- 2 Temmuz 2019
- 1.081
- 1.173
- 133
Her ikisinede sevincim aynı ya ama banada kız gibi geliyor bakalımgec cıkıyosa kız olabılır canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ikisinede sevincim aynı ya ama banada kız gibi geliyor bakalımgec cıkıyosa kız olabılır canımm
İnşallah öğrenirsin artık canım sen baya bi uğraştın yani artık öğrenmen lazımmmÇarşamba perinatoloji randevum var ordaki doktor daha bebeğim 10 gram felandı bi tahmin yaptı ama emin değilim dmeişti
Geçen haftaki doktpr sözde özelde ama 110 gramlak bebeğimim cinsiyetini göremedim dedi
Şuan 200 grama yaklaşmışızdır tahminen 1 hafta olcak
Çarşamba o tahminde bulunan perinatoloğa randevum var devlette
İnşallah öğrenirimmmm![]()
Yaaaaaa çok şükür hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallahBiz de 12 gün önce fetal dna testi yaptırmıştık sonuçlar az önce geldi çok şükür her şey yolunda ve kız bebeğimiz geliyor![]()
Göbekten dolayı görmemiştir inşallah Çarşamba günü öğrenirsinGittim bayram tatilinde dayanamadım köşe bucak doktor aradım buldum yok göremedi
Azcık ( şüpheli) göbeğim yağlı
Ondan göremiyorum cinsiyeti dedii
ÇatlıyacağımmYahu 12+1 de gittim devlete perinatolojiye doktor kız sanki ama eminn değilim 16 da gel demişti
Çarşamba ona randevu aldım son çare
Yok canım 2 haftadır görmedim minnoşumu12. Haftan varsa ona yorum yapıyor ona diğer küçük olan ultrasona yorum yapmıyor![]()
Ya rahmetli dedemin adını koycaktım erkek olursa babama söylememiştim duymuş heveslendiİnşallah öğrenirsin artık canım sen baya bi uğraştın yani artık öğrenmen lazımmmkesin olarak söylesinler de
Çook teşekkür ederiz gerçekten tahminin ötesinde duygusal bi anmışYaaaaaa çok şükür hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Bebeği çok hissediyorum gün içinde baya büyüdüGöbekten dolayı görmemiştir inşallah Çarşamba günü öğrenirsin
Perinatoloji bize de kıza benziyor demişti doğru çıktıYa rahmetli dedemin adını koycaktım erkek olursa babama söylememiştim duymuş heveslendi
Çıksın da onlarda beklemesin![]()
Sen hele bi doğumdan sonra kucağına al. Onla evinin kapısından bi girÇook teşekkür ederiz gerçekten tahminin ötesinde duygusal bi anmış![]()
Bence bu sefer kesin öğrenirsin tabi inşallah sırtı dönük olmazsaBebeği çok hissediyorum gün içinde baya büyüdü
Artık görme vaktim inşallah bakalım nasipsenin kızmı erkekmi
Ay hadi hayırlısı yaBence bu sefer kesin öğrenirsin tabi inşallah sırtı dönük olmazsabende daha öğrenemedim bana 14. Hafta gel dedi
Allah hepimize zamanında nasip etsin inşallahSen hele bi doğumdan sonra kucağına al. Onla evinin kapısından bi girRüya gibi bişey
Bebeğin büyümesinden kaynaklı olabilir canım. Benim de rahimde sızı oluyor ara sıra. Yakın zamanda kontrole gideceksen en iyi bilgiyi doktorun verir ama genelde kasık ağrısı olur diye biliyorum.
3 hafta sonra var randevum bende tedirgin oldum adet sancısı gibi sancimda başladıBebeğin büyümesinden kaynaklı olabilir canım. Benim de rahimde sızı oluyor ara sıra. Yakın zamanda kontrole gideceksen en iyi bilgiyi doktorun verir ama genelde kasık ağrısı olur diye biliyorum .
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahBiz de 12 gün önce fetal dna testi yaptırmıştık sonuçlar az önce geldi çok şükür her şey yolunda ve kız bebeğimiz geliyor![]()
Geçmiş olsun .İçini ferah tut.Burada neredeyse çoğu annenin kanaması oldu ama şükür gebelikleri iyi ilerliyor.Bende düşük tehlikesi atlattım evden çıkmadım nerdeyse 1buçuk ay şimdi de çıkmaya korkuyorum bi işe gittim işte ama korka korka psikolojim bozuluyor resmen
Benimde ara ara sizi oluyor,hatta bugün de baya sızladı bence normal çünkü büyüyorlar.Böyle bir şikayeti olan oldu mu acaba
Hala cinsiyet öğrenememiş anneler, gelin dertleşelim![]()
Bende ogrenmedim ki zaten sadece bir kere doktora gittim.Yarin gideceğiz ama ogrenemem büyük ihtimal çünkü hem 11+2 yiz hem de benim de minicik yağlı bir göbeğim var ,göremezGerçekten ben hep aynı şeyi yazıyorum ama benim 16. Haftaya yaklaştı hatta doktorun geçen haftaki ölüçümüne göre şuan 16+1çatlıyacağımm ortadannn
Geçmiş olsun zencefilli,limon ve ballı çay icebilirsin.Kızlar yaa okadar basım agrıyokı galıba soguk algınlıgına yakalandım. Yuzum kızardı bogazım yanıyo agrıyo yutkunurken. basım feci. ne iciyim ben ya bir akıl verın
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahBiz de 12 gün önce fetal dna testi yaptırmıştık sonuçlar az önce geldi çok şükür her şey yolunda ve kız bebeğimiz geliyor![]()