Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba. Ben bugün histeroskopi polip ameliyatı ile rahmimdeki polipleri aldırdım. Bu işlem esnasında rahmime çizikler de atmış doktorum. Sanırım tutunmayı artırıyomuş bu işlem. Aranızda yaptıran veya bilgi sahibi olan var mı🥹

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Çok geçmiş olsun 😘 dilerim bebeğin gelince de sıkı sıkı tutunsun Allah’ın izniyle 🤲 ben hiç o işlemlerden yaptırmadım düz ilerliyoruz 🫣😁

Yok bacılar bu kesin kadın 🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20250415_233935_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250415_233935_Samsung Internet.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 11
Tabiki Allah'ın izniyle seninle kalacak kuzum senin kalbinin güzelliği, aldığın o kadar dua varken Rabbim bu duaları geri çevirmeyecektir 🥰🥰🤲🤲 bizde bu sefer oldu diyip halaya durucaz bak gör 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Oyy Oyy Canımsın ya Amin diyorum bu güzel dualarına Allah razı olsun bebeğim inşallah canım inşallah 🤲🥹🫶

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Çok geçmiş olsun 😘 dilerim bebeğin gelince de sıkı sıkı tutunsun Allah’ın izniyle 🤲 ben hiç o işlemlerden yaptırmadım düz ilerliyoruz 🫣😁
Amin canım inşallah❤️ bir sonraki adetimden sonra transfer olacakmışım. Bu süreçte ne yapmam gerekiyo acaba dümdüz bekliyo muyuz😂 ne yapmak nasıl beslenmek lazım hiçbir fikrim yok🥲 bir de ben iqos içiyorum kendimi o sigara değil o kadar zararı yok diye kandırıyorum hangi aşamada bırakmam lazım acaba transferden sonra mı☺️

Ben kızım da aksine hep diyordum tatlı 🍫 olsun ilk üç ay ondan sonra çok canım birşeyler çekmiyordu hakkı çıkmadı Ayşe çıktı 🤣😂
Ben hep ekşi, tuzlu, turşu Allah ne verdiyse 🤣🤣🤣 hayatimda yeşil domates turşusunu ağzıma sürmem nasıl istemiştim bulamayınca da oturup ağlamıştım 🤣🤣🤣🤣 allahtan bulduk yedim. Şimdi de ağzıma sürmüyorum 🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Merhaba. Ben bugün histeroskopi polip ameliyatı ile rahmimdeki polipleri aldırdım. Bu işlem esnasında rahmime çizikler de atmış doktorum. Sanırım tutunmayı artırıyomuş bu işlem. Aranızda yaptıran veya bilgi sahibi olan var mı🥹
Canım ben histeroskopi oldum rahim kazindi çizik atıldı ama hiç hatirlamiyorum🫣 yaklaşık 6 sene oldu çünkü 🤷‍♀️ sigaraya gelince o içtiğinde zararlı ve sigaradan kötü geldi bana aldım icemedim🫢 ben kötü bir örneğim transferle bıraktım ama hiç içmedim bidaha eğer yumurta falan toplanacaksa daha erken bırakmaya çalış istersen🙏 zor ama Rabbim tiksindirsin🌸🤲

Amin canım inşallah❤️ bir sonraki adetimden sonra transfer olacakmışım. Bu süreçte ne yapmam gerekiyo acaba dümdüz bekliyo muyuz😂 ne yapmak nasıl beslenmek lazım hiçbir fikrim yok🥲 bir de ben iqos içiyorum kendimi o sigara değil o kadar zararı yok diye kandırıyorum hangi aşamada bırakmam lazım acaba transferden sonra mı☺️

Canım inşallah hayırlısıyla o günlerde gelir Allah’ın izniyle bence transferden önce azaltmaya çalış ki transfer sonrası zorlanma olmasın bebişin tutunması için içmemek daha iyi olur canım 🤲🥹
Vallahi bana sorarsan dümdüz bekledim 🤣😝 tabi yumurta ceviz yeşillik falan yedim ama çokta dikkat etmedim niye saklim 😹 avokado 🥑 çok sevmiyorum olmasa da olur ben bu sefer yumurta biyütmede çok organik yumurta yedim kabak çekirdeği yaban mersini 🫐 falan çok yedim etkisi oldu mu bilemiyorum 🫣

