Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    54
Kızlar bugün cinsiyeti öğrendik 11+4 te Erkek
Acaba sonradan değişme durumu falan olurmuki doktorum çok net gördüm dedide yinede biraz erken görünce ilerde farklılık olurmu die düşünüyorum
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah

Bundan bende almak istiyorum ama yedek başlık satan yeri bulamadım. Online yedek başlık bulabileceğim bildiğiniz bir sitesi var mı

Hajsjsj ayaklara bak yerim ya çok tatlı

Allah yardımcın olsun ara ara soğuk kompres yap aşkım bana en iyi o geliyor uyuşturuyor çünki

Offf bu hamilelik benim beyin hücrelerimi öldürdü. Yazayım da siz de gülün. Geçen karnıma sürmek için bir krem yağ karışımı bişi aldım. Organikmiş. Kestane, hindistan cevizi, avokado falan bisürü şeyin karışımı. Böyle beyaz kremimsi bir kıvamda cam kavanozda. Şimdi ilk defa süreyim dedim. Karnım ellerim yumuşacık oldu. Mis gibi de kokuyo. Hızımı alamadım bacaklarıma ayaklarıma falan da sürdüm ama kokusu o kadar güzel ki eşimin ellerine falan bile sürdüm yumuş yumuş olduk karı koca. Sonra bi arkasını okuyayım dedim. Duş sonrası saç bakım maskesiymiş salaklığıma mı yanayım kocamın diline düşüp benle dalga geçmesine mi yanayım bütün vücuduma saç maskesi sürmeme mi yanayım bilmiyorum

Kizlar selamlar, belki örnek olabilecek olur diye sormak istedim, 10.haftada fetal dna yaptırdık sonuçlar çok şükür temiz çıktı, sma testi yapıldı temiz çıktı ama bir de 16.haftada afp istedi doktor, araştırdığımda 4lu tarama testi içinde yer alıyormuş, bildiğim kadarıyla fetal dna yapıldıktan sonra başka test yapılmıyor detaylı ultrason yapılıyordu doktora da sordum bı sıkıntı mı var diye yok genel kontrol dedi ama içime bı şüphe düştü gebelik evham hormonları iş başında bu durumu yaşayan varsa bilgi verirse çok sevinirim

Hahahahhaa keşke çaktırmasaydın eşine de kendine de amaaaaan yumuşattı mı yumuşatttı işte hahah

Ben şahsen bir şey olduğunu düşünmüyorum bir şey olsaydı seninle mecbur paylaşmak zorunda canım benim. Yani allah korusun ama şu şu var riskli duruyor bir de bu testi yapalım derdi.

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin? Uzun zamandır göremedim seni. Cinsiyet öğrendin mi? Melikeben
Merhaba çok iyiyim teşekkür ederim her şey yolunda arada girip okuyorum ama 20 aylık kızımla her şey çok zor ve bunlar iyi günlerim
Kordonu bacak aradındaydı bebeğimin yüksek ihtimal erkek dedi doktor ama Salı tekrar gideceğim o zaman yazarım sizler nasılsınız her şey yolunda mı?

Sizin karaciğer enzimlerinizde bir yükseklik var mı ? Rutinde istenmez 3lü taramanın içinde var bu test spina bfida gibi hastalıklarda bu değer yüksekliği fikir veriyor detaylı ultrasonu erken stiyorlar bazen amniyondan sıvı istiyorlar falan ama rutinde ilk defa isteyen gördüm

Ya kızlar kafam çok karıştı doktor net erkek demedi ama erkeğe daha yakın bebeğim, bu renkli görüntüsüne göre bacak arası kız görünümünde ama 2D ultrasona göre erkek gibi, 2D ultrasonda bu kadar net görünen erkek organı bu 3D de daha net görünmeliymis normalde ama bizimki tam tersi renklisinde kız gibi, deneyimi tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi rica etsem ilk bebeğim sağlıklı olsun da insan çokkk merak ediyor hele ki ben 14+2 bu arada

Eklentiler

• IMG_8777.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_8774.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 45
  • AAA97CBE-D698-48AD-B6EB-2948B6E6A701.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_8775.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…