Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ilk verdim 100 dü sonra iki gün sonra verdim 238 oldu iki gün sonra bir daha verdim 445 oldu gerek yok artık verme dediler vermedim ben de kontrole gidince doktor keseyi göremedi öyle istedi 2200 çıktı erken çağırmışlar sanırım bilmiyorum bir daha gideceğim

Eee bu konu benimdi. Tekrar bana devr edemezmisiniz ?

Dogum tarihim ekimin ilk haftasi gosteriyor ama buyuk ihtimal eylul de olur sezaryen oldugu icin ama orda cok geride kaldgm icin burdan ilerleyecem herkese saglkli gebelik dilerim

sat 27 Aralık aslında benim ama 27 ocaktan sayınca bugünlerde hala regl devam ediyor olurdu muhtemelen kanama olmadığı sürece sıkıntı olmayacağını yazmış herkes umarım yavaş yavaş azalır
A benimde Sat 29 Aralık o zaman normal şu an ben de o aralıktayım ağrılar için çok şükür kanama yok ya umarım herşey yolunda ilerler sağlıklı bir şekilde

sat 27 Aralık aslında benim ama 27 ocaktan sayınca bugünlerde hala regl devam ediyor olurdu muhtemelen kanama olmadığı sürece sıkıntı olmayacağını yazmış herkes umarım yavaş yavaş azalır
Sat tarihimiz ayni kan verdnz mi ben evde kaset testle takip ediyorm

Merhaba sat 26 bugun doktorda keseyi gördük şükür ama eve gelince baya iş yaptım ve akıntım kahverengi geldi ilk defa az da olsa geliyor hala. Çok yoruldum misafir gelecek diye 5. Haftada yerleşme kanaması olur mu kızlar

Hayırlı olsun yeni mi gördünüz pozitifi
Supheleniyordm ama test gec yaptm iki uc gun oldu. Adetm 3 gun gecmisti. Zaten duzene girmemisti daha. Allah hepimize saglkli gebeliknasip etsn. Cok korkuyorm sezaryanim zor gecmisti kanamam durmamisti insallh bu boyle olmaz

Kuzum ben daha dün ögrendim sat 30aralik
190cikti 4+2dedi yarin yine vericem 300civari cikarsa saglikli ilerler dedi bklm hayirlisi persembe gl bklm ultrasnla ddi ama 6gune gorunurmu blmyrm kese ilk ogrendiginde sana kac hafta dedi kuzum

A benimde Sat 29 Aralık o zaman normal şu an ben de o aralıktayım ağrılar için çok şükür kanama yok ya umarım herşey yolunda ilerler sağlıklı bir şekilde
Evet sebebi bana mantıklı geldi bu arada beni regl ağrısı da gece uykumdan uyandırırdı bu ağrı da aynı etkiyi yaptı doktora randevum var cumartesi detaylı soracağım tabi. Kanama olmadığı için endişelenmeyelim

Merhaba benim de sat 27 Ocak, cumartesi randevum var inşallah keseyi görürüz ☺
Neden yoruyorsunuz kendinizi o kadar benim de bugün misafirim vardı daha pratik şeyler yapmaya çalıştım. Kanama konusunda hiç fikrim yok doktorunuza bir danışın isterseniz

Kuzum ben daha dün ögrendim sat 30aralik
190cikti 4+2dedi yarin yine vericem 300civari cikarsa saglikli ilerler dedi bklm hayirlisi persembe gl bklm ultrasnla ddi ama 6gune gorunurmu blmyrm kese ilk ogrendiginde sana kac hafta dedi kuzum

Nelere dikkat ediyoruz ilk aylar onlardan bahsedelim mi
Bir arkadaşım üst raflara ulaşmaya çalışmak riskli demişti, uzanma hareketi yapmamaya çalışıyorum mümkün olduğunca
Her gece folik asit alıyorum
Kahveyi gün aşırı, çayı günde 2 bardağa düşürdüm ki ben tam bir çaykolik insanımdır
Ağır kaldırmamaya çalışıyorum
Paketli gıda asitli içecek tüketimini bıraktım
Haftada 1-2 kez balık tüketiyorum
Aklıma gelenler bunlar

Bana bol bol yesil sebze ye dedi suyu bol iç dedi

Ben kurulmuş meyve yiyorum ara öğün olarak ayran ile birlikte
Kahveye bayılıyorum fakat 2 gündür tadı tuhaf gelmeye başladı
Ama onu da azaltmıştum zaten
Bol bol su içiyorum çok önemliymiş
Keseyi gördükten sonra doktor kalp atışına kadar cinselliği yasakladı sizde de böyle durumu olanlar var mı
Folik asit kullanıyorum öğrendiğim günden beri
Bol bol dinlenmeye çalışıyorum birde

Ben onu sormadim ama ilk aylarda yasak oldugunu duymustm keseyi ne zmn gormuştnz cnm degerin kcti bide keseyi gordugunde

Ayy ustte dun yzmissn cnm kusura bkma gozunmden kacmişiki gundur şaskinim bide merk ediyrm insallh degerim 300lere cikar yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…