Kızlarım yaban mersini 🫐 de aldım tutunmada etkisi olduğunu duymuştum dedim bende yiyim birşey kaybetmem 😂 kabak çekirdeği badem ceviz organik yumurta kuru kayısı hepsi hazır 😁🫶
Ohhh süpersin kuzum transfer sonrasinda hepsi elinin altinda olacak. Ama aç karnina kayisiyi unutma kabiz olmamak lazim 🤭🤭🤭 gerçi igneden mi bilmiyorum yiyorum yine duzelmedim ya 😰

Ohhh süpersin kuzum transfer sonrasinda hepsi elinin altinda olacak. Ama aç karnina kayisiyi unutma kabiz olmamak lazim 🤭🤭🤭 gerçi igneden mi bilmiyorum yiyorum yine duzelmedim ya 😰
İncir ve zeytinyağı kayisidan daha etkili sanki kayısıya bir süre sonra alıştı benim bünyem ben geceden zeytinyağına bı tane incir koyup sabah onu yiyorum biraz kötü tadı zeytinyağıyla ama mecbur🤷‍♀️

Canım inşallah hayırlısıyla o günlerde gelir Allah’ın izniyle bence transferden önce azaltmaya çalış ki transfer sonrası zorlanma olmasın bebişin tutunması için içmemek daha iyi olur canım 🤲🥹
Vallahi bana sorarsan dümdüz bekledim 🤣😝 tabi yumurta ceviz yeşillik falan yedim ama çokta dikkat etmedim niye saklim 😹 avokado 🥑 çok sevmiyorum olmasa da olur ben bu sefer yumurta biyütmede çok organik yumurta yedim kabak çekirdeği yaban mersini 🫐 falan çok yedim etkisi oldu mu bilemiyorum 🫣
Ben çok aniden tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrendim öylesine kontrol diye adetimin 2. günü doktora gittik ertesi gün karnımdan iğne oluyodum. O aşamada sigarayı aniden bıraktım ama çevremde herkes o kadar çok sigara içiyor ki kimse de bu kız tedavi oluyo yanında içmeyelim sigarayı bıraktı demedi. Bir kere sinirden ve sigarasızlıktan ağladım herkes yanımda sigara içerken. O yüzden o stresi yaşamiyim diye günde birkaç tane içtim yumurta büyütürken. Şimdi transfere 1 ayım var bırakma konusunda daha hazırlıklı olurum inşallah asla ama asla istemiyorum transferden sonra içmeyi🥲

Evet ya iğnelerde yapıyor bende çok şişkinlik oldu 🥲 inşallah ilerki zamanlarda düzelir inşallah 🤲🥹

Ben çok aniden tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrendim öylesine kontrol diye adetimin 2. günü doktora gittik ertesi gün karnımdan iğne oluyodum. O aşamada sigarayı aniden bıraktım ama çevremde herkes o kadar çok sigara içiyor ki kimse de bu kız tedavi oluyo yanında içmeyelim sigarayı bıraktı demedi. Bir kere sinirden ve sigarasızlıktan ağladım herkes yanımda sigara içerken. O yüzden o stresi yaşamiyim diye günde birkaç tane içtim yumurta büyütürken. Şimdi transfere 1 ayım var bırakma konusunda daha hazırlıklı olurum inşallah asla ama asla istemiyorum transferden sonra içmeyi🥲

Yaa canımsın inşallah Rabbim içmemeni nasip etsin çok zor insan alışkanlıklarından vazgeçmesi ama gebelikte sıkıntılı 🥲 ah ah insanlarda anlayış yok ne yazık ki 🙄 Sakız falan mı çiğnesen canın çektiğinde bilemedim ne iyi gelir ☹️

Back
X