Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Sen kayıtsız ol dua edin ben hamiş kalayım bize 😂 özel tüp bebek hamişleri grubu kurmak nasip olsun 🥲🥰
Hamiş kalacaksin dua ediyoruz zaten ama biliyorum öyle hissediyorum bu sefer hepimiz zaferle çıkacağız burdan🙏 hatta doktor bana yarın yatmana gerek yok halay cekebilirsin diyecek😆 o kadar yüksek hissediyorum bak düşün 🤲 sen çocukları 3lersin ben sana diyim ikizler geliyor 🙏🌸

İlk transferim olumsuz oldu herşey normal güzel olmasına rağmen yani doktor biraz sert duruyor yapısı gereği sanırım ama iletişim sıfır muayenede 5 dakika görüyorsun sonra asistanı reçete yazıyor gönderiyor hani doktor seninle konuşup rahatlatmıyor güler yüzlü fazla değil ciddi bir doktor yani bende Instagram'da görüp yorumları okuyup gitmiştim 2. Transferim de olumsuz olursa eğer (Allah korusun) bidaha gitmem değiştirmeyi düşünüyorum
Özkan hoca iletişimi iyi bi doktora benziyor bence neden öyle dediniz

Hamiş kalacaksin dua ediyoruz zaten ama biliyorum öyle hissediyorum bu sefer hepimiz zaferle çıkacağız burdan🙏 hatta doktor bana yarın yatmana gerek yok halay cekebilirsin diyecek😆 o kadar yüksek hissediyorum bak düşün 🤲 sen çocukları 3lersin ben sana diyim ikizler geliyor 🙏🌸

Yaa canım senin dilin neler söylüyor ya Ağzın bal yesin inşallah Amin Amin inşallah güzel arkadaşım çok teşekkür ediyorum güzel desteklerin duaların için 🤲🥹💕👼👼

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim inşallah bu sefer mucizem benimle kalır Allah’ın izniyle 🤲🥹🫶
Tabiki Allah'ın izniyle seninle kalacak kuzum senin kalbinin güzelliği, aldığın o kadar dua varken Rabbim bu duaları geri çevirmeyecektir 🥰🥰🤲🤲 bizde bu sefer oldu diyip halaya durucaz bak gör 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Merhaba. Ben bugün histeroskopi polip ameliyatı ile rahmimdeki polipleri aldırdım. Bu işlem esnasında rahmime çizikler de atmış doktorum. Sanırım tutunmayı artırıyomuş bu işlem. Aranızda yaptıran veya bilgi sahibi olan var mı🥹

Valla bebeğim geçen sefer 24 hafta sürmüştü hamileliğim hiç yememistim çok dikkat etmiştim vermiştim bile sadece bebek almıştı. Ama bu sefer durmuyor malesef boğazım 🤣sigarayı bıraktım haliyle onunda etkisi var bakalım ins. Durabilirim😆 benim kilo umrumda degilde benim hastalığımda kilo almak biraz tehlikeli ondan derdim🤷‍♀️ hayırlısı yapacak bişey yok😊
Hm dikkat et cnm benim🌸 o zmn

Amin inşallah hayırlısı diyorum, çok zormuş dayanmak ben bu kadar yıkılacağımı bilmiyordum kendime bir tülü gelemiyorum 💔

Canımsın çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum ben bu tüp bebekte ne yaşanmaması gerekiyorsa hepsini yaşadım her seferinde öyle hayal kırıklığı 🙁 yaşadım ki anlatamam hele de pozitif oldu heveslendik umut bağladık ama kaybedince daha çok sarsıldım resmen kimseyle görüşmek bile istemiyordum o derece herşeyden soğumuştum hayat anlamsız geliyordu ben bu acıyla nasıl yaşardım diyordum çok kötü günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim ve toparladım Elhamdüllilah Buda benim imtihanım bu acıları yaşamam gerekiyormuş dedim kabullendim ama tekrardan güçlü bir şekilde ayağa kalktım ve benim yumurtalarım az çıkmasına rağmen embriyolarım az oluşmasına rağmen hiç ümitsizliğe kapılmadım Allah dilerse dedim oldurmayanı oldurur 🤲😢 bunu anlatmamın sebepi yalnız olmadığını bil canım ❤️🥹

Sende sakın ümitsizliğe kapılma çok zor üzüntünü yaşa ağla içini dök yeniden ayağa kalk vakti gelince emin ol Allah sana mucizeni ummadığın bir anda gönderecektir yeter ki sağlığın yerinde olsun Rabbim herşeyin hamileliğin de evlatında hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın canım benim sana sımsıkı sarılıyorum 🫂 🤲🫶

Back
X