımı iyi uyumaya çalışıyorum onun dışında gün içerisinde hareketli olmaya yürüyüş yapmaya gayret ediyorum. Fakat eşim biraz endişeli kısa ve hızlı bir seyahat olacağı için uykusuz ve yorgun düşebiliriz diye iptal etmek istiyor. Bende sizlere danışmak istedim 🌸

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETBEKLENEN
DOĞUM TARİHİ
GERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİ
BEBEĞİN İSMİ
@milan2433125
Şubat
5+4🩵2 Aralık
@belisamaa2811 Mart4+06+43 Aralık
@innocence_3311
Mart