Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    34
Kizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen 😂😂
Benim doktorum şu 12 ci haftayıda bir atlatında sonra birliktelik yaşayın dedi en son kontrolde . Ama rahim ağzı çok hassaslaştığı için. Lekelenme yaşaya bilirsin korkma dedi 🤣 dünde bir arkadaşla konuşuyorduk oda hamile en son ilişkiden sonra kanama oldu diyor . Ben bir korktumda benim eşim zaten benden korkak biz galiba doğuma kadar devam

Haftya çarşambada ben vericeğim şimdiden gerildim ya . Ne bilim böyle korkuyorumda bi yandan .
Yok yok korkma sakın heyecanlan ama korkma. Dua edip bekleyeceğiz canım benim rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip etsin, sonuçlar tertemiz çıksın inşallah.

10+5 haftadayım. 2 gün önce bir ilişki yaşadım ilk defa yaptık. Sonra dün sabah kahverengi bir akıntım oldu bu sabah uyandığımda kahverengi akıntı artmıştı hafif çok az bir kırmızılık hemen doktora gittim progesteron ilaç verdi 2şer tane sabah akşam içmemi söyledi bunu yaşayan oldu mu ? Çok korkuyorum umarım bir şey olmaz. Bebek iyi görünüyor kalp atışı iyi haftasına göre büyük dedi doktor.

Yok yok korkma sakın heyecanlan ama korkma. Dua edip bekleyeceğiz canım benim rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip etsin, sonuçlar tertemiz çıksın inşallah.
Ay inşallah 🌸🤲🏼 sağlıklı haberlerini alayım bir am önce birde 10 gün diyorlar ya üf beklelemek en sıkıntılısı hemen bitsin gitsin bu aşama .

Ay inşallah 🌸🤲🏼 sağlıklı haberlerini alayım bir am önce birde 10 gün diyorlar ya üf beklelemek en sıkıntılısı hemen bitsin gitsin bu aşama .
Kuşum bunlar en kritik zamanlar az kaldı bitmesine az daha direneceğiz ne yapalım 😍 ben de cinsiyeti gönderin dedim parti vs yapmayacağım o kadar çok bekledim ki bu bebeği bir saat bile bekleyemem öyle durumdayım 🥹

Kuşum bunlar en kritik zamanlar az kaldı bitmesine az daha direneceğiz ne yapalım 😍 ben de cinsiyeti gönderin dedim parti vs yapmayacağım o kadar çok bekledim ki bu bebeği bir saat bile bekleyemem öyle durumdayım 🥹
Cinsiyet için ben kapalı zarf istedim bende parti yapmayacağım ama kız kardeşim futboltopu ısmarlamış içine renk koyuluyor o video çekecek eşimle ben kardeşim olacak yani sırf bizim için

Kızlar iki gündür kötü geçiyor günlerim. Progestan bıraktım ve idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum karın ağrım çok fazlaydı. Bol su içtim hafifledi. Suan sadece lavabo sonrası uzanırsam boşluk var gibi ağrım oluyor. Doktor bebeklere zarar vermez dedi. Karın ağrım için de israhat et dedi. İkiz olduğu için hamilelik boyu hep dikkat etmem gerekiyormuş. Bebekler umarım iyidir

Kızlar iki gündür kötü geçiyor günlerim. Progestan bıraktım ve idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum karın ağrım çok fazlaydı. Bol su içtim hafifledi. Suan sadece lavabo sonrası uzanırsam boşluk var gibi ağrım oluyor. Doktor bebeklere zarar vermez dedi. Karın ağrım için de israhat et dedi. İkiz olduğu için hamilelik boyu hep dikkat etmem gerekiyormuş. Bebekler umarım iyidir
Geçmiş olsun

Cinsiyet için ben kapalı zarf istedim bende parti yapmayacağım ama kız kardeşim futboltopu ısmarlamış içine renk koyuluyor o video çekecek eşimle ben kardeşim olacak yani sırf bizim için
Ne güzel düşünmüş kardeşin eğlenmiş olursunuz güzel bir anı kalır 😍

Canım çok geçmiş olsun

Back
X