- 11 Kasım 2024
- 185
- 160
- 18
- 31
Tamam paylaşırım siz de öyleDoktora gidince bizimlede paylaşın bilgilerinizi
Normal benm de iki gundur agrim oluyor ara ara. Endiselenecek bir sey oldugunu dusunmuyorm.Gece de karın ağrısı oldu ben de 2 kere uykudan uyandıracak şiddetteumarım normaldir
Ben de de çok karın kasık ağrısı falan oluyor hatta iki gün önce gece bende uyandım hatta düşük mü yapıyorum diye korktumGece de karın ağrısı oldu ben de 2 kere uykudan uyandıracak şiddetteumarım normaldir
Hayırlı olsunKızlar selam yeniden herkese, başlık ve mesajlar silinmişti konunun yeniden açılmasını bekledim ama listeyi kim yapıyo şimdi onu anlamadım.
Sat 1 ocak.
Ben de bu hafta 48 saatte 1 kan verdim;
Pazartesi 268
Çarşamba 534
Cuma 1287 çıktı çok şükür
Ayın 5’i çarşambaya muayenem bar doktorum gel keseyi görürüz demişti.
Kızlar selam yeniden herkese, başlık ve mesajlar silinmişti konunun yeniden açılmasını bekledim ama listeyi kim yapıyo şimdi onu anlamadım.
Sat 1 ocak.
Ben de bu hafta 48 saatte 1 kan verdim;
Pazartesi 268
Çarşamba 534
Cuma 1287 çıktı çok şükür
Ayın 5’i çarşambaya muayenem bar doktorum gel keseyi görürüz demişti.
Hayırlı olsunHayırlı olsunİnşallah güzel haberler alırız ben de Salı gideceğim listeyi ben de anlamadım baştan yapılacak sanırım konu silindiği için
Ben de de çok karın kasık ağrısı falan oluyor hatta iki gün önce gece bende uyandım hatta düşük mü yapıyorum diye korktum
sonra dediler ki normalde adet günü olan aralığa denk geldiyse o günler çok ağrı oluyormuş gaz sancısı kasık bel ağrısı olabilir dediler açıkçası ama ara ara sancı giriyor baya insan tedirgin oluyor inşallah normaldir
Tarihlerini anlamadım canım, 6 şubat 8 şubat derken?Hayırlı olsun
Benim de beta 6 Şubat 202, 8 Şubat 561
Doktora yazdım bir kere daha baktırmam lazım mı artışa diye iyi yükselmiş çok gerek yok gibi ama istersen baktırabilirsin dedi kararsız kaldım. 1 hafta sonra da randevum var
Sizce kaç defa baktırmak gerekli
Ay pardonTarihlerini anlamadım canım, 6 şubat 8 şubat derken?
ben 26 ocakta pozitif çıktı testte 27-29-31’inde de beta baktırdım.
Bugün de kan ver baktır yine canım. Düzenli takip olsun. Ben yarın yine vereceğim muayeneye gidene kadar veririm diye düşünüyorumAy pardon28 Ocak ve 30 ocakta beta baktırdım test 27 ocakta pozitif çıktı
Ben kasım ayında boş gebelik geçirip düşük yaptımBende 2 kere verdim 330 ve 777 çıktı değerler gerek yok dedi daha
Bende 2 kere verdim 330 ve 777 çıktı değerler gerek yok dedi daha
Ben kasım ayında boş gebelik geçirip düşük yaptım, o yüzden biraz tedirginim. Bu sebepten kontrol amaçlı düzenlğ artışı takip etmek istediğimden veriyorum. Yoksa doktorum bana da gerek yok demişti benim kendi tercihim
Benim ilk gebeliğimde hiç beta bakılmadı. Yurtdışındayım normalde ben bakılmıyo bi tek pozitife bakılıyo. Ben burada herkes düzenli baktırdığı için gaza gelip zorla 1 kere baktırmıştımO zaman ben de doktorun dediğine göre hareket ediyim, ilk kontrolde tekrar beta bakmış mıydı doktor sizlerde yoksa direk keseye mi baktı
Canım benimO zaman ben de doktorun dediğine göre hareket ediyim, ilk kontrolde tekrar beta bakmış mıydı doktor sizlerde yoksa direk keseye mi baktı
Geçmiş olsun canım bu kaçıncı gebelik oluyordu seninBen kasım ayında boş gebelik geçirip düşük yaptım, o yüzden biraz tedirginim. Bu sebepten kontrol amaçlı düzenlğ artışı takip etmek istediğimden veriyorum. Yoksa doktorum bana da gerek yok demişti benim kendi tercihim
İnşallah yolundadır her şey burdan yazın muayeneden sonraCanım benim
Benim direk kese gözüktü beta en son 777 çıktı 1 hafta sonra gel dedi öyle gittim
6 şubatta canlanma var mı ona bakıcaz eğer yetişmişse birde kalp atışı bakıcaz inşallah o gün
6 şubat gittiğimde test istiycekmiş aç gel dedi ne isterse buraya da yazarım yine bilgileri
2. Gebeliğim şu anda çok şükür çok arası açılmadan hemen nasip oldu. sağlıkla olsun inşallahGeçmiş olsun canım bu kaçıncı gebelik oluyordu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?