Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
Bende de bı melankoliklik,pesimistlik var tabi haklı sebeplerim de var ama bilemiyorum ..
Bende düşük tehlikesi atlattım evden çıkmadım nerdeyse 1buçuk ay şimdi de çıkmaya korkuyorum bi işe gittim işte ama korka korka psikolojim bozuluyor resmen

Benim bu hafta çıkacak fetal dna sonucu merakla bekliyorum sürekli kız çocuğu görüyorum rüyamda bakalım heyecandan ölcem artık 😂😂 telefonuuuun başında çaresiz bekliyorum modundayım
Bende kız görüyorum ya🥰 erkekde istiyorum kızda aslında tek istediğim bilmek ve alışveriş yapmak😂 isim düşünmek gibi gibi

Gerçekten ben hep aynı şeyi yazıyorum ama benim 16. Haftaya yaklaştı hatta doktorun geçen haftaki ölüçümüne göre şuan 16+1 😂 çatlıyacağımm ortadannn
Özele gidiyorsan doktorun cihazı iyiyse görüp soylemesi lazım inşallah en kısa zamanda öğrenirsin 🥰

Benim bu hafta çıkacak fetal dna sonucu merakla bekliyorum sürekli kız çocuğu görüyorum rüyamda bakalım heyecandan ölcem artık 😂😂 telefonuuuun başında çaresiz bekliyorum modundayım
Yapay zekaya ultroson fotoğrafını attın mı o ne diyor😂

Bende kız görüyorum ya🥰 erkekde istiyorum kızda aslında tek istediğim bilmek ve alışveriş yapmak😂 isim düşünmek gibi gibi
Kıyamam sana öğren artık göstersin kendini nazlı kuşun 😂😍 bizim kız erkek isimler belli unisex alışverişte yapıyorum ama yine de ismiyle sevmek istiyorum karnımı

Kızlar yaa okadar basım agrıyokı galıba soguk algınlıgına yakalandım. Yuzum kızardı bogazım yanıyo agrıyo yutkunurken. basım feci. ne iciyim ben ya bir akıl verın

Özele gidiyorsan doktorun cihazı iyiyse görüp soylemesi lazım inşallah en kısa zamanda öğrenirsin 🥰
Gittim bayram tatilinde dayanamadım köşe bucak doktor aradım buldum yok göremedi
Azcık ( şüpheli) göbeğim yağlı
Ondan göremiyorum cinsiyeti dedii
Çatlıyacağımm😂 Yahu 12+1 de gittim devlete perinatolojiye doktor kız sanki ama eminn değilim 16 da gel demişti
Çarşamba ona randevu aldım son çare

Kıyamam sana öğren artık göstersin kendini nazlı kuşun 😂😍 bizim kız erkek isimler belli unisex alışverişte yapıyorum ama yine de ismiyle sevmek istiyorum karnımı
Çarşamba perinatoloji randevum var ordaki doktor daha bebeğim 10 gram felandı bi tahmin yaptı ama emin değilim dmeişti
Geçen haftaki doktpr sözde özelde ama 110 gramlak bebeğimim cinsiyetini göremedim dedi
Şuan 200 grama yaklaşmışızdır tahminen 1 hafta olcak
Çarşamba o tahminde bulunan perinatoloğa randevum var devlette
İnşallah öğrenirimmmm 🥰

Back
X