Ben ilk verdim 100 dü sonra iki gün sonra verdim 238 oldu iki gün sonra bir daha verdim 445 oldu gerek yok artık verme dediler vermedim ben de kontrole gidince doktor keseyi göremedi öyle istedi 2200 çıktı erken çağırmışlar sanırım bilmiyorum bir daha gideceğimHayırlı olsun
Benim de beta 6 Şubat 202, 8 Şubat 561
Doktora yazdım bir kere daha baktırmam lazım mı artışa diye iyi yükselmiş çok gerek yok gibi ama istersen baktırabilirsin dedi kararsız kaldım. 1 hafta sonra da randevum var
Sizce kaç defa baktırmak gerekli
Sağlıkla gelsin inşallah2. Gebeliğim şu anda çok şükür çok arası açılmadan hemen nasip oldu. sağlıkla olsun inşallah
Eee bu konu benimdi. Tekrar bana devr edemezmisiniz ?Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-10-2025
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
A benimde Sat 29 Aralık o zaman normal şu an ben de o aralıktayım ağrılar için çok şükür kanama yok ya umarım herşey yolunda ilerler sağlıklı bir şekildesat 27 Aralık aslında benim ama 27 ocaktan sayınca bugünlerde hala regl devam ediyor olurdu muhtemelenkanama olmadığı sürece sıkıntı olmayacağını yazmış herkes umarım yavaş yavaş azalır
Sat tarihimiz ayni kan verdnz mi ben evde kaset testle takip ediyormsat 27 Aralık aslında benim ama 27 ocaktan sayınca bugünlerde hala regl devam ediyor olurdu muhtemelenkanama olmadığı sürece sıkıntı olmayacağını yazmış herkes umarım yavaş yavaş azalır
Hayırlı olsun yeni mi gördünüz pozitifiSat tarihimiz ayni kan verdnz mi ben evde kaset testle takip ediyorm
Supheleniyordm ama test gec yaptm iki uc gun oldu. Adetm 3 gun gecmisti. Zaten duzene girmemisti daha. Allah hepimize saglkli gebeliknasip etsn. Cok korkuyorm sezaryanim zor gecmisti kanamam durmamisti insallh bu boyle olmazHayırlı olsun yeni mi gördünüz pozitifi
Kuzum ben daha dün ögrendim sat 30aralikMerhaba sat 25 Aralık
20 ocakta 330 betahcg (tesadüfen acilde öğrendim )
22 ocakta 777 betahcg çıktı
Daha da gerek yok dedi bu değerden tam 1 hafta sonra salı günü doktorum bakmaya gel dedi kadın doğuma kese için
28 ocakta keseyi gördüm .
6 şubatta Allah izin verirse kalp atışı duymaya gideceğiz eğer yeterince büyümüşse tabi
Yani kese için gittiğim gün 6000 i geçmişti betahcg 2 kat yaparsak en az
Senin nasıl durum baştan beri nasıl öğrendin değerlerin kaçtı
Adetimin geciktiği gün evde test yaptım 2 farklı marka laboquick ve prodoctor çift çizgi görünce ertesi gün kan verdim, 2 gün sonra beta hcg artışına bakmak için tekrar verdimSat tarihimiz ayni kan verdnz mi ben evde kaset testle takip ediyorm
Evet sebebi bana mantıklı geldi bu arada beni regl ağrısı da gece uykumdan uyandırırdı bu ağrı da aynı etkiyi yaptı doktora randevum var cumartesi detaylı soracağım tabi. Kanama olmadığı için endişelenmeyelimA benimde Sat 29 Aralık o zaman normal şu an ben de o aralıktayım ağrılar için çok şükür kanama yok ya umarım herşey yolunda ilerler sağlıklı bir şekilde
Bana 5 haftalık tam dediKuzum ben daha dün ögrendim sat 30aralik
190cikti 4+2dedi yarin yine vericem 300civari cikarsa saglikli ilerler dedi bklm hayirlisi persembe gl bklm ultrasnla ddi ama 6gune gorunurmu blmyrm kese ilk ogrendiginde sana kac hafta dedi kuzum
Merhaba benim de sat 27 Ocak, cumartesi randevum var inşallah keseyi görürüz ☺Merhaba sat 26 bugun doktorda keseyi gördük şükür ama eve gelince baya iş yaptım ve akıntım kahverengi geldi ilk defa az da olsa geliyor hala. Çok yoruldum misafir gelecek diye 5. Haftada yerleşme kanaması olur mu kızlar
Bana 5 haftalık tam dedi Eki Görüntüle 3537754
Kuzum ben daha dün ögrendim sat 30aralik
190cikti 4+2dedi yarin yine vericem 300civari cikarsa saglikli ilerler dedi bklm hayirlisi persembe gl bklm ultrasnla ddi ama 6gune gorunurmu blmyrm kese ilk ogrendiginde sana kac hafta dedi kuzum
A benimde Sat 29 Aralık o zaman normal şu an ben de o aralıktayım ağrılar için çok şükür kanama yok ya umarım herşey yolunda ilerler sağlıklı bir şekilde
Bana bol bol yesil sebze ye dedi suyu bol iç dediNelere dikkat ediyoruz ilk aylar onlardan bahsedelim mi
Bir arkadaşım üst raflara ulaşmaya çalışmak riskli demişti, uzanma hareketi yapmamaya çalışıyorum mümkün olduğunca
Her gece folik asit alıyorum
Kahveyi gün aşırı, çayı günde 2 bardağa düşürdüm ki ben tam bir çaykolik insanımdır
Ağır kaldırmamaya çalışıyorum
Paketli gıda asitli içecek tüketimini bıraktım
Haftada 1-2 kez balık tüketiyorum
Aklıma gelenler bunlar
Ben onu sormadim ama ilk aylarda yasak oldugunu duymustm keseyi ne zmn gormuştnz cnm degerin kcti bide keseyi gordugundeBen kurulmuş meyve yiyorum ara öğün olarak ayran ile birlikte
Kahveye bayılıyorum fakat 2 gündür tadı tuhaf gelmeye başladı
Ama onu da azaltmıştum zaten
Bol bol su içiyorum çok önemliymiş
Keseyi gördükten sonra doktor kalp atışına kadar cinselliği yasakladı sizde de böyle durumu olanlar var mı
Folik asit kullanıyorum öğrendiğim günden beri
Bol bol dinlenmeye çalışıyorum birde
Ayy ustte dun yzmissn cnm kusura bkma gozunmden kacmişBen kurulmuş meyve yiyorum ara öğün olarak ayran ile birlikte
Kahveye bayılıyorum fakat 2 gündür tadı tuhaf gelmeye başladı
Ama onu da azaltmıştum zaten
Bol bol su içiyorum çok önemliymiş
Keseyi gördükten sonra doktor kalp atışına kadar cinselliği yasakladı sizde de böyle durumu olanlar var mı
Folik asit kullanıyorum öğrendiğim günden beri
Bol bol dinlenmeye çalışıyorum birde
En son ne zamn kan verdin kacti betaAdetimin geciktiği gün evde test yaptım 2 farklı marka laboquick ve prodoctor çift çizgi görünce ertesi gün kan verdim, 2 gün sonra beta hcg artışına bakmak için tekrar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?