Anladim çok teşekkur ederim coraspinini neden vermişti sizeMyom var rahim içinde bebeğe çok yakın. Şimdi dertlenmeyelim 5-6. Ayda sıkı takip yapcaz dedi doktorum. 1 tane de değiller büyüklü küçüklü bir sürüMyom herkeste farklı şekilde olabilir. Kimi rahim dışı kimi içi ama bebeğe uzak. Yani yeri belirliyor riskini kafanıza takmayın sıkıntılı bir yerde olsa söylerdi. Bu arada hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Herhangi bir yan etki vs görmedim. Bir de ağrı kesici de almış oluyoruz günlük sızılar biraz rahatlıyor
Sagolun icim rahatladi ya korktum biseyde soylemedi ama bazi doktorlar soylemiyor ya öylemi acaba dedimBenim 8 cm. Yani doktorumun söylediği ve hatta çizdiğine göre neredeyse yeni doğan bir bebek kafası büyüklüğünde. Sizinki gerçekten endişe edilecek boyutta değilmiş hiç sıkmayın canınızı
Ay eylüşüm sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim inşallahBen de sevindim canım kasık ağrım devam ediyor inşallah senin de enfeksiyon vs yoktur hemen geçer
Merhaba fetal dna ı nerede hangi şehirde yaptırıyorsunuzBana da o şekilde söylediler o nedenle doğumum 2 gün gecikmeli olma ihtimali de varmış hep böyle gidebilirmiş max kapasitesi bu şekilde olabiliyormuş. Büyüklüğü kafa çapı elleri bacakları vs herşeyi tam olması gerektiği gibi bu arada neyse bakalım gününü kapatacak mı yoksa hep böyle mi ilerleyecek göreceğizhaftaya da fetal dan vereceğim 170€ imiş bizde
Yaa yorumunuz için çok teşekkür ederimHiç canını sıkma saha yolun çok başındayız. Uygun bir hamile diyet programıyla kontrol altına alabilirsin bence. Benim görümcem iki hamileliğinde de 35 kilo almış:))) benim şansıma biz diyet yapıyoduk 62 den 53 e düşmüştüm hamile kaldım. Diyetisyenimle de konuştuk ben 3 ay daha bebek daha annenin yediklerinden çok etkilenmezken diyetime devam etmek istedim. Sadece daha fazla avokado ceviz meyve falan ekledim listeme. Şimdi 51 olmuşum. 3. Aya da girdiğim için artık hamile beslenme programına başlicam. Sen de canını sıkma çok aşırı kilo almadığın sürece moral bozmak yok bak dediğim gibi görümcem 35 kilo aldığı halde hem sağlıklı doğumlar yaptı hem de şimdi de taş gibi hepsini verdi:)))
Ne güzel ultrasonda mi gözüktü
Hem tüp bebek hem de pıhtılaşma yatkınlığım çıktı genetik testlerde. Sende de kan akışını hızlandırmak için vermiştir diye düşünüyorum.Anladim çok teşekkur ederim coraspinini neden vermişti size
Gözün aydın canım
Ben Almanyadayım Dr kliniğinde yapılıyor canımMerhaba fetal dna ı nerede hangi şehirde yaptırıyorsunuz
Sağlıkla gelsin inşallah
Ben daha önce 2 kere düşük yaptım canım o yüzdenSana neden yazdi canim coraspirin
Diyarbakır kadın doğum hastanesi cnmHangi hastane orası bizde gidelim ahahah
Amin canım teşekkür ederimSağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?