Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
İnşallah öğrenirsin artık canım sen baya bi uğraştın yani artık öğrenmen lazımmm kesin olarak söylesinler de

Göbekten dolayı görmemiştir inşallah Çarşamba günü öğrenirsin

İnşallah öğrenirsin artık canım sen baya bi uğraştın yani artık öğrenmen lazımmm kesin olarak söylesinler de
Ya rahmetli dedemin adını koycaktım erkek olursa babama söylememiştim duymuş heveslendi
Çıksın da onlarda beklemesin

Bebeğin büyümesinden kaynaklı olabilir canım. Benim de rahimde sızı oluyor ara sıra. Yakın zamanda kontrole gideceksen en iyi bilgiyi doktorun verir ama genelde kasık ağrısı olur diye biliyorum.

Bebeğin büyümesinden kaynaklı olabilir canım. Benim de rahimde sızı oluyor ara sıra. Yakın zamanda kontrole gideceksen en iyi bilgiyi doktorun verir ama genelde kasık ağrısı olur diye biliyorum .
3 hafta sonra var randevum bende tedirgin oldum adet sancısı gibi sancimda başladı

Valla yalnız şunu gözlemledim babalar erkek evlat istiyor arkadaşlar , eşim deli gibi sevindi ama inşallah bi de erkek bebeğimiz olur diye ekledi

Bizde yarın gideceğiz inşallah öğreniriz cinsiyeti

Bende düşük tehlikesi atlattım evden çıkmadım nerdeyse 1buçuk ay şimdi de çıkmaya korkuyorum bi işe gittim işte ama korka korka psikolojim bozuluyor resmen
Geçmiş olsun .İçini ferah tut.Burada neredeyse çoğu annenin kanaması oldu ama şükür gebelikleri iyi ilerliyor.

Ahh bu hormonlarımiz
Böyle bir şikayeti olan oldu mu acaba
Benimde ara ara sizi oluyor,hatta bugün de baya sızladı bence normal çünkü büyüyorlar.
Hala cinsiyet öğrenememiş anneler, gelin dertleşelim

Gerçekten ben hep aynı şeyi yazıyorum ama benim 16. Haftaya yaklaştı hatta doktorun geçen haftaki ölüçümüne göre şuan 16+1 çatlıyacağımm ortadannn
Bende ogrenmedim ki zaten sadece bir kere doktora gittim.Yarin gideceğiz ama ogrenemem büyük ihtimal çünkü hem 11+2 yiz hem de benim de minicik yağlı bir göbeğim var ,göremez
Pek hevesim de yok gibi sanki ,gıcıklık var bugün üzerimde.

Kızlar yaa okadar basım agrıyokı galıba soguk algınlıgına yakalandım. Yuzum kızardı bogazım yanıyo agrıyo yutkunurken. basım feci. ne iciyim ben ya bir akıl verın
Geçmiş olsun zencefilli,limon ve ballı çay icebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…