Bilmiyorum ki salı günü bir giderim belkiBence çıkmıştır görünmüyor olabilir
MaşallahKızlar bugün cinsiyeti öğrendik 11+4 te Erkek
Acaba sonradan değişme durumu falan olurmuki doktorum çok net gördüm dedide yinede biraz erken görünce ilerde farklılık olurmu die düşünüyorum
İnstagramın varsa uroloji.androloji kullanıcı adı olan Doktor Taha uçar ın profiline gir, 6. Videosunu izleNasıl yani biraz daha açarmisin.
Bende bugün öğrendim cinsiyeti canımNasıl yani biraz daha açarmisin.
Bundan bende almak istiyorum ama yedek başlık satan yeri bulamadım. Online yedek başlık bulabileceğim bildiğiniz bir sitesi var mıben kendim biyomedikal mühendisiyim tıbbi cihazda deneyimliyim. o yüzden marka batağına düşmedim :) aldıgım marka "rina ultrasonic taşınabilir mesh hava makinesi" ben direk medikalden aldım ama hepsiburadada var 480 tl
Hajsjsj ayaklara bak yerim ya çok tatlıselamlarrrrr bende doktordan çıktım şimdi, bebis 8 gün önden gidiyor dedi yeniden tarih hesaplandı 14+2 olarak güncellendi son adet tarihim 02.01 e çekildiLioo cinsiyete de birdahaki ay net söylerim ama erkek gibi sen yine Fe alışveriş yapma dedi ama , bence emin olmalıyım bakar mısınız o bacak arası kordon olması mümkün değil gibi kızlar ne dersiniz galiba benim de oğlusum oluyo
Allah yardımcın olsun ara ara soğuk kompres yap aşkım bana en iyi o geliyor uyuşturuyor çünkiYok yavrum geçmedi içtim de parol her şeyi denedim yok. Benim zaten ağrıdı mı günlerce sürerdi yine öyle oldu. Çekcem bir süre bu ağrıyı işe güce verdim evde kendimi unutayım ağrıyı diye
Sen nasılsın geçti mi?
Hahahahhaa keşke çaktırmasaydın eşine de kendine de amaaaaan yumuşattı mı yumuşatttı işte hahahOfff bu hamilelik benim beyin hücrelerimi öldürdü. Yazayım da siz de gülün. Geçen karnıma sürmek için bir krem yağ karışımı bişi aldım. Organikmiş. Kestane, hindistan cevizi, avokado falan bisürü şeyin karışımı. Böyle beyaz kremimsi bir kıvamda cam kavanozda. Şimdi ilk defa süreyim dedim. Karnım ellerim yumuşacık oldu. Mis gibi de kokuyo. Hızımı alamadım bacaklarıma ayaklarıma falan da sürdüm ama kokusu o kadar güzel ki eşimin ellerine falan bile sürdüm yumuş yumuş olduk karı koca. Sonra bi arkasını okuyayım dedim. Duş sonrası saç bakım maskesiymişsalaklığıma mı yanayım kocamın diline düşüp benle dalga geçmesine mi yanayım bütün vücuduma saç maskesi sürmeme mi yanayım bilmiyorum
Ben şahsen bir şey olduğunu düşünmüyorum bir şey olsaydı seninle mecbur paylaşmak zorunda canım benim. Yani allah korusun ama şu şu var riskli duruyor bir de bu testi yapalım derdi.Kizlar selamlar, belki örnek olabilecek olur diye sormak istedim, 10.haftada fetal dna yaptırdık sonuçlar çok şükür temiz çıktı, sma testi yapıldı temiz çıktı ama bir de 16.haftada afp istedi doktor, araştırdığımda 4lu tarama testi içinde yer alıyormuş, bildiğim kadarıyla fetal dna yapıldıktan sonra başka test yapılmıyor detaylı ultrason yapılıyordu doktora da sordum bı sıkıntı mı var diye yok genel kontrol dedi ama içime bı şüphe düştügebelik evham hormonları iş başında bu durumu yaşayan varsa bilgi verirse çok sevinirim
Evet canim dün gördüm ekledim. Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallahBende bugün öğrendim cinsiyeti canımerkekmiş
Rica etsem Tabloya eklermisin
Amin çok teşekkür ederim umarım hepimiz sağliklı sıhatli kavuşuruz bebişlerimizeEvet canim dün gördüm ekledim. Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah
Kocaman olmus ya kıpır kıpır habire zıplıyo dönüyo kendini falan tokatladı cılgın biri Kskdkskdkd ama pipi detayı beklemiyodum hahahaha bu sene gerçekten erkek senesiiiiiHajsjsj ayaklara bak yerim ya çok tatlı
Merhaba çok iyiyim teşekkür ederim her şey yolunda arada girip okuyorum ama 20 aylık kızımla her şey çok zorCanım nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin? Uzun zamandır göremedim seni. Cinsiyet öğrendin mi?Melikeben
Sizin karaciğer enzimlerinizde bir yükseklik var mı ? Rutinde istenmez 3lü taramanın içinde var bu test spina bfida gibi hastalıklarda bu değer yüksekliği fikir veriyor detaylı ultrasonu erken stiyorlar bazen amniyondan sıvı istiyorlar falan ama rutinde ilk defa isteyen gördümKizlar selamlar, belki örnek olabilecek olur diye sormak istedim, 10.haftada fetal dna yaptırdık sonuçlar çok şükür temiz çıktı, sma testi yapıldı temiz çıktı ama bir de 16.haftada afp istedi doktor, araştırdığımda 4lu tarama testi içinde yer alıyormuş, bildiğim kadarıyla fetal dna yapıldıktan sonra başka test yapılmıyor detaylı ultrason yapılıyordu doktora da sordum bı sıkıntı mı var diye yok genel kontrol dedi ama içime bı şüphe düştügebelik evham hormonları iş başında bu durumu yaşayan varsa bilgi verirse çok sevinirim
Ben de öyle 68 dim öğrendiğimde 72 yim ve hiç takmıyorum, neler çekmiştim öncekinde bunda çook şükür maşallah diyim yok.Kızlar kaç kilo aldınız ? Ben şimdiden 6 kilo almışım 68 ile başladım 74 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?