- 14 Mart 2025
- 38
- 60
- 3
Bende de bı melankoliklik,pesimistlik var tabi haklı sebeplerim de var ama bilemiyorum ..Hanımlar sizde de durduk yere ağlama hissi geliyor mu? Bende 3-4 gündür var ağlama hissi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de bı melankoliklik,pesimistlik var tabi haklı sebeplerim de var ama bilemiyorum ..Hanımlar sizde de durduk yere ağlama hissi geliyor mu? Bende 3-4 gündür var ağlama hissi![]()
Bende düşük tehlikesi atlattım evden çıkmadım nerdeyse 1buçuk ay şimdi de çıkmaya korkuyorum bi işe gittim işte ama korka korka psikolojim bozuluyor resmenBende de bı melankoliklik,pesimistlik var tabi haklı sebeplerim de var ama bilemiyorum ..
Böyle bir şikayeti olan oldu mu acabaArkadaşlar 11+4 oldum bu bı kaç gündür oturup kalkarken kasıklarım da acı ağri anlık hissediyorum böyle hisseden var mı acaba
Yok yok hep duygusallık bunlarÇok berbat birşey ya ağlayıp bebeğimi de üzmek istemiyorum![]()
Bebeğin büyümesinden kaynaklı olabilir canım. Benim de rahimde sızı oluyor ara sıra. Yakın zamanda kontrole gideceksen en iyi bilgiyi doktorun verir ama genelde kasık ağrısı olur diye biliyorum .Böyle bir şikayeti olan oldu mu acaba
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahLioo benim de kızım olacak inşallah
Buraya yazmıştım ama seni etiketlememişim.Ben de listede pembiş kalbimi görmek isterim
Bu arada chatgpt bana da erkek demişti, o kadar da emindi ki oğlun oğluşun diyip duruyoduÇok da güvenmemek lazımmış
![]()
Ay bende öğrenemedim 12+1 de gittim 14.hafta gel öyle bakalım dediHala cinsiyet öğrenememiş anneler, gelin dertleşelim![]()
Benim bu hafta çıkacak fetal dna sonucu merakla bekliyorum sürekli kız çocuğu görüyorum rüyamda bakalım heyecandan ölcem artıkHala cinsiyet öğrenememiş anneler, gelin dertleşelim![]()
Gerçekten ben hep aynı şeyi yazıyorum ama benim 16. Haftaya yaklaştı hatta doktorun geçen haftaki ölüçümüne göre şuan 16+1Ay bende öğrenemedim 12+1 de gittim 14.hafta gel öyle bakalım dedi![]()
Bende kız görüyorum yaBenim bu hafta çıkacak fetal dna sonucu merakla bekliyorum sürekli kız çocuğu görüyorum rüyamda bakalım heyecandan ölcem artıktelefonuuuun başında çaresiz bekliyorum modundayım
Özele gidiyorsan doktorun cihazı iyiyse görüp soylemesi lazım inşallah en kısa zamanda öğrenirsinGerçekten ben hep aynı şeyi yazıyorum ama benim 16. Haftaya yaklaştı hatta doktorun geçen haftaki ölüçümüne göre şuan 16+1çatlıyacağımm ortadannn
Yapay zekaya ultroson fotoğrafını attın mı o ne diyorBenim bu hafta çıkacak fetal dna sonucu merakla bekliyorum sürekli kız çocuğu görüyorum rüyamda bakalım heyecandan ölcem artıktelefonuuuun başında çaresiz bekliyorum modundayım
Kıyamam sana öğren artık göstersin kendini nazlı kuşunBende kız görüyorum yaerkekde istiyorum kızda aslında tek istediğim bilmek ve alışveriş yapmak
isim düşünmek gibi gibi
Gittim bayram tatilinde dayanamadım köşe bucak doktor aradım buldum yok göremediÖzele gidiyorsan doktorun cihazı iyiyse görüp soylemesi lazım inşallah en kısa zamanda öğrenirsin![]()
Hiçbir şey demedi transvajinalse bilmem ne karınsa bilmem ne dedi benim bebem baş aşağı duruyor hahaha uymadı o bizeYapay zekaya ultroson fotoğrafını attın mı o ne diyor![]()
gec cıkıyosa kız olabılır canımmBende kız görüyorum yaerkekde istiyorum kızda aslında tek istediğim bilmek ve alışveriş yapmak
isim düşünmek gibi gibi
Çarşamba perinatoloji randevum var ordaki doktor daha bebeğim 10 gram felandı bi tahmin yaptı ama emin değilim dmeiştiKıyamam sana öğren artık göstersin kendini nazlı kuşunbizim kız erkek isimler belli unisex alışverişte yapıyorum ama yine de ismiyle sevmek istiyorum karnımı
12. Haftan varsa ona yorum yapıyor ona diğer küçük olan ultrasona yorum yapmıyorHiçbir şey demedi transvajinalse bilmem ne karınsa bilmem ne dedi benim bebem baş aşağı duruyor hahaha uymadı o bize![]()