Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Anladim çok teşekkur ederim coraspinini neden vermişti size

Sagolun icim rahatladi ya korktum biseyde soylemedi ama bazi doktorlar soylemiyor ya öylemi acaba dedim

Ben kullanıyorum canım hem kan sulandırıcı hap hem de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum (ecopirin - oksapar) Hamilelik süresince ve doğumdan sonra da 40 gün daha kullanacağım lohusalığım bitene kadar. eylulesma

Ben de sevindim canım kasık ağrım devam ediyor inşallah senin de enfeksiyon vs yoktur hemen geçer
Teşekkür ederim inşallah benim enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanmıştım ama geçmişti 1 hafta oldu geçeli umarım tekrarlamamıştır

Merhaba fetal dna ı nerede hangi şehirde yaptırıyorsunuz

Yaa yorumunuz için çok teşekkür ederim inşallah

Ben ne aldım ne verdim 68 ile başladım öyle gidiyor. Son iki hafta kusmalarım fazlaydı. Bu hafta iyiyim.

Günaydın
Ben de 1 kg aldım 11.haftadayım.
Mide bulantım devam ediyor.

Günaydın güzel bir rüya gördüm hayır olsun inşallah.Kalktigimda mutluydum.Bebegim dogacakmis ama ben diyorum daha bir kere kontrole gittim nasıl olabilir.Hem diyorum oğlumun bebeklik kıyafetleri vardı, daha kiyafetleri çıkarıp yikayacaktikfalan diyorum,ama doğmuş.Mavi gözlü bir erkek olmuş.Sonra bı yere gidip geliyorum ,ya benim hiç ağrım yok nasıl dogurdum diyorum.Onceki doğumda çok ağrı çektim diyorum ,göbeğime elliyorum sezeryan bandım varSonra bebeği alıyorum ilk süt besleyici olur diyorum emziriyorum.Somra gozu kahverengiye dönmüş ama çok güzel bir bebekti.Altina yapiyor,bezini degistiriyorum.Cok çok hayır olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…