Çok güzel olur bir kız bir erkekama varya ben sahsen bırını kız dıyebılırlee dıye bekliyorum suan:) Cunku ben ilk hamilelıgımı ogrendıgımde ıkız olabılır dedı. Doktora gittik tek kese yok ıkız dedi. bırkac hafta öyle tek dedıler. Ordada ısrar etmıstı bak ıkız cıktı
Evet test yaptım ama hafif çıktı ama ağrılarım çok fazlaydı. İlaç kullanmadım doktorum çok yüksek olmadığı sürece bu aylarda ilaç önermiyorSağol canım. Sen test yaptırmış mıydın? İlaç kullanmadın mı
İlk doğum için tek sefer 5000₺ bi doğum yardımı vardı evet, ama başvuru mu yapılıyor nasıl oluyor detayını bilmiyorum doğum yaklaşınca araştırırızKızlar birşey soracağım, sigortalı çalışanlar için doğum izninden sonra bir doğum parası yardımı gibi birşey varmış. Detayını falan bilen var mıdır acaba?
Aynen valla erkek bebisler ne kadar çok oyleeAynen canım doğru bildierkekler çoğunlukta sanırım listeye baktim
İnşallah teşekkür ederimmmMaşallahsağlıkla mutlulukla doğsun inşallah
Tesekkur ederim cicegimmmKızlar tebrik ediyorum ikinizi de sağlıklı bir şekilde gelsin kızlarınız inşallahminnosellaa ilfa53
Ben de hep var hahahHanımlar sizde de durduk yere ağlama hissi geliyor mu? Bende 3-4 gündür var ağlama hissi
Çok berbat birşey ya ağlayıp bebeğimi de üzmek istemiyorumBen de hep var hahahreels izleyip ağlıyorum, bir şarkıya ağlıyorum, kocam bir şey söyleyince ağlıyorum duygulanıp her şeye ağlıyorum
+1 kız dahaNe güzel grubumuzun tatli kizçesi geliyoreklerim tatlım
Sağlıkla gelsin inşallah+1 kız daha
Maşallah sağlıkla gelsin+1 kız daha
Hadi gözün aydın canmBenim de 38mm dedi rahim ağzı uzunluğuna, sorun yok şu an serklaj gerekmez dedi. İkili tarama testi için kan verdim 15 gün sonra tekrar gelcem, bir de gelmişken ayrıntılı ultrason randevusu aldım. Çok şükür korktuğum gibi olmadı
Teşekkür ederim vallahi elim ayağım titreyerek gittim, takipli kalcam ama yine de yatmaya devam dana oldum iyice zatenHadi gözün aydın canm
Chatgpt yolla cnm herseyi söylüyor.Cok şükür tesekkur ederim çiçeğim
Maşallah canım sağlıkla gelsin+1 kız daha
Aminnn hepimizin bebisleri sağlıkla buluşsun bizleSağlıkla gelsin inşallah
Chatgbt neye dayanarak kullanma diyo aa bak sen şu yapay zekaya.Bari bi doktorunuza danışın falan diyeymiş. Bana da bugün doktor nioli yağı önerdi.Hatta önermedi baya reçeteye yazıp verdi.Ama tabi bende enfeksiyon çıktı.O yüzden yanlış yönlendirmek istememekle beraber rahatlatıyorsa kullanabilirsiniz gibi geldi banaKızlar Allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBir sorum olacak size. Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu yaşadığım bir geçmişim var. Şu an 11+4 teyim ve belirtileri yine yaşıyorum. Yanma, sürekli idrarım varmış gibi hissetme vs. Ama idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıyor önceden de belirtim olurdu ama idrarda çıkmazdı. Böyle olunca da doktor bir şey yapmıyor. Sizce ne yapmalıyım? Nioli yağı kullanmak çok ferahlatıp rahatlatıyordu ama şimdi chapgbt ye sordum kullanma diyor. Şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?