Ben de çok hap kullanmiyim diyorum ama her gece 1 prilam içiyorum. Doktor 2 veya 3 tane içebilirsiniz dedi. Siz kaç tane içiyorsunuz gündeBen 12 haftanın ortasındayım daha da arttı prilam kullanıyorum hala 5. Haftamdan beri
içeriisinde 2 adet maske bir adet boru başlık var, yedek başlık ankara saglık sokak a bakmak lazım ordaki medikallerde belki vardır ama neden yedek başlık baktınızBundan bende almak istiyorum ama yedek başlık satan yeri bulamadım. Online yedek başlık bulabileceğim bildiğiniz bir sitesi var mı
3 haftaya uzun demişsin benim ayda bir ben napayımTeşekkür ederim canımay seninde baya uzunmuş benim 15 günde bir oluyor kontrollerim iyi dayanıyon
Ben de eskisehir üniversite hastanesinde yaptırdım sonuçlar 3-4 haftada çıkar dediler, 1 hafta oldu meraktan çatlıyorum. Bu testi çok önemsiyorum çünkü net olarak bebeğin sağlıklı olduğunu öğrenip rahat bir hamilelik gecirebilecegiz. Yaptiramayan insanlar da var o yüzden endişelenmeyin, kötü yaşam sartlarindaki kişilerin bile sağlıklı bebeği oluyor bir şey olmaz temiz sonuç gelir insallahPara iadesi alabilsem onu yapıp başka firma ile anlaşacaktım o sinirle. Biz burada stresli stresli bekliyoruz insanlar ne kadar umursamaz. Kendi doktoruma da kızdım. Benim doktor normalde garanticidir böyle her şey garanti olsun ister siz dedim nasıl böyle firmayla çalışıyorsunuz? Yani neyse dedim sonuç iyi çıksın da geç olsun güç olmasın dedim ne diyebilirim ki artık sinirlenip kendimi de strese sokmak istemedim. Ben de seninle aynıyım. Normalde iki haftada bir giderim hala gidemedim kontrole. Sonuçlar iyi çıksa da bi an önce şöyle bi ohh çeksek
Maşallah sağlıkla mutlulukla doğsun inşallahKızlar fetal dna sonucum çıktıbebeğim çok şükür sağlıklı binlerce kez şükürler olsun gruba bir erkek daha ekleniyor, pipilim geliyor oğlum oluyor
Amin aminnn çok teşekkür ederim hepimizin inşallahMaşallah sağlıkla mutlulukla doğsun inşallah
3-6 ayda bir yenilemek ve gerekirse başka bir bireye kullanabilmek içiniçeriisinde 2 adet maske bir adet boru başlık var, yedek başlık ankara saglık sokak a bakmak lazım ordaki medikallerde belki vardır ama neden yedek başlık baktınız
bunlar disposible ürünler değildir. yıkayıp silip ya da bir kolonya ile steril edip kullanabilirsiniz. yenileme de gerektirmez kolay kolay eskimez3-6 ayda bir yenilemek ve gerekirse başka bir bireye kullanabilmek için
Doğrudur ama içim rahat etmez diye sormak istedim teşekkürlerbunlar disposible ürünler değildir. yıkayıp silip ya da bir kolonya ile steril edip kullanabilirsiniz. yenileme de gerektirmez kolay kolay eskimez
Ay çok şükürKızlar fetal dna sonucum çıktıbebeğim çok şükür sağlıklı binlerce kez şükürler olsun gruba bir erkek daha ekleniyor, pipilim geliyor oğlum oluyor
Aminnnn canım hepimizin sağlıkla gelsinAy çok şükürMaşallah sağlıkla gelsin
estagfurullah ama şöyle düşünün bir acildeki oksijen maskesi steril dahi edilmeden belki günde 100 hastaya takılıyor, yani korkulcak bi parca degilDoğrudur ama içim rahat etmez diye sormak istedim teşekkürler
Hemşireyim ben :) o yapılanda hiç doğru değil. Maske steril etmek diye bir şey yok zaten direkt çöp. Çarpmaz bulaşıdan ölenler oluyor. Biz maskeyi her zaman değiştiririz bu dediğinizi kim yapıyorsa büyük vebalestagfurullah ama şöyle düşünün bir acildeki oksijen maskesi steril dahi edilmeden belki günde 100 hastaya takılıyor, yani korkulcak bi parca degil
aminnn tabii ki öyle ama public bi kullanım yapmayacaksınız sonuçta. ben de kontaminasyonlar hakkında çalıştım üniversitede hatta calısırken bütün evi kontamine ettik öyle cabuk oluyor ki, ama dedigim gibi personal use oldugu için atıyorum 2 kardeş için kaynatılarak yıkanarak alkolle steril edilerek kullanılabilirHemşireyim ben :) o yapılanda hiç doğru değil. Maske steril etmek diye bir şey yok zaten direkt çöp. Çarpmaz bulaşıdan ölenler oluyor. Biz maskeyi her zaman değiştiririz bu dediğinizi kim yapıyorsa büyük vebalAllah hepimizi çoluğumuzu çocuğumuzu korusun bu tarz yaklaşımı olanlardan
Benim bugün tam 3 hafta oldu doktorum haftaya pazartesi gel dedi 1 ay sonra oğluşu görcez krizdeyim hahah çok fenaymış ayda 1 görmek ya3 haftaya uzun demişsin benim ayda bir ben napayımNormalde cinsiyeti şu an artık belli olur ama ay sonunu bekliyorum mesela
Çok teşekkür ederim canım. Dualarım henüz öğrenmeyen arkadaşlarımla. İnşallah siz de öğrenip rahatlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?