- Konu Sahibi mayala katar
- #13.121
Hamiş kalacaksin dua ediyoruz zaten ama biliyorum öyle hissediyorum bu sefer hepimiz zaferle çıkacağız burdan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamiş kalacaksin dua ediyoruz zaten ama biliyorum öyle hissediyorum bu sefer hepimiz zaferle çıkacağız burdan
Ben 9. Gün gidemedim canım seni yaniltmasin 10. Gün gidebildim 10. Gün 250, 12. Gün 514tu.
Teşekkür ederim canım benimBen 9. Gün gidemedim canım seni yaniltmasin 10. Gün gidebildim 10. Gün 250, 12. Gün 514tu.
Özkan hoca iletişimi iyi bi doktora benziyor bence neden öyle dedinizİlk transferim olumsuz oldu herşey normal güzel olmasına rağmen yani doktor biraz sert duruyor yapısı gereği sanırım ama iletişim sıfır muayenede 5 dakika görüyorsun sonra asistanı reçete yazıyor gönderiyor hani doktor seninle konuşup rahatlatmıyor güler yüzlü fazla değil ciddi bir doktor yani bende Instagram'da görüp yorumları okuyup gitmiştim 2. Transferim de olumsuz olursa eğer (Allah korusun) bidaha gitmem değiştirmeyi düşünüyorum
Rabbim en hayırlı zamanda kucağınızı doldursun inşallah sıkmayın hiç canınızı vardır bunda da bir hayırEvet kan verdim 0,68 çıktı![]()
beta değerin mi 99 harika bir değer süperrKızlar kan verdim sonuç 99 pozitifinşallah buradaki herkes pozitifi gorur
![]()
Amin inşallah hayırlısı diyorum, çok zormuş dayanmak ben bu kadar yıkılacağımı bilmiyordum kendime bir tülü gelemiyorumRabbim en hayırlı zamanda kucağınızı doldursun inşallah sıkmayın hiç canınızı vardır bunda da bir hayır![]()
Çok haklısınız benim de ilk denemem oluyor Rabbim her daim hayırla karşılaştırsın başka embriyonuz var mı donmuşAmin inşallah hayırlısı diyorum, çok zormuş dayanmak ben bu kadar yıkılacağımı bilmiyordum kendime bir tülü gelemiyorum![]()
Hayırlı olsun canım benim maşallah katlanarak artsınKızlar kan verdim sonuç 99 pozitifinşallah buradaki herkes pozitifi gorur
![]()
Oyyyy kuzum çok şükür bin şükür ya Rabbim keseyi de görmeyi kalp sesini duymayi da nasip etsin gerisi hayirlisiyla gelir inşallahKızlar kan verdim sonuç 99 pozitifinşallah buradaki herkes pozitifi gorur
![]()
Hamiş kalacaksin dua ediyoruz zaten ama biliyorum öyle hissediyorum bu sefer hepimiz zaferle çıkacağız burdanhatta doktor bana yarın yatmana gerek yok halay cekebilirsin diyecek
o kadar yüksek hissediyorum bak düşün
sen çocukları 3lersin ben sana diyim ikizler geliyor
![]()
Aaaaaa benimki de kiz ben hep turşu, ekşi ne varsa yemiştim de bende mi ters işledi bu sende miYok aşkım öbürü de böyleydi onda da turşu yiyordum erkek çıktıbende ters işliyor aserme
![]()
Tabiki Allah'ın izniyle seninle kalacak kuzum senin kalbinin güzelliği, aldığın o kadar dua varken Rabbim bu duaları geri çevirmeyecektirAmin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim inşallah bu sefer mucizem benimle kalır Allah’ın izniyle![]()
Çok geçmiş olsun canımBenim daha keseyi görmeden kanamam olmuştu maalesef, sonrasında kanama alanım vardı o yüzden hala raporluyum
Hm dikkat et cnm benimValla bebeğim geçen sefer 24 hafta sürmüştü hamileliğim hiç yememistim çok dikkat etmiştim vermiştim bile sadece bebek almıştı. Ama bu sefer durmuyor malesef boğazımsigarayı bıraktım haliyle onunda etkisi var bakalım ins. Durabilirim
benim kilo umrumda degilde benim hastalığımda kilo almak biraz tehlikeli ondan derdim
hayırlısı yapacak bişey yok
![]()
Amin inşallah hayırlısı diyorum, çok zormuş dayanmak ben bu kadar yıkılacağımı bilmiyordum kendime bir tülü gelemiyorum![]()
Bana bak öyle kolay kolay salmayiz daha bunun asermeleri var hamiş muhabbetlerimiz var ona göreSağol canimm
Tesekkur ederim canım dilerim hepimizin imtihanlari kolay olur burası bana çok iyi geldi baya da alışmışım hep giriyorum iyi ki varsınız![]()
Kendini Ümitsizliğe kaptırma canım benim yine denersiniz Bakarsın olur dünyanın sonu değil canım benim hiç üzme kendini yıpratma Allah'ım bir Birliği vardır üzülme tamam mıEvet kan verdim 0,68 çıktı![]()
Var 2 tane çok şükürÇok haklısınız benim de ilk denemem oluyor Rabbim her daim hayırla karşılaştırsın başka embriyonuz var mı donmuş