Ayy demkki sinyal gönderiyorlar annelerineBende de oluyor arada çok acıkırsam alt karın ağrım oluyor doyunca geçiyor
Merhaba bende 14+2 yim aynı durumdayım.Kızlar ya 14 haftalik oldum hala midem bulanıyor çok yoruldum ve sıkıldım artık, benimle aynı durumda olan var mı
Enfeksiyon kapmış olabilirsin canımAyy demkki sinyal gönderiyorlar annelerine
Bide iki gundur lavobaya çikinca
Alt karnim aciyo normalmi ki acaba.
İlk başta olan şişlik zaten bebek kendini 13.14. Haftalarda göstermeye başlar canım. Merak diyorsun doktora gitYa kızlar benim daha önceden düşüğüm olduğu için. 2 gündür kafama bir şey takılıyor. 12+3 oldum hala göbeğim yok aynıyım. Bayramda biraz çıkmıştı sonra gene indi. 1 kilo falan verdim başından beri. Öyle hiç yemiyor değilim normal yiyorum. İki gündür acaba bebeğime bir şey oldu da ondan mı büyümüyor diye içim içimi yiyor. En son 11 haftalıkken gittik doktora her şey yolundaydu
Aslında merak ediyorum ama cinsiyeti öğrenmek istemediğim içün gitmeyecektim. Kararsız kaldımİlk başta olan şişlik zaten bebek kendini 13.14. Haftalarda göstermeye başlar canım. Merak diyorsun doktora git
Canım neden kendine eziyet ediyorsun ve kendini strese sokuyorsun? Her vücut farklıdır hemen göbeğin çıkmayabilir veya bir başkasının çok erken göbeği çıkabilir. Bunlara takılmaman lazım. Ben en son 10+3 ve 10+4 te gördüm bak bugün 13+1 daha görmedim. Benim de ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu şu an kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum ne olacağını rabbim bilir. Bugün görürüz gecesine bir şey olur allah korusun sadece allah bilir yani. Doğacaksa bu bebeler, bu dünyada yiyecek lokmaları varsa dünyaya gelecekler allahın izniyle. Böyle düşüncelere hiiiiiiiç kapılma. Eğer aklında da soru işareti oluyorsa doktoruna git en azından stres olmamış olursunYa kızlar benim daha önceden düşüğüm olduğu için. 2 gündür kafama bir şey takılıyor. 12+3 oldum hala göbeğim yok aynıyım. Bayramda biraz çıkmıştı sonra gene indi. 1 kilo falan verdim başından beri. Öyle hiç yemiyor değilim normal yiyorum. İki gündür acaba bebeğime bir şey oldu da ondan mı büyümüyor diye içim içimi yiyor. En son 11 haftalıkken gittik doktora her şey yolundaydu
Kuzum çok geçmiş olsun jilet yapmış olabilir büyük ihtimalle. Doktoruna danış bence en iyi yönlendirmeyi o yapar.Kızlar vajinaya yakın bir yerde baya büyük bir apse çıktı ( bende daha öncesinde oluyordu jilet kullandığımda) 2 hafta önce yine kullandım ve sonuç nur topu gibi cevizden bir tık küçük bir apse . Sorun şu ki hamilelikte ne yapılabilinir ? Önceden içini boşaltıp antibiyotik veriyorlardı. Ben parolu zorda kalınca ancak içiyorum antibiyotik kullanmak istemem .Napacam ben
Bende çok merak ediyorum özellikle iki gündür hamile değilim diyip duruyorum halbuki bulantım da var ama dayanmaya çalışıyorumAslında merak ediyorum ama cinsiyeti öğrenmek istemediğim içün gitmeyecektim. Kararsız kaldım
Aynen aşkım sabah direk doktora gideceğim yürümek oturmak işkrnce haline geldi..Kuzum çok geçmiş olsun jilet yapmış olabilir büyük ihtimalle. Doktoruna danış bence en iyi yönlendirmeyi o yapar.
2 hafta önce eşimde çıktı hiç kullanılmamış enjeksiyon ucuyla hafif girecek şekilde dört yerinden delikler açtım sonra duşa girdi çıktı bi krem var arkadaşımız verdi çok iyi geldi onu sürdük bütün irin boşaldı. Yürüyemiyordu, oturamıyordu araba bile süremedi mahvoldu. O yüzden ihmal etme git bi görüş canım.Aynen aşkım sabah direk doktora gideceğim yürümek oturmak işkrnce haline geldi..
Kesinlikle aşkım yarın direk gideceğim . Bendede oldu 7 haftalıkken 2 apse çıktı onu dediğin gibi boşalttı krem verdi ama haftam büyüdü bunun şeklide çok büyük bakalım ne diyecek2 hafta önce eşimde çıktı hiç kullanılmamış enjeksiyon ucuyla hafif girecek şekilde dört yerinden delikler açtım sonra duşa girdi çıktı bi krem var arkadaşımız verdi çok iyi geldi onu sürdük bütün irin boşaldı. Yürüyemiyordu, oturamıyordu araba bile süremedi mahvoldu. O yüzden ihmal etme git bi görüş canım.
Ben 12 haftanın ortasındayım daha da arttı prilam kullanıyorum hala 5. Haftamdan beriKızlar ya 14 haftalik oldum hala midem bulanıyor çok yoruldum ve sıkıldım artık, benimle aynı durumda olan var mı
Saglik ocaginda idrar mi versem acaba.Enfeksiyon kapmış olabilirsin canım
Kuzu benim bi arkadaşım 28 haftalık hamile karnı dümdüz şakasızAslında merak ediyorum ama cinsiyeti öğrenmek istemediğim içün gitmeyecektim. Kararsız kaldım
Ben de hala prilam içiyorum bazen içmeme rağmen kusuyorum. 12de bitecek diye umut ediyorumBen 12 haftanın ortasındayım daha da arttı prilam kullanıyorum hala 5. Haftamdan beri
Olur canım mantıklı enfeksiyon önemliSaglik ocaginda idrar mi versem acaba.
Kafatası, nub, kemik yapisi teorisine göre erkek (chat gptye sordumMerhaba iyi akşamlar ekim anneleribugün 12 haftalık olduk ve kontrolüm vardı. Cinsiyeti 16 haftalıkken öğreneceğiz doktorumuz yanıltmak istemediği için birşey söylemedi. Cinsiyeti hakkında sizin tahmininiz var mı?
Eki Görüntüle 3575983
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